Beyaz ten...

fatma18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2008
229
0
merabalar.konum açıkcası saçma gereksiz olabilir ama içimde kaldı yazıyım dedim.
tenim beyaz ve bikaç kişi hasta zannetti beni.çok solgun duruyorum heralde.anneme soruyorum solgun değilsin sen abartılı beyaz değilsin senin tenin güzel falan diyor.ama annem olduğu için öyle diyordur tabikide.
bazı arkadaşlarımda hasta gibi durmuyorsun falan dedi,öyle dursaydım baştan söylerlerdi heralde.ama bazı kişilerde hastamısın diye soruyor.2-3kişi öyle dedi.

bu tenimi düzgün bişey yapmak için napmalıyım.güneşye esmerleşmiyorum kızaryorum gene eski halime geliyor.doğal yntemlerle tenimi karartacagım,canlandırcagım bi yöntem varmı?

fazla moralim bozulmadı ama insan yinede etkilerniyor birisi birşey diyinde.

bende beyaz tenliyiim belki senin kadar diilimdr ama bnde baya beyazım ama seviorm hem beyaz ten olmak daha iii herşey yakışıo

Hafif pembe bir allık beyaz tende çok hoş durur canım. Bozma moralini.yerimseniben

cnm yaşın kaç ve göz rengin ne?
bembeyaz tene sahip olmak için uğraşıyor yeni jenerasyon..hatta holywood ünlüleri şemsiyeyle güneşe çıkıyor.. hatta fazla uzağa gitmeyelim ajda pekkan güneşe çıkmamak için gece dışarı çıkıyor yanmamak kırışmamak için.ayrıca erkeklere göre beyaz tenli kadın eş sembolu,saflık duruluk hisleri uyandırıyormuş

Ben de bembeyaz tenliyim hele de bir kaç gün dikkat etmiyim kendime direk hortlak gibi oluyorum.Ama bence beyaz tenli olmak çok güzel bir şey yav.Hiç bir şekilde yanmayı sevmiyorum böylesi daha güzel göz kalemi ve parlatıcı kullan makyaj sevmeyen biriysen.

valla bende beyaz tenliyim opuyorumnanaktanbanada sürekli diyorlar 2 3 kişiyle kalsam gene iyi hastamısın diyemirmirmirmir amapembe allık herzaman ii oluyoyerimseniben

bende açık tenliyim ve kendimi bazen bende öyle hissediyorum soluk beniz gibi yani ama bence herkes esmer olabilr ama herkes beyaz olamaz. bu bi ayrıcakıltır bana göre kendimi özel hissediyorum bu yönde sende öyle hisset ve fazla takılma rengine yerimseniben

Bence bi allıkla yüzüne cok güzel renk katabilirsin.yada renkli nemlendiriciler var eczaneye sor o veriryerimseniben

çokk teşekkürler yorumlar için.
yaşım küçük ama benim,o yüzden allık falan kullanamıyorum.
gözlerimi soran biri vardı sanırım.kahverengi.koyu kahve siyah gibi bişey yani.

neyse beyaz olmak iyidir dimi.vazgeçtim esmerleşmekten :smiley-cool:
zaten istesemde kararamıyorum da
tenimi beyenmeye başladım :p

hey Allahım yaa yorumlara çok güldüm =)) beyaz tenli arkadaşlar (kendi renklerini sanırım övmek için) ne yazacaklarını şaşırmışlar, üst üste, garip geldi.. neyse, canım cildinin renginden çok güzelliği önemli, gerisi kompleks oluyor kanımca, yaşın ne kadar küçük bilmiyorum da pembe allık çook güzel duruyor bence beyaz tende, çok yakıştırıyorum , sakın takma canım kafanı böyle şeylere, haa bir de havuç suyu ve çay sürüyorlarmış yüzlerine renk veriyormuş, sen bilirsin...

betakaroten içeren gıdalar almalısınız, cilt rengine pembelik verir, soluk ten renginizi canlandırır.

Canım ben de aynı dertten muzdaribim ama makyaj en güzel beyaz tenlilerde duruyor emin ol
Bol bol havuç ye siyah çaydan uzak dur çünkü kansızlık yapıyor
Ve eski bir babaanne yöntemi olan, pekmezi dene:))

X