• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz saç sorunu

labellevie

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
7.807
14.152
448
Diğer
Kızlar merhaba, acil yardımınıza ihtiyacım var. Çevrenizde Wella Pigment Mousse kullanan var mı? Bu ürün erkekler içinmiş saçın orjinal rengine döndürüyormuş. Eşimin saçları %30-40 oranında beyaz kuaförü bu ürünü kullanmasını tavsiye etmiş, eşim de almış 4 kez uyguladı ama hiç bir etkisini göremedik. Kullanım talimatında en az 2 en fazla5 kez uygulayın diyor 4 uygulamada bitti, eşim şimdi tekrar almak istiyor. Çevrenizde bu ürünü kullanıp mumnun kalan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Slm canım kullanan birini tanımıyorum ama bence kesinlikle almayın saç siyahlaştırmaya kesin bir çözüm yok ve kesinlikle böyle şeyler tamamen para tuzağı paranıza yazık derim ben..

Slm canım kullanan birini tanımıyorum ama bence kesinlikle almayın saç siyahlaştırmaya kesin bir çözüm yok ve kesinlikle böyle şeyler tamamen para tuzağı paranıza yazık derim ben..

Teşekkür ederim canım, ben de öyle düşünüyorum 139 TL ye almış eşim kuaföründen internette 99 TL. Yani boya olsaydı bu kadar pahalı olmazdı ve en azından işe yarardı. Eşimin saçlarında ara ara beyazlar var, hiçbir değişiklik olmadı. O da belki zamanla siyahlaşır diye umut ediyor ama 1 kutu kullandı zaten en fazla 5 kez uygulayın diyor o 4 kez uyguladı olmadı. Biraz etkisi olsaydı neyse ama hiçbir değişiklik yok malesef.

Teşekkür ederim canım, ben de öyle düşünüyorum 139 TL ye almış eşim kuaföründen internette 99 TL. Yani boya olsaydı bu kadar pahalı olmazdı ve en azından işe yarardı. Eşimin saçlarında ara ara beyazlar var, hiçbir değişiklik olmadı. O da belki zamanla siyahlaşır diye umut ediyor ama 1 kutu kullandı zaten en fazla 5 kez uygulayın diyor o 4 kez uyguladı olmadı. Biraz etkisi olsaydı neyse ama hiçbir değişiklik yok malesef.

canım tv de bi reklam çıktı bu saç siyahlatıcı falan filan 100 de 1oo işe yarıyo falan diyo ablamlarda sürekli boyar hemen telefon ettiler birbirlerine 3 paketi bir satılıyomuş ve300 tl gibi bişeydi galibaa durun bi ya dedim internetten kullanıcı yorumlarını araştırdım iyice ve pekte hoş yorumlar görmedim açıkcası araştırabilirsin kullananlar saçlarım daha kötü keçe gibi oldu, geri iade verdik paramızı alamadık ve daha bi çok şey yazılmış ,tabiki aldırmadım ablamlara, bence o kadar para döküp almasın paranıza yazık başka gerekli şeylere harcayın paranızı canım

Back