• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama beyaz sabun

cekoddm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
110
0
46
Sakarya
arkadaşlar yardım edin nolur.. ben 2 gün önce koaföre gittim kızıl kahve istyrdum aşk alevı kızılı çıktım koaföreden :( dün de koyu kahveye boyadım ve akıtmak istyrm beyaz sabunla. beyaz sabunla yıkarsam kızıl rengi meydana çkarmı yoksa kahve mi acılır ?yardımcı olursanız çok sevınıcem

Kızılı kolay kolay yok edemezsin sürekli kestirmen gerekebilir. Saçını beyaz sabunla yıkarsan kızıllar ortaya çıkabilir.

Beyaz sabun saç rengini zamanla bozar akıtır hafif...sizin profesyonel desteğe ihtiyacınız var ..dilerseniz ayrdımcı olabilirim

koyu kahvenin altındaki kzıılın ortaya çkacağndan korkyrm koyu kahveyi brz daha açmak istyrm sabunlar işe yararmı dersiniz :)

bende bir arkadaşıma uydum fındık kakao diye bir renk aldım boyadım koyu kestane oldu çok koyu oldu sonra beyaz sabunla yıkadım hemen arkasından kepek şampuanı ve saç kremi öyle hergün yıkadım bir haftada epey akıttım rengini açtım cnm tavsiye ederim bildiğin beyaz kalıp sabunlardan dove falan akıtmıyor pek sonrada denize gittim 2 haftada eski haline geldi sende öyle yap istersen cnm :7:

Son düzenleme:
peki cnm almayı düşünüyorum çnkü çok koyu bi kahve oldu uçları da kızıl kaldı.sabunla yıkarsam kızıllklar çkablrmi artk deneyıp görücem :) önerilerinz için tşekkr ederm

Back