Pudra, Fondöten, Kapatıcılar beyaz tene açık tonlarda pudra yada fondöten

rbl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
847
0
kızlar benim sorunum ten rengimin 1 2 ton açığı pudra yada fondöten bulamamam
forumda da bakındım konular hakkında ama bişey bulamadım :44:
normalde cildim buğday tonlarda beyaz değil. bildiğiniz beyaz. fakat sigara kullanımımdan dolayı rengimde bi koyulaşma söz konusu oldu. aradığım pudra yada fondöten de herhangi bi renk tonu olsun istemiyorum bildiğiniz 1 2 ton açabilecek beyaz yada beyaza yakın tonlar istiyorum ama bulamıyorum. fiyatı pek mühim değil çünkü ciddi anlamda çıldıracak seviyeye geldim hiçbiryerde yok yok yok yardımlarınızı bekliyorum...

Flormar truecolor compact powder 96 numara. Bembeyaz... Tabi şimdilik çekmecede duruyor, sağolsun güneş azıcık renk verdi yüzüme. Kışın beyazladığımda kullanacağım.

Flormar truecolor compact powder 96 numara. Bembeyaz... Tabi şimdilik çekmecede duruyor, sağolsun güneş azıcık renk verdi yüzüme. Kışın beyazladığımda kullanacağım.

resmi falan varsa koyabilirmisin? netten baktım ama baya sonuç çıktı hepside farklı farklı ama kelimeleri içeriyor...

şu flormar 87 yada 88 aklıma yattı baya ya sedefli parlak falan değil dimi? doğal da duruyodur o şimdi ölürüm ben ona kimbilir ne zamandır oda beni bekliyodu

Watsons mağazalarında satılan Rimmel markasının Stay Matte pudrasına bakabilirsin... Rimmel bir İngiliz markası olduğu için renk tonları genelde baya açık... Üstelik eğer cildinde yağlanma sorunu varsa bu stay matte, parlamayı da önlüyor... Üstelik mineral içerikli... Ay çok övdüm... Ama gerçekten çok memnunum pudramdan cildimde sorun yaratmayan tek pudra oldu kendisi ondan =)

fiyatları ne civarda peki?

Ben de çok beyaz tenliyim,tenime uygun pudra-fondöten bulamıodum en sonunda bunu buldum ve memnunum.

Clinique Blended Face Powder no.2
no.1 renksiz sadece mat görünüm verio.

Ben de çok beyaz tenliyim,tenime uygun pudra-fondöten bulamıodum en sonunda bunu buldum ve memnunum.

Clinique Blended Face Powder no.2
no.1 renksiz sadece mat görünüm verio.

renksiz derken matlık kazandıran beyaz mı yoksa sadece mat görünüm mü kazandırıyo basmadı bian :/

Transparan canım renk vermio.
Renkleri 2 numaradan başlıo en açık rengi bu

bende 1 2 ton açıcak bişeyler arıyodum bu olmaz sanırsam :/ pekte anlamıyorum ki makyaj konusundan kendim biyerlere varabileyim fondöten olarak önerebileceğin birşey varmı? tek istediğim doğal mat ve beyaz tonlarında olması :/

Ten rengin ondan daha mı açık?
Daha beyazını ben bulamamıştım.
Fondöten olarak Max Factor Lasting Performance kullanıyorum 101 ivory.

Canım fiyatları da çok uygun 12,90 fln... Ben nasıl olur bu fiyata dandiktir diye önyargılı davranmıştım ama denemekten zarar gelmez diye aldım ve çok memnunum fiyatı çıkar veya piyasadan kaldırılır diye sürekli evde stok yapıyorum... Allıklarını da çok beğeniyorum hatta sana üşenmeyip fotoğraflarını çektim... =)

Ten rengin ondan daha mı açık?
Daha beyazını ben bulamamıştım.
Fondöten olarak Max Factor Lasting Performance kullanıyorum 101 ivory.

olur bu sanırım fondötenide pudrayıda not aldım bide gidip bi kozmetikcide denersem tamamdır gerçi fiyat önemli değil dedim ama pudranın ki biraz beni aşar gibi göründü gözüme 70tl civarında denk geldim nette. ama inşallah uyar bana da bu dertten kurtulurum :/

çok teşekkür ederim ya zahmet olmuş ya pudranın kapağının renginden biraz koyumu duruyo acaba? yoksa banamı öyle gözüktü? :/ paranoyak oldum iyicene sanırım

Maybelline Affinitone fondotenlere de bir bak canım eğer bakmadıysan hem fiyatları çok uygundur hem de doğal durur... Ben genelde sadece pudra kullanırım ama bi dönem fondoten olarak onu kullanmıştım baya açık renkleri vardı... Ben de beyaz tenliyim ama ben ten rengimden koyu alırım hep...

Pudrayı indirimle 50tl'ye almıştım strawberry.netten ama malesef kozmetikte internet alışverişi yasağı geldiği için artık indirimli almak zor :/
Yine de araştır sen.
Max Factor'ı çok uzun denemeler sonunda almıştım yüzümü deneme tahtasına çevirmişlerdi tenime uygun bulabilmek için
Sana da uyar büyük ihtimal 2 ton kadar açar rengini.

parlama yapıyormuş sanırım onlar kalıcı olmuyormuş pek not aldım yazılanlardan denicem işte dediğim gibi umarım birinden biri tutar gına geldi artık yani camdan falan fırlatcam bütün kozmetik ürünlerimi :84: neden koyu tercih ediyosunuz ki?

Özellikle yaz aylarında kendi renginden 1 ton koyusunu önerirler.
Bazı ten renkleri soluk beyaz oluo biraz cildi canlandırmak adına bi ton koyu seçenler oluo.
Bi de yazın peynir gibi durmamak adına işte
Ama ben hep kendi tonumda seçerim bana da çok önermişlerdi bi ton koyu iyi olur diye (kendi rengimi bulamadıkları için de demiş olabilirler) ama istememiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…