Pudrayı indirimle 50tl'ye almıştım strawberry.netten ama malesef kozmetikte internet alışverişi yasağı geldiği için artık indirimli almak zor :/
Yine de araştır sen.
Max Factor'ı çok uzun denemeler sonunda almıştım yüzümü deneme tahtasına çevirmişlerdi tenime uygun bulabilmek için
Sana da uyar büyük ihtimal 2 ton kadar açar rengini.
parlama yapıyormuş sanırım onlar kalıcı olmuyormuş peknot aldım yazılanlardan denicem işte dediğim gibi umarım birinden biri tutar gına geldi artık yani camdan falan fırlatcam bütün kozmetik ürünlerimi :84: neden koyu tercih ediyosunuz ki?
sanırım bende deneme tahtası olucam artık hangisi olursa:26: çok teşekkür ederim ilgin için
İlk defa duydum parlama yaptığını benim gibi parlamaya müsait bir ciltte bile çok parlama yapmıyordu... Bu arada koyduğum fotoğraftaki pudranın renginin sana koyu gelmesi normal ben de beyaz tenliyim ama kendi ten rengimden koyu renk kullanırım hep... Hatta şimdi sana cildimdeki duruşunu fotoğraftan kesip ekliyorum...Tabi bu yanağım olduğu için allık da var o şeftali tonu olan rimmel... =)
Eki Görüntüle 230746
cildiniz çok güzelmiş maşallah bu aradabi kaç web sitesinde denk geldim 2 saatten fazla dayanmıyor diye bende onların yalancısıyım valla :44:
bu markanın açık renklerine bakayım ben o zaman. sizin resimdekini bana önerdiğiniz sanmıştım ben.
dior(010),mac(NC NW 15),nars(Siberia)gibi markalarda çok açık tonlar bulmak mümkün.
max factor fondoten ve pudraları zaman gectikce koyulasır,o yuzden tercih etmemenizi oneririm.
bir arkadasin dedigi gibi Rimmel iyi bir tercih olabilir,Maybelline Affinitone(fakat parlama yapabilir),Alix avien terracotta pudra(no:1)fakat bu da biraz parlama yapabilir.L'oreal true match(pudra) ve matte morphose'a da bakabilirsiniz
kızlar benim sorunum ten rengimin 1 2 ton açığı pudra yada fondöten bulamamam
forumda da bakındım konular hakkında ama bişey bulamadım :44:
normalde cildim buğday tonlarda beyaz değil. bildiğiniz beyaz. fakat sigara kullanımımdan dolayı rengimde bi koyulaşma söz konusu oldu. aradığım pudra yada fondöten de herhangi bi renk tonu olsun istemiyorum bildiğiniz 1 2 ton açabilecek beyaz yada beyaza yakın tonlar istiyorum ama bulamıyorum. fiyatı pek mühim değil çünkü ciddi anlamda çıldıracak seviyeye geldim hiçbiryerde yok yok yokyardımlarınızı bekliyorum...