beyaz tenliler kumral\sarısımlar için önerebileceginiz parfum ?

lacrimosa

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2007
1.230
885
648
merhaba kızlar ben beyaz tenlı kumralım
şöyle hipnotic poison ,bvl ,deep night gibi oryantal bi koku arıyorum ama bu yazdıklarım esmer tenlere daha cok yakısıyor hipnotic kuznmde vardı esmer old. için onda cok yakışıodu amabana gitmedi
şuan DKNY be delicios , dowydoff coolwater ve avon incandessence kullnıyorum ?
onerebileceginiz oryantal bi koku var mı :enbuyukkk::enbuyukkk:

hipnotik çok ağır benim de ilk aklıma gelen be delicious oldu ama zaten kullanıyormuşsun.
Hot couture, Armani She, burberry klasik, dune ve kaşmir diğer aklıma gelenler

Canım bende beyaz tenli ve kumralım diorun pure poisonunu kullanıyorum ve bunu tek geçerim her kim koklarsa çok hafif ve bana çok gittiğini söylüyor ayrıca çokta kalıcıdır.

Beyaz tenliler çiçek kokularını iyi taşırlar. Baharatlı-oryantal kokular esmerlere göredir.Ama tabii tercih senin. Ben kumralım. Ağaç ve şipre kokularından çok hoşlanırım.
Sana önerebileceğim parfümler Avon'un Little Black Dress, Christian Lacroix Rouge...
Armani'nin Sensi ya da Armani She olabilir.

koko matmazelin d&p sini bilegime sıktım hafta sonu cok agır geldi
lolita lempicka yı cok merak ediyorum forumda butun sayfalarda cok bahsedilmiş & Christian Lacroix Rouge...diorun pure poisonunu da denicem

paylaşımlar için tesekkurlerr

pure poison da güzeldir ama koko ağır geldiyse o da ağır gelir. Ben de ağır parfüm kokmaktan hoşlanmam. Çok ağır parfüm sürüp koku duyumuzu felç edenlerden de hoşlanmam. O yüzden ağır parfümleri sadece bir yada iki fıs sıkarım.

O zaman sen hot couture she ve lolitaya bak.

sarışına yakın kumralım avondan perceive kullanıyorum süper gidiyo...Soft musk da çok hoş.

arkadaşlar beyaz ve kumral tenliler için nova kokusunu tek geçerim bundan fresh bi koku olamaz. hafif ve sabunsu kokulardan hoşlanıyosanız deneyin bence çok begeneceksiniz...yaz için tam anlamıyla uygun

Son düzenleme:
esmer tenliler içinde dior edit çok güzel bi koku.... kışında bunu ve biraz klasikleşti ama gucci raj kullanıyorum...okadar çok parfüm denedimki hepsini sadece aklımda iz bırakanlar bunlar.....

Ben de sarışın sayılırım.8 yıldır aynı kokuyu kullanıyorum.Avon celebre.Mükemmel bir parfüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…