Güneş Kremleri beyaz tenlilerin sorunu yardım lütfennn:((

Güneş kremleri, bronzlaşma

2973485

her şeyim....
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
468
0
Arkadaşlar beyaz tenliyim hemen kızarıyorum ve güneş alerjisi olabiliyorum.yanık üstüne alerji hiç de iyi olmuyor:1no2:. zaten kızarıp yanıyorum bir de kaşınınca çekilmiyo tatilim berbat oluyo.ne yapıp yanmaktan kurtulup biraz olsun bronzlaşabilirim a.s.

lütfen birileri yardım etsin :Saruboceq: çok acil bu pazar çıkıyorum tatile ve daha kremimi fln almadım sizden gelen cevaplar doğrultusunda alıcam

saol cnm yarın çıkıyorum çarşıya burda okuduklarımla öğrendiğim kremleri araştrcam.ben de bronzlaşmak istiyorum :'(

bende beyaz tenliyim hemde baya beyaz bende çok kızarıyorum o kadar güneşte kal kızarmıyorum sadece kızarıp tekrar beyazlaşıyorum.zaten beyaz tenliler pek bronzlaşamıyor sadece güneş koruyucu sür. bronzlaşmayı bekleme çünkü olmuyo

Ben de bir haftadır yoktum. Sadece 1 gün çıktım güneşlendim kremlendim de üstelik. Ama akşam kıpkırmızı oldum canım yanmaya başladı. Doktora gittim Silverdin yanık kremi ve Bepanthene Plus verdi. Bunları birbirine karıştırarak sürdüm vücuduma. Üst derim bu sayede tamamen soyuldu ama acısını 2 gün çektim. Daha sonra kullandığım güneş kremlerini gösterdim. Kullanmaya devam ama bol miktarda sürüp çık güneşe dedi. Ama şu an pul pul soyuluyorum iğrenç bir şey. Temmuzda bir daha uzun bir tatile gidicez. O zaman benim de burda yazılanları uygulamam gerekiyor :)

Forever Living'in 30 Faktör Aleo Veralı çok hoş bir bitkisel güneş kremi var. ıçerisindeki Aloe Vera sayesinde cilde bakımda sağlıyor. Nemlendirici özelliği de var, hem de vıcık vıcık yağlılık hissi vermiyor.
Üstelik fiyatı da uygun.

Güneş yanıkları içinde saf aloe vera kremini tavsiye ederim.

ben bronzlaşmak falan değil yanmamak istiyorum.koruyucu sürüp çıkıyorum ve gölgede duruyorum.sadece denize girerken ama ne kadar dikkat ersemde yanıyorum.oğlumda bana çekmiş hemen yanıyor.kızım ise hiç bi çaba göstermeden hemen bronzlaşıyor.canın yanmasında boşver bronz olmayı bence..

Canım bak ben ne yapıyorum, tatilden evvel düzenli olarak solaryuma gitmeye başlıyorum düşük sürelerle bu şekide cildimi alıştırıyorum, sonra yüksek koruma faktörü kullanmaya başlıyorum, bu arada yanımda mutlaka alerji ilacı oluyor özellikle fenistil bu iş için çok uygun ama olurda herşeye rağmen yinede alerji olduysam alerji olan yerlere talk pudrası sürüyorum hemen kurutuyor...Ama buradaki en önemli faktör solaryum ile tenini alıştırmak, bu sayede senelerdir sorun yaşamadım...

sağolun arkadaşlar artık bidahaki seneye deniycem çünkü tatilim geçti alerji için fenistil kullandım ben de

benden size bir oneri zeytinyagi surun ne aci ne kirmizilik guzell bir kucuk gosterisli fis fisli(parfum sisesi gibi ornek) icine zeytin yagi icine yarim limon SIKILIYOR. guneste oldugun muddetce 15 dk bir surun ben bizzat denedim bana cok ii geldi birde TV de seda sayandan duymustum o sekilde gunesleniyormus beyaz tenli oda cok sadce benimkisi bir oneri kizlarrcimmyerimseniben

benden size bir oneri zeytinyagi surun ne aci ne kirmizilik guzell bir kucuk gosterisli fis fisli(parfum sisesi gibi ornek) icine zeytin yagi icine yarim limon SIKILIYOR. guneste oldugun muddetce 15 dk bir surun ben bizzat denedim bana cok ii geldi birde TV de seda sayandan duymustum o sekilde gunesleniyormus beyaz tenli oda cok sadce benimkisi bir oneri kizlarrcimmyerimseniben

Hahaha Seda Sayan'dan duyduysan tamamdır zaten kadın geçen yaz freeshopta kutu kutu lancaster tan deepener alıyordu :) Bu arada gülüyorum tabii ama içinde asid olan bir güneş yağı uzun vadede ne derece başarılı olur bilmiyorum, kaş yaparken göz çıkartmamak gerek...Yinede sen memnun kaldıysan güneşe çıkacak arkadaşlar deneyebilir, benim bu yıl zor...teşekkürler canım opuyorumnanaktan

valla sekerim iyice sakiz gibi beyazlar denemesin gene amanin bide olmaz filan kaydirigubbakcemile dedigin gibi kas yaparken goz cikarmiyalim hehe.. beni cok guzel bronzlastirmisti gecen sene icimde kalmasin diye denemistim birde cildi inanilmaz besliyor demistisositososito

valla sekerim iyice sakiz gibi beyazlar denemesin gene amanin bide olmaz filan kaydirigubbakcemile dedigin gibi kas yaparken goz cikarmiyalim hehe.. beni cok guzel bronzlastirmisti gecen sene icimde kalmasin diye denemistim birde cildi inanilmaz besliyor demistisositososito

Not defterime bu formülüde kaydettim canım, sen test ettiysen tamamdır opuyorumnanaktan

X