• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz saçlar için bionnex şampuan ve sprey..

honestysl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
150
3
0
İzmir
Merhaba..beyaz saçlar için netten araştırma yaparken karşıma böyle bir şampuan ve sprey çıktı..markası bionnex..ben kullanmadım.. yanılmıyorsam çok yeni..2-3 aylık bişey..%100 bitkiselmiş..sonuç almak için 3 ay kullanmak gerekiyormuş..yani yavaş yavaş kendi saç rengine getiriyormuş..eğer böyle ise içinde boya olmadığı kesin.. bu ürünü kullanan sonuç alan veya alamayan var mı arkadaşlar?

markası ne olursa olsun bana kullanışsız geliyor çünkü saç ağarması, saça renk veren pigment boya maddesinin zamanla azalmasından ileri gelir. Saçların birden beyazlaşması renk değişiminden olmayıp, siyah kılların dökülmesi ve daha dayanıklı beyaz saçların kalmasından ileri gelir. vikipedi de yazan bu, dolayısıyla pigmentlere müdahale yok şampuanla ya da kremle bence olabilemez

evet aslında hakılsınız.. araştırdığım kadarıyla bu bir azerbaycan ürünü..Türkiye dahil bütün avrupa ülkelerine ihracat yapıyorlarmış sanırım..bu ürünü tanıtan da bir doktor..doktor bir tv programına çıkıyor bu ürünü tanıtmak için.. ve de bu ürünü kullanıcağını söylüyor.. 1 ay kadar sonra tekrar tv ye çıkıyor.. ve de saç rengindeki tonlamanın koyulaştığı görülüyor..ne kadarı doğru.. ya da bir üçkağıt varmıdır acaba? bilinmez..zayıflama, saç ve cilt konusunda insanların hem duyguları hem de cepleri sömürülüyor maalesef..facebooka bionnex yazarsanız ilk çıkan azeri sayfası bu ürünün sayfası..

evet aslında hakılsınız.. araştırdığım kadarıyla bu bir azerbaycan ürünü..Türkiye dahil bütün avrupa ülkelerine ihracat yapıyorlarmış sanırım..bu ürünü tanıtan da bir doktor..doktor bir tv programına çıkıyor bu ürünü tanıtmak için.. ve de bu ürünü kullanıcağını söylüyor.. 1 ay kadar sonra tekrar tv ye çıkıyor.. ve de saç rengindeki tonlamanın koyulaştığı görülüyor..ne kadarı doğru.. ya da bir üçkağıt varmıdır acaba? bilinmez..zayıflama, saç ve cilt konusunda insanların hem duyguları hem de cepleri sömürülüyor maalesef..facebooka bionnex yazarsanız ilk çıkan azeri sayfası bu ürünün sayfası..

kesinlikle, bir de benim halam kullandı bu tarz bir ürün ama işe yaramadığını gözlerimle gördüm, bu konular dediğiniz gibi çok istismara açık ama o kadar damardan giriyorlar ki, tuzağa düşmemek zor daha geçen bu kadar bilmeme rağmen bir zayıflama hapı aldım, sırf bir gazeteci tavsiye ediyor sandığım için fakat yalan dolan ve bir kaç kişinin kalp krizi geçirerek ölmesiyle sonuçlanmış sizin de paranıza yazık keşke gerçek olabilse ama ben mucize ürünlere inanmıyorum

bir de parayı bir kenara bırakın sağlığımızdan da olmayalım..ben de böyle ürünlere inanmıyorum..ama doktorun resimlerini görünce biraz ikna oldum gibi..çünkü 1,5-2 ay gibi bir sürede beyazlarda koyulaşma görülebiliyor..diğer stop greyler..moliva..grey away..bunların hepsi hikaye..bir de zayıflamadan bahsetmişsiniz..zayıflamak istiyorsanız sabahları aç karnına 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal ve 4-5 damla çörekotu yağını karıştırıp yarım bardak suyla için..yarım saat sonra kahvaltı yapın.. bakın görün nasıl zayıflıyorsunuz..ben denedim..tok tutuyor.. acıktırmıyor..sinirlenmeden sıkılmadan el ayak titremesi olmadan aç kalmayarak zayıflatıyor..üstelik bunlar sizi hastalıklardan da korur..ben bu zayflamayla ilgili konu açmıştım..yazılarıma bir bakın..hiç o tür haplara para mara vermeyin..hem paranıza hem de sağlığınıza yazık..

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, bir anlık deliliğime denk geldi ki almış bulundum hala da yaptığım cahilliğe üzülürüm ama insan bir umut der ya, neyse daha fazla duygularımızı istismar ettirmeyelim, saç için başladık nerelere geldik:1: dediğiniz ürünün sitesine baktım çok ikna edici ama aması var bir kaç ay daha bekleseniz, belki kullanan olur ama internet ürünleri yorumlamada tam bir çöplük ne yazık ki

Back