Pudra, Fondöten, Kapatıcılar beyaz tene açık tonlarda pudra yada fondöten

sanırım bende deneme tahtası olucam artık hangisi olursa:26: çok teşekkür ederim ilgin için

İlk defa duydum parlama yaptığını benim gibi parlamaya müsait bir ciltte bile çok parlama yapmıyordu... Bu arada koyduğum fotoğraftaki pudranın renginin sana koyu gelmesi normal ben de beyaz tenliyim ama kendi ten rengimden koyu renk kullanırım hep... Hatta şimdi sana cildimdeki duruşunu fotoğraftan kesip ekliyorum...Tabi bu yanağım olduğu için allık da var o şeftali tonu olan rimmel... =)

cildiniz çok güzelmiş maşallah bu arada bi kaç web sitesinde denk geldim 2 saatten fazla dayanmıyor diye bende onların yalancısıyım valla :44:
bu markanın açık renklerine bakayım ben o zaman. sizin resimdekini bana önerdiğiniz sanmıştım ben.

Son düzenleme:
ysl perfect touch fondoten no 3 ten sonrası 5 e kadar açık renktir ben 5 i kullanıyorum beyaz tenliyim

shiseido hydrating compact no 120

estee lauder resilience lift foundation no 12

ysl hdyra feel teint compact (matlastırır cildin karma ve yaglıysa uygun ) no 2-3 ikisi de bayagı acık

id bare mineral light rengi mineral fondoten

loreal true match c1 ivory rose fondöten bembeyaz üzerinede pudra olarak mac studio fix nw 20 yada maxfactor creme puff 81 sür bembeyaz olursun catherine arley pudrada 5 numarada olur hatta sanırım diğerlerine göre daha açık bu numarası 5mydi emin değilim teyzem kullanıo bikere denemiştim süt beyazdı.yalnız hiçbir fondöten pudranın rengi internette göründüğü gibi olmuyor benim ne kadar açık ürünlerim internette arap rengi gibi gözüküyor yada tam tersi

Son düzenleme:
yok kızlar bulamıyorum ya koyu geliyo ya parlıyo yada maske gibi oluyo. demin nette şunu gördüm

Golden Rose SILKY TOUCH COMPACT POWDER

sizce bu dediğim gibi dururmu? parlamayan(sedefsiz), 1 2 ton açan ve doğal duran...

dior(010),mac(NC NW 15),nars(Siberia)gibi markalarda çok açık tonlar bulmak mümkün.
max factor fondoten ve pudraları zaman gectikce koyulasır,o yuzden tercih etmemenizi oneririm.
bir arkadasin dedigi gibi Rimmel iyi bir tercih olabilir,Maybelline Affinitone(fakat parlama yapabilir),Alix avien terracotta pudra(no:1)fakat bu da biraz parlama yapabilir.L'oreal true match(pudra) ve matte morphose'a da bakabilirsiniz

aralarında en iyisi nars(Siberia) sanırım. en açık tonu hangisi oluyo ve nereden temin edebilirim ?:26:

ben de süt beyazım. burda sayılanların hepsi bana koyu geliyor catherina arley hariç.o da cildimi bozdu. inglot amc lw100 kapatıcılığı iyi değil ama rengi açık. en sevdiğim mac face and body white. eğer beyaz pudra arıyorsanız da bennye diye bir site var.bembeyaz bile pudra var. ben hep ordan alıyorum. beyaz tenli vatandaşlara duyurulur.

Canm nars siberia bembeyaz ve cok guzel bir fondoten. Nrmalde turkiyeye acik renkler fazla gelmz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…