Arkadaşlar dip boyası elbette yapıyorum,fakat benim beyazlarımla 20 yaşından beri başım dertte. Dip boyası yapıldıktan sonra ilk banyoda yine dipler beyaz beyaz parlıyor,doğal olarak buda canımı sıkıyorkonuyu okuyunca aklıma nedense “seninle başım dertte ne yapsam bilmiyorum “ parçası geldi.
Cevap veriyorum gidin boyatın net çözüm.
Saç dipleri için saç rimeli varArkadaşlar dip boyası elbette yapıyorum,fakat benim beyazlarımla 20 yaşından beri başım dertte. Dip boyası yapıldıktan sonra ilk banyoda yine dipler beyaz beyaz parlıyor,doğal olarak buda canımı sıkıyor
Saç dipleri için saç rimeli var
Fakat bence uğraşma saçını açtır gri yaptır ve öyle kal, bir müddet doğal ışıltılarınla yaşa, belki zamanla alışırsın[/QUOSi
valla simsiyah saçlarımı sapsarı yaptım dün.ciddi problem haline gelmişti artık 4 güne bir dip boyası yapıyordum,kufore gitmekten biktigim için,kendim evde saç boyamayı öğrendim sonunda.valla artık bittim yoruldum ve sıkıldım boya boya boya,artık sarışınımSaç dipleri için saç rimeli var
Fakat bence uğraşma saçını açtır gri yaptır ve öyle kal, bir müddet doğal ışıltılarınla yaşa, belki zamanla alışırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?