Hematoloji - Kan bilimi Beyaz ve kırmızı kan hücreleri ile ilgili. Bilen birisi varsa bakabilir mi?

sykangelin33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2024
41
5
29
Geçen ay genel kan tahlili vermiştim. B12 ve demir eksikliği çıktı. Bir de kırmızı ve beyaz kan hücrelerinde düşüklük varmış. İlaçlarını kullan tekrar gel dedi. Bugün tekrar kan verdim ve yine düşük kan hücreleri. Wbc ve pls dedi doktor. Bunlar düşükmüş. Hematoloji uzmanına yönlendirdi. 2 gün sonra gideceğim ama kafam çok karışık.
İnternette kanserin bile olabileceğini okuyunca eşimde ben de üzüldük. Sizce korkulacak bir şey var mıdır?

Lütfen internetten araştırma yapmayın. Moralinizi de bozmayın. Benim demir 70-400 arası olması gerekirken 40 çıktı(Geçen ay 78) ., B12 ise 137 çıktı. Geçen ay 175 tı. (Normal Aralık 210-910)
Wbc de düşük çıktı. Doktor İğne yazdı ama vurmaktan korkuyorum. Sadece bu kadar düşük olmasının ya da düşmesinin sebebini araştırmak için kolonoskopi öneriyorum dedi.

Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum, şu anda biraz daha iyiyim. İnşallah sizin de bir şeyiniz yoktur ama ihmal de etmeyin. Rabbim hepimize kalıcı şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…