- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
- Konu Sahibi hotcouture
-
Ben tat olarak digerlerinden daha tatli oldugu icin pembe şarabı daha çok seviyorum,meze olarak yanına peynir tabağı yapabilirsiniz,çeşit çeşit peynirlerin olduğu. ..yada kasari pastirmaya sarıp kürdanlayabilirsiniz,ben şarabı genelde bu şekilde içiyorum.FAZLANAZLI Peynirsiz Cheeseburger ben de ilk defa deneyeceğim, normalde kırmızı tercihim ama , yemeksiz, meze olarak ne gider ki acaba
pastırma kaşar olayı iyiymiş çok hoşuma gitti :)Ben tat olarak digerlerinden daha tatli oldugu icin pembe şarabı daha çok seviyorum,meze olarak yanına peynir tabağı yapabilirsiniz,çeşit çeşit peynirlerin olduğu. ..yada kasari pastirmaya sarıp kürdanlayabilirsiniz,ben şarabı genelde bu şekilde içiyorum.
Ben de içmedim :)hiç içmedim daha önce.çok merak ediyorum ya nasıl bi tadı var diye :)
Evet rose şarap, ama tabii markasına göre değişir hepsi güzel olmuyor,marka söylenmesi yasakmı bilmiyorum ama k ile başlayan bir şarap birde kırmızı vişne şarabı da güzel oluyor.Evet şarapla en güzel balık gider ama siz meze tarzı sorduğunuz için peynir tabağı şarabın en güzel mezesidirpastırma kaşar olayı iyiymiş çok hoşuma gitti :)
bir de pembe dediğiniz rose şarap dimi? ben onu beğenemedim. garip bir tadı vardı tahta gibi garip, belki bana öyle gelmiştir ya da aldığım şarap mı öyleydi bilmiyorum ama kavaklıdereninkini denemiştim beğenemedim
peynir beyaz ile gitmez kırmızıyla gider derler g enelde amaEvet rose şarap, ama tabii markasına göre değişir hepsi güzel olmuyor,marka söylenmesi yasakmı bilmiyorum ama k ile başlayan bir şarap birde kırmızı vişne şarabı da güzel oluyor.Evet şarapla en güzel balık gider ama siz meze tarzı sorduğunuz için peynir tabağı şarabın en güzel mezesidir
Benimde ilk olucak o yüzden meze ne gider diye bakıyım diyorumHiç içmedim ha
Eee bende beyaz şarap demedim ki kız,pembe yada kırmızı şarap dedim,bak az pismis kırmızı et de çok yakışır şarabın yanına mesela bonfile gibi ama illa da aperatif birşey diyorsan dediğim gibi çeşitli peynirlerden oluşan bir peynir tabağı (tahta ustunde sunum yaparsaniz daha şık olur)ve pastırma arası kürdanli kaşar peyniri.peynir beyaz ile gitmez kırmızıyla gider derler g enelde ama
Bu aralar tahta tabaklara taktım zaten netten ucuz gördükçe sipariş verip duruyorumEee bende beyaz şarap demedim ki kız,pembe yada kırmızı şarap dedim,bak az pismis kırmızı et de çok yakışır şarabın yanına mesela bonfile gibi ama illa da aperatif birşey diyorsan dediğim gibi çeşitli peynirlerden oluşan bir peynir tabağı (tahta ustunde sunum yaparsaniz daha şık olur)ve pastırma arası kürdanli kaşar peyniri.
MeselaaAvrupayiiii peynir cesitleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?