Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz tenlilere yakısan saç renkleri

Ben beyaz tenliyim, saçlarım da platin. Herkes yakıştığını söylüyor ama sarı saçı kullanmak oldukça zor. Ne yazıkki ben vazgeçemeyenlerdenim

Bence de çok yanlış.

Bi kuzenim var bembeyaz bi kız. Saçını sarı yaptı ama çok kötü oldu.
Gerçi o hala kullanıyor ama o kadar abes durdu ki bence.

ton çok önemli cidden.

Bence de çok yanlış.

Bi kuzenim var bembeyaz bi kız. Saçını sarı yaptı ama çok kötü oldu.
Gerçi o hala kullanıyor ama o kadar abes durdu ki bence.

ton çok önemli cidden.

Aynen ben de kuzenimi örnek vercektim.
Kuzenim pembe beyaz, mavi gözleri var, saclari küllü sari. Kizil kesinlikle yakismiyor, yukarida yazdigim gibi emanet duruyor. Cünkü ten renginin alt tonu soguk. Ona en cok dogal sac rengi ve küllü tonlar, platin röfle yakisiyor. Benimse ten rengimin alt tonu sari, bakir kizil yaptigim zaman herkes soruyordu dogal rengin mi diye..
O yüzden sac rengini degistirmek isteyenler bu durumu göz önünde bulundursun. Cok kücük fakat cok önemli bir ayrinti.

siyahı yakıştırıyorum beyaz tenlilere.. hele de siyah bir kalemde çekerlerse gözlerine afeti devran olurlar kesinliklee

bende beyaz tenliyim çok süt gibi açık sayılmasamda arkadaşlarım vampir gibisin derler o zamanlar saçım mavi siyahtı tabi ayrıca siyahıda kullandım bana hiç gitmedi ve tenimi çok solgun gösterdi ama makyaj yaptığımda gerçekten çok güzel oluyordu.. koyu kızıl ise tam benim rengim diyebilirim tenim sarı altonlu bu yüzden kızıllar bana çok iyi gidiyor ama asla sarı ve kumral tonlarını yapamam zaten doğal saçım koyu kestane. şimdi ise mayıs ortalarında bakır kızıl yapmak istiyorum ve şunu farkettim saçlarımı açtırdığımda tenim daha çok ortaya çıktı ve bu kadar beyaz olduğumu bilmiyordum bakır tonlarının bana yakışacağını düşünüyorum. bana göre sarı alttonlulara kızıl tonları çok yakışıyor. pembe alttonlular ise sarıları tercih edebilir hastalıklı gibi durmazlar ya da sarı düşünüyorsanız tonunu çok iyi ayarlamanız gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…