Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz tenlilere yakısan saç renkleri

kızlar bende beyazım .. saçlarım şuan kendi rengi .. uzatana kadar canım çıktı ama boya kısımlarını kestirdim artık ..
yeni bi renk düşünüyorum ..
kendi saçlarım siyah ..
yüzüm beyaz ..
ama yazın bronz olucam =)
sarının hangi tonlarını tavsiye edersiniz .. foto olursa sevinirim =)

ya kızlar bnde beyaz tenliyim sarı ya boyatmak istiyorum ama kararsızım nasıl olur acaba suanki saç rengim karamel üzerine sarı istiyrm ama nası bi renk cıkar ortaya kararsızım aynı durumu yaşayan warsa lütfen ... =)

mrw cim tarçın bakır gibi bir renk düşünmez misin? Ben sarının açık tenlileri solgun gösterdiğini düşünüyorum.. Sürekli makyaj ve saça fön istiyor sarı..

mrw cim tarçın bakır gibi bir renk düşünmez misin? Ben sarının açık tenlileri solgun gösterdiğini düşünüyorum.. Sürekli makyaj ve saça fön istiyor sarı..

saoll canım bende öle düşünüyorum aslında solgun mu gösterir ki acaba diyorum ama bi denemek istiyrm nasıl durucakk merak ediyrm cok kararsızım 1 ay snrada düğünüm war napıcam bilmiorumm :s

Aaa canım o zaman iş değişir. Ben gelinlikle kızıl saçı pek yakıştırmıyorum açıkçası Sarı ve siyah yakışıyor geline.. Bu arada tebrik ederim canım hayırlı olsun :)

Kızlar ben beyaz tenliyim saçlarımın doğal rengi siyah saçlarımı boyayıp bi değişiklik yapmak istedim ama hangi renk tutar tutmaz diye kararsızdım Koleston'un 12.0 rengini kullandım ..
Çok güzel bi karamel rengi tuttu çok güzel oldu çok beğendim

ekşi sözlüğe girin beyaz ten siyah saç yazın.karşısında -pamuk prenses-benzetmesi çıkar.bu yorum herşeyi özetliyor aslında.

ben de bir beyaz tenli olarak bakırın ve kızılın her tonunu denedim, bence ikisi de çok yakışıyor beyaz tenlilere, ama siz sanırım daha beyaz gözükmemesi için hangi renge boyatmam gerek demişsiniz o halde size koyu kahveleri öneriyorum. Çünkü benim doğal saç rengim koyu kahve, saçlarımı ilk açtırıp bakır yaptırdıgımda arkadaslarım ne kadar da beyazsın öyle demişlerdi, koyu kahveyekn bu kadar beyaz oldugum anlasılmıyormus

Kızlar çoook sayfa var hepsini okuyamadım ama size sadece Hürrem sultan diyorum süt gibi bir ten ve tarçın mıdır bakırmıdır harıka bı renk bence siyah ve bu hürrem sultan rengi diyorum artık bu konunun özetidir nokta ben bugday tenlıyım söyle cok beyaz bı tenım olsa hıc dusunmem tarcın bakır veya sımsıyah bı sac yaparım kendıme

normal beyaz tenlilere en çok siyah yakışır bence.

ama eğer aşırı beyaz ise kişi kızıl en güzeli.

bakır kahve gibi renkler teni daha koyu gösteriyor bence.
ha bu arada beyaz tenlilere yakışmayan saç renkleri de karamel ve açık kahve tonları bence. o saçlar esmer ve buğdaylara yakışıyor:97:

Ben de en cok kizili ve siyahi yakistiriyorum. Kizil sadece cok beyazlara yakisir diye bir sey yok bence, benim gibi asiri beyaz olmayip da beyaz tenli olanlarda da dogal duruyor. Cünkü bazi dogal kizillar bugday tenli ya da sarimsi beyaz olabiliyor. Kisi eger cilliyse, acik renk seyrek kirpikleri ve kaslari varsa, kizillarinki gibi yumusak bir surati varsa cok beyaz olmasa da yakisiyor kizil. Ve bu tarif ettigim tipte olanlara kizili kesinlikle tavsiye ediyorum...
Kizilin en sevdigim tonu da kizil bakir ve bakir kumral. Ben boyadim bu ikisine de, herkes dogal mi diye soruyordu..

7.43 Dore Bakır

86.40 Kızıl Bakır

Bu da benim sac rengim(di)...

Ahaha.. Kelimesi kelimesine aynen katiliyorum...

Beyaz tenli biri olarak yorum yapmak istedim :) yıllardır denemediğim renk kalmadı sanırım benim tenim normalden daha açık ya da bilemiyorum nasıl ama siyah hiç mi hiç yakışmadı.. karamel, tarçın, bakır kızıl ve son olarakta koyu sarı yaptırdım hepsi birbirinden güzel oldu. ama benim aklım platin sarısında. çok yakışacağını düşünsem de cesaret edemiyorum bir türlü bi de saçınızı boyayınca kaşınızı da boyamanızı tavsiye ederim çok uyumlu oluyor yüze de ayrı bi hava katıyor:108:

Siyah sac eger kaslarin siyah degilse kötü duruyor. Yoksa beyaz tene cok yakisir siyah sac. Ama cok beyaz tene gitmiyor, ruh gibi görünüyorsun. Kaslarin da acik renkse siyah saca özenen Ruslar gibi olabiliyorsun.
Ben boyattigimda az dalga gecmediler;
-Slania sacina ayakkabi boyasi mi sürdün ya?
-Oha gece görsem korkarim.
-Öf ne bu böle ninem gibi. (Dipler gelince)
-Ayni Ruslara benzemissin.
Bir de cok acik sarisinlara gitmiyor siyah. Kas kirpik sari olunca hos olmuyor.
Gözlerin ne renk. Cok koyu renk degilse eger tenin beyaz oldugu icin platin yakisir. Ama teninin alt tonu da önemli, pembe beyaz misin? Yanaklarin pembelesir mi?

Benim kendime en cok yakistirdigim renk bakir kizil. Annem karismasa hic durmam gider dogal bir kizil tonuna boyarim saclarimi. Su an kendi rengime yakin bir renge boyali saclarim, biraz böyle kullanip daha sonra bakir kizil ya da Irlanda kizili yapmayi düsünüyorum.

Ben de beyazım, kaşlarım da koyuydu ama siyah hiç güzel olmadı.
Benden korktuğunu söyleyen biri olmuştu hatta bu yüzden.
Beyaz surat ve siyah saç ikilisi herkeste hoş durmuyor.

Benim en yakıştırdığım renk koyu kahve, kestane gibi tonlar.

Bu arada beyaz tene her renk gider düsüncesi cok yanlis. Tenin rengi kadar tenin alt tonu da önemli. Mesela bazi insanlarin teninin alt tonu soguk oluyor, ne kadar beyaz olursa olsun kizil sac gitmiyor, emanet duruyor. Kisacasi dogal durmuyor. Bazi insanlarsa beyaz tenli olmadigi halde kizili cok iyi tasiyorlar. Cünkü teninin alt tonu sicak yani sari oluyor, o yüzden kirmizi ve turuncu tonlar yakisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…