Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ma$Allah cok hos olmus gercektenAllah güle güle oturmayi nasip etsin..
beyaz koltuk cok $Ik...
çok güzel olmuş canım,mutlulukla ve sağlıkla otur :)
Canım çok güzel zevkli döşenmiş bi salon ben çok beğendim umarım güzel mutlu ve aşk dolu günlerinizde kullanırsınız eşinle çocuklarınızlaHarika olmuş bayılıyorum beyaza
![]()
valla çocukların büyükse iyi oluyor da benim gibi bir bebeğin ve bir de 6 yaşında bir oğlu olana eziyet resmen daha dün tükenmez kalemle yazmış caanım derileri çıkmadı valla oturup ağladım sinirdenhaa diyceksinki salon burası hergün kllanılmıycak e bu seferde bi misafırın geliyo bebesi olyo amaan aldığın eşya sana hizmet edecek sen ona değil...temizlik temizlik kocadık valla....
![]()
canım benim ağız tadıyla otur inşallah güzel evinde...iyiki varsın muck![]()
avizen ne marka ve ne kadara canım bende bir avize düşünüyorum almayı ama bi türlü içime sinen bişey olmadı. sende internetten almışın ositeyi bende takip ediyorum nasıl güzel bişey mi bari
Benim de salonum beyaz olacak.
Sipariş verdim Yataştan;deri köşe takımı grubu (köşe koltuk,2li koltuk,tekli koltuk ve puf içeriyor) yemek masası,sandalyeleri ve dolabı da aynı yerden sipariş verdim.Henüz gelmediler o yüzden kendime ait resimlerini ekleyemiyorum.
Halı olarak da Şırnak'tan aldığım Siirt yapımı beyaz renkli kıl battaniyeyi kullanmayı düşünüyorum.
Avizemi de Trendyol'dan dün sipariş ettim.O da beyaz.
Perde konusunda kararsızım.Beyaz Zebra perde ve stor+beyaz ip perde arasındayım hâlâ.Eşyalar yerleşince netleşecek sanırım kararım.
yemek masasının üzerine ayrı bir aydınlatma düşündüm ancak elektrik bağlantısı yok o kısımda.İkea'da bir model vardı olta gibi yandan masanın üzerine sarkıyordu ayaklı lamba.Onu düşünüyorum şimdi nasıl olur diye.
resim olarak kataloglardaki hallerini ekliyorum.Hayalinizde canlandırabilirseniz eğer uyumları konusunda yorum yaparsanız sevinirim.Teşekkürler..
Eki Görüntüle 285947 Eki Görüntüle 285946 Eki Görüntüle 285945 Eki Görüntüle 285940 Eki Görüntüle 285941 Eki Görüntüle 285942 Eki Görüntüle 285943 Eki Görüntüle 285944
canım koltuk modelleri çok güzel beğendim ama deri ve beyaz olması seni yıldırmaz inşallah.. öncelikle deri yazın terletir kışın üşütür oturduğun kısımları... ayrıyeten beyaz renk özellikle tek renk beyazlar insanı strese sokar kirlendi battı leke oldu korkusu ile için rahat olabilecekmisin bilmiyorum..yemek masan güzel sade ve şık..o olta şeklindeki lambayı pek beğenmedim yanlış anlamazsan pek estetik durmuyor..salon gibi klasik yerlere göre değil bence..illaki yemek masası üzerinde lamba olacak diye bi kaide yok bence, odanın genel aydınlatması yeterli düzeyde parlak olursa oraya gerek kalmaz zaten.. ama sırf dekor amaçlı bişeyler istiyorsan lamba görünümünde dekorlar var mesela yukardan sarkan kristal parçalı tarzında hem beyaz koltuklarına da uyum sağlar tabi benim fikrim bu...perde konusunda stor perde ben kullanmadım ama çok tavsiye ediliyor hem salonunu havadar tutar yani öyle koca koca farbalı karmaşık perdeler gözü yoruyor.. ip perdeyi tasiye etmem pek memnun kalmadı arkadaşımda var..ama model ve cins olarak değişkenlik göstereblir.. halının modelini görmediğim için bi yorum yapamıycam fakat benim düşüncem böyle deri beyaz spor görünümlü bir odaya kıl battaniye nasıl durur pek yakıştıramadım ben..tabi senin zevkindir canım şimdiden hayırlı olsun..
Eşyaların yerleşmiş hallerine de göz atsaydın
şimdi baktım çok güzel görünüyo geniş ve ferah bi salon olmuş güle güle kullan..ama dediğim gibi ben cesaret edemem beyaz renge inşallah bıktırmaz temizliği..