- 31 Mart 2012
- 1.322
- 43
- Konu Sahibi Canansever
Kızlar Ben Bembeyazım Herkes Bembeyazsın ruh gibisin Diyor Sizce Avantaj mı? Dez avandaj mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında güzel, bende beyaz tenliyim.Ne bileyim kusursuz bir ciltse avantajlı geliyor bana.Ama sivilce,yara, bere gibi en ufak lezyonlar çok fazla ortaya çıkıyor,belirgin durumda. Ben bu yüzden kendimde dez avantaj olarak görüyorum..
Aslında güzel, bende beyaz tenliyim.Ne bileyim kusursuz bir ciltse avantajlı geliyor bana.Ama sivilce,yara, bere gibi en ufak lezyonlar çok fazla ortaya çıkıyor,belirgin durumda. Ben bu yüzden kendimde dez avantaj olarak görüyorum..
Aynen Bende çok Haklısın Herkes Aa Çok Beyazsın Niye böyle Beyazsın ruh Gibisin diyor Çok sıkıldım
Ne anlamda?
Görsel anlamda hiç bir ten rengi avantaj veya dezavantaj değildir. Ama kusur gösterme konusunda beyaz ten çok başarılı, cildi güneşten koruma konusundaysa tam aksi çok başarısız.
'Aa çok beyazsın' diyenlere gelince; lisede çok derlerdi bunu bana çünkü saçlarım simsiyahtı, bu yüzden beyaz olan tenim daha bir soluk beyaz görünüyordu. Gerçi doğal rengim olan kumralken de diyenler oluyordu, özellikle sarışın bir kız sürekli derdi 'şuna bak ya benden de beyaz' diye. Sanki her sarışın beyaz tenli olacak diye bir kural var.
solaryumun yaygınlaşmasından sonra herkesin marsık gibi dolaştığı bir zamanda. son derece farklı doğal ve asil duruyor beyaz ten.
Ten Rengimi Çok seviyorum ama ..
ben porselen bebek gibiyim bembeyaz yani, bazıları alay ederdi.
soluk beyaz hoş değil ama beyaz teni severim
ergenlikte bile belki bir kaç tane sivilce çıkmıştı toplam ergenlik yılları içinde yani sivilce çıkmadı da diyebiliriz okadar az idi. yüzümde yara bere çıkmaz pürüzsüz o yüzden göze batacak birşey yok ama soluk. yemek şekerli falan tuzlu yersem makyaj yapmış gibi oluyor renk geliyor.
Ben de beyaz tenliyim..Fazla güneşte kalırsam güneş lekeleri oluyor ve bu durumdan hiç hoşnut değilim...