- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
- Konu Sahibi haydigelgidelim
-
bazı kıyafetlerimin içine giyebilmek o kıyafetlerimi kullanabilmek için beyaz ve lacivert straplez badi arıyorum kızlar...Takas olursa çok daha iyi olur ama olmazsa fiyat uygun olursa alıcam
canıım bende olması lazım yarın bakarım konuşurz olur mu
niloşcum şimdi bakamaz mısın tatlım sade renkli beyaz ve lacivert straplez badicanıım bende olması lazım yarın bakarım konuşurz olur mu
niloşcum şimdi bakamaz mısın tatlım sade renkli beyaz ve lacivert straplez badi
şimdi baksanaaa
tatlım herkes yattı kolay bulabilecğim yerde olsa çekip koyardım şekerim yarın sabahtan eklerim
tamam bekliyor olucam
tamam işte sen yarın bana gösterebileceğin ne varsa göster tatlişkoolacivert falan demişken ön ve arkası fırfırlı detaylı öyle bi bluz daha var bende. straplezde olması lazım
tamam işte sen yarın bana gösterebileceğin ne varsa göster tatlişkoo
tamam canım başka aradığın şeyler varsa söle bende varsa eklerim
mevsimlik mont istiyorum aslında, paçadan büzgülü eşofman yada pantolon.. strapplez bluz ve kısa polar sabahlık, evbotu şimdilik bunlar
sayfanda gördüğümü mü söylüyorsun??bende trenccoat var sıfır yeni aldım burdan arkadaşın babası getiriyor dükkanları var sanırım serisi bozulmuş ürünleri.30 tl ye satıyorum onu onla takas düşünmüyorum ama.renk bana yakışmadığı için satıyorum yoksa çok güzel bişey
sayfanda gördüğümü mü söylüyorsun??
yok canım ya gördüm onları istemiorumsayfamda var ewet canım kolları katlanıyor katlanan kısımlar leoparlı gibi lacivert rengi.
yok canım ya gördüm onları istemiorum
mevsimlik mont istiyorum aslında, paçadan büzgülü eşofman yada pantolon.. strapplez bluz ve kısa polar sabahlık, evbotu şimdilik bunlar
hala aramaktayım kızlar bilginize..günceldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?