Beyaz ve Lacivert Straplez Badi Arıyorum !!!!!!!

haydigelgidelim

yeniden başlasııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
2.548
1.867
198
bazı kıyafetlerimin içine giyebilmek o kıyafetlerimi kullanabilmek için beyaz ve lacivert straplez badi arıyorum kızlar...Takas olursa çok daha iyi olur ama olmazsa fiyat uygun olursa alıcam

mevsimlik mont istiyorum aslında, paçadan büzgülü eşofman yada pantolon.. strapplez bluz ve kısa polar sabahlık, evbotu şimdilik bunlar

bende trenccoat var sıfır yeni aldım burdan arkadaşın babası getiriyor dükkanları var sanırım serisi bozulmuş ürünleri.30 tl ye satıyorum onu onla takas düşünmüyorum ama.renk bana yakışmadığı için satıyorum yoksa çok güzel bişey

sayfanda gördüğümü mü söylüyorsun??

mevsimlik mont istiyorum aslında, paçadan büzgülü eşofman yada pantolon.. strapplez bluz ve kısa polar sabahlık, evbotu şimdilik bunlar

canım straplez beyaz lacivert vardı fakat bulamadım birine vermişte olabilirim muhtemelen.ama başka bi kaç şey buldum ekledm sayfana bakarsın

Paçası büzgülü pantolon arayışın devamsa bikaç model ekleyebilirim canım kaç bedensin? Straplezler de var ama istediğin renklerde değil istersen ekleyebilirim :107:

hala aramaktayım kızlar bilginize..günceldir

Slm canm bendede iki tane straplez badi var siyah ve beyaz mudo marka large beden yani 38-42 uyumlu icide gogus kismi toparlayici digeride spor tarzda ekledim belki ihtiyacın vardır :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403716168866.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 59
  • $1403716180188.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 130
  • $1403716192234.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 99
  • $1403716202489.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 67
  • $1403716212436.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…