Beyazımsı minik parça

mervesivik

Aşkımsın Aşkım,tarzımsın tarzım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
1.042
2.397
48
Hanımlar 35 yaşındayım bir çocuk annesiyim düzenli kontrollere giderim bir hastalığım yok fakat iki üç günde bir başına gelen bir durum var tuvaletteb sonra kurulanirken paçeteye nokta kadar beyazımsı kokusuz bir muhallebi kıvamında birşey geliyor aynısı iç çamaşırımda da bazen oluyor çok küçük birşey doktoruma da sordum sıkıntın yok dedi ama ben bunu merak ettim bu ne olabilir bir fikri olan var mı?

Tahliller temiz yara yok kaşıntı yok koku yok enfeksiyon yok hiçbir şey yok

Mantar olabilir mi acabaa

ovülasyon dönemine yakın zamanlarda bu tarz hafif sümüksü akıntılar olabilir. bazen ıkınmayla daha yoğun olarakta çıkabiliyorlar. miktarı artabilir ve azalabilir bu olağan bir durumdur. daha önceleride yaşamışsınızdır ama dikkat etmediğiniz için fark etmemişsinizdir. idrarınızı bir kaba yaptığınızda daha bol miktarda da görebilirsiniz özellikle sabah idrarınızda bol bulunur

Çok teşekkür ederim beybisi

Çok teşekkür ederim beybisi
rica ederim bende idrar testi yaptığım dönemlerde farkediyorum bu tür vücud sıvılarını :) bazen büyük bazen küçük oluyor bazen kum gibi oluyor. hafif bel ağrım olduğunda bir bakıyorum yoğunlaşmış vs.

Ben normalde hiç farkında değildim bir kaç aydır fark ettim doktorada gittim sıkıntı yok bir ara acaba sperm mi diye düşündüm sonra mantar geldi aklıma bu hiç gelmemişti genelde idrardan sonra pecetede görüyorum bazende çamaşırda benim de tuhafıma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…