beyaz salonum...yorum ve oneri cok iyi olur

Canım çok güzel zevkli döşenmiş bi salon ben çok beğendim umarım güzel mutlu ve aşk dolu günlerinizde kullanırsınız eşinle çocuklarınızla:16::16: Harika olmuş bayılıyorum beyaza :16:

valla çocukların büyükse iyi oluyor da benim gibi bir bebeğin ve bir de 6 yaşında bir oğlu olana eziyet resmen daha dün tükenmez kalemle yazmış caanım derileri çıkmadı valla oturup ağladım sinirden:43::43:haa diyceksinki salon burası hergün kllanılmıycak e bu seferde bi misafırın geliyo bebesi olyo amaan aldığın eşya sana hizmet edecek sen ona değil...temizlik temizlik kocadık valla....:52:

valla çocukların büyükse iyi oluyor da benim gibi bir bebeğin ve bir de 6 yaşında bir oğlu olana eziyet resmen daha dün tükenmez kalemle yazmış caanım derileri çıkmadı valla oturup ağladım sinirden:43::43:haa diyceksinki salon burası hergün kllanılmıycak e bu seferde bi misafırın geliyo bebesi olyo amaan aldığın eşya sana hizmet edecek sen ona değil...temizlik temizlik kocadık valla....:52:

evet çocukla zor olur bence de ama benim çocuğum yok.olacak gibi de değil.o yüzden temizlik açısından daha rahatım nispeten.yoksa temizlik temizlik nereye kadar dediğin gibi..

avizen ne marka ve ne kadara canım bende bir avize düşünüyorum almayı ama bi türlü içime sinen bişey olmadı. sende internetten almışın ositeyi bende takip ediyorum nasıl güzel bişey mi bari

avizen ne marka ve ne kadara canım bende bir avize düşünüyorum almayı ama bi türlü içime sinen bişey olmadı. sende internetten almışın ositeyi bende takip ediyorum nasıl güzel bişey mi bari

avizenin markası BunDesign.
Trendyol'dan 175 liraya aldım ben.şu anda 250 lira http://www.bundesign.com/51._cm._beyaz_tasli_avize/1750
pembe renkli olanı 295 lira. 60 cm Pembe Taşlı Avize

bir boy küçüğü uçuk pembeyi de yatak odasına düşünüyorum bir dahaki indirimde yakalayabilirsem.

Son düzenleme:
linki yapıstırınca virusvirusvirus.. cıkıo neden acaba..link vermek yasaksa ondan mı acaba?

Salonumda biraz değişiklik yaptım
Öncelikle eksik olan tablolarım geldi :46::46::46:
$SAM_0153.webp $SAM_0154.webp

Çok içime sinerek aldım tabloları.Yakışmış mı?

Sonra eşyaların yerlerini değiştirdim.
$SAM_0151.webp $SAM_0150.webp $SAM_0155.webp

Eki Görüntüle 361636

Bu resim biraz karanlık çıkmış ışık karşıdan geldiği için ama çok aydınlık bir salonum var normalde.
Bir de sehpa üzerindeki dev ekran(!) tv dikkat çekmiş olabilir :1::1::1: Ben yıllardır tv seyretmiyorum ama gelen giden falan olunca "Eeee dizim vardı..Haberlere bir baksaydık.." dediklerinde açmak için koydum onu sehpaya.Normalde o sehpa sehpaydı yani tv ünitesi değildi :9::9::9::9::9:

Benim de salonum beyaz olacak.
Sipariş verdim Yataştan;deri köşe takımı grubu (köşe koltuk,2li koltuk,tekli koltuk ve puf içeriyor) yemek masası,sandalyeleri ve dolabı da aynı yerden sipariş verdim.Henüz gelmediler o yüzden kendime ait resimlerini ekleyemiyorum.
Halı olarak da Şırnak'tan aldığım Siirt yapımı beyaz renkli kıl battaniyeyi kullanmayı düşünüyorum.
Avizemi de Trendyol'dan dün sipariş ettim.O da beyaz.
Perde konusunda kararsızım.Beyaz Zebra perde ve stor+beyaz ip perde arasındayım hâlâ.Eşyalar yerleşince netleşecek sanırım kararım.
yemek masasının üzerine ayrı bir aydınlatma düşündüm ancak elektrik bağlantısı yok o kısımda.İkea'da bir model vardı olta gibi yandan masanın üzerine sarkıyordu ayaklı lamba.Onu düşünüyorum şimdi nasıl olur diye.
resim olarak kataloglardaki hallerini ekliyorum.Hayalinizde canlandırabilirseniz eğer uyumları konusunda yorum yaparsanız sevinirim.Teşekkürler..
Eki Görüntüle 285947 Eki Görüntüle 285946 Eki Görüntüle 285945 Eki Görüntüle 285940 Eki Görüntüle 285941 Eki Görüntüle 285942 Eki Görüntüle 285943 Eki Görüntüle 285944

canım koltuk modelleri çok güzel beğendim ama deri ve beyaz olması seni yıldırmaz inşallah.. öncelikle deri yazın terletir kışın üşütür oturduğun kısımları... ayrıyeten beyaz renk özellikle tek renk beyazlar insanı strese sokar kirlendi battı leke oldu korkusu ile için rahat olabilecekmisin bilmiyorum..yemek masan güzel sade ve şık..o olta şeklindeki lambayı pek beğenmedim yanlış anlamazsan pek estetik durmuyor..salon gibi klasik yerlere göre değil bence..illaki yemek masası üzerinde lamba olacak diye bi kaide yok bence, odanın genel aydınlatması yeterli düzeyde parlak olursa oraya gerek kalmaz zaten.. ama sırf dekor amaçlı bişeyler istiyorsan lamba görünümünde dekorlar var mesela yukardan sarkan kristal parçalı tarzında hem beyaz koltuklarına da uyum sağlar tabi benim fikrim bu...perde konusunda stor perde ben kullanmadım ama çok tavsiye ediliyor hem salonunu havadar tutar yani öyle koca koca farbalı karmaşık perdeler gözü yoruyor.. ip perdeyi tasiye etmem pek memnun kalmadı arkadaşımda var..ama model ve cins olarak değişkenlik göstereblir.. halının modelini görmediğim için bi yorum yapamıycam fakat benim düşüncem böyle deri beyaz spor görünümlü bir odaya kıl battaniye nasıl durur pek yakıştıramadım ben..tabi senin zevkindir canım şimdiden hayırlı olsun..

canım koltuk modelleri çok güzel beğendim ama deri ve beyaz olması seni yıldırmaz inşallah.. öncelikle deri yazın terletir kışın üşütür oturduğun kısımları... ayrıyeten beyaz renk özellikle tek renk beyazlar insanı strese sokar kirlendi battı leke oldu korkusu ile için rahat olabilecekmisin bilmiyorum..yemek masan güzel sade ve şık..o olta şeklindeki lambayı pek beğenmedim yanlış anlamazsan pek estetik durmuyor..salon gibi klasik yerlere göre değil bence..illaki yemek masası üzerinde lamba olacak diye bi kaide yok bence, odanın genel aydınlatması yeterli düzeyde parlak olursa oraya gerek kalmaz zaten.. ama sırf dekor amaçlı bişeyler istiyorsan lamba görünümünde dekorlar var mesela yukardan sarkan kristal parçalı tarzında hem beyaz koltuklarına da uyum sağlar tabi benim fikrim bu...perde konusunda stor perde ben kullanmadım ama çok tavsiye ediliyor hem salonunu havadar tutar yani öyle koca koca farbalı karmaşık perdeler gözü yoruyor.. ip perdeyi tasiye etmem pek memnun kalmadı arkadaşımda var..ama model ve cins olarak değişkenlik göstereblir.. halının modelini görmediğim için bi yorum yapamıycam fakat benim düşüncem böyle deri beyaz spor görünümlü bir odaya kıl battaniye nasıl durur pek yakıştıramadım ben..tabi senin zevkindir canım şimdiden hayırlı olsun..

Eşyaların yerleşmiş hallerine de göz atsaydın

şimdi baktım çok güzel görünüyo geniş ve ferah bi salon olmuş güle güle kullan..ama dediğim gibi ben cesaret edemem beyaz renge inşallah bıktırmaz temizliği..

bu arada avizen çok güzellll..bayıldım...tablolarda öyle..bende düşünüyorum ama üçlü olanlardan.. çok güzel yakışmış..

Back
X