- Konu Sahibi dertlisezen
-
işte budur sende haklısın canım. bak ph dengesinin bozulcağını nasıl söylemedim benkaydirigubbakcemile3 sabun cilde bile zararlı.ben sabunu bıraktım yüzümde sabun içermeyen bir ürün kullanıyorum resmen yüzümdeki o gereksiz sivilceler kayboldukaydirigubbakcemile3 sabun çok zararlı bir şey ya sadece elleri yıkıycaksın onlaolumunekankayizsmilesana katılıyorum canım sabun saçı mahveder bence.bide arkadaşlar saçın rengini beğenmediniz tekrar boyamayı düşünüyrsunuz ve sürekli beyaz sabunla yıkıyorsunuz diyelim ne olacak biliyor musunuz. zaten boyadan yıpranan saçlarınız sürekli beyaz sabunla yıkandığı için iyice kuruyacak ve saçınızın ph dengesi bozulacak. sık sık yıkamayı bıraktığınız andada artık saçınız alışmış olsuğu için 2 günde hemen dipleri yağlanacak ancak uçları kupkuru olacak veeeee saçlarınız çıtır çıtır kırılıp kopacaklmaz:
arkadaşlarr saç rengini akıtmak istynlere duyrulurr..en doğal yolu: bir yumurtaa sarısını bir yemek kaşığı dalin bebk şampuanıı ile karıştrıp saçınızn uçlarınaa diplerine değirmeden sürün (dalin yoksa kullandığınızz şampuanlada yapabilrsinzz önemli olan yumurta zaten) 15_20 dk bekletip durulayınn.bol şampuanla yıkadıktan sonraa yumurta kokusu falan kalmıoo saçtaa hiç bir şeklde.saçınızı duruladığınzz yerde boyanın aktığını görebilceksinzz.üstelkk saçlarr bu bakımdan sonra yumuşuyorr.kırıklarada iiyi gelen bir yöntem denemk isteyenlere
merhaba, acaba sabunu denediniz mi boyayı akıtmak için. Benim açık bakırdı nasıl olduysa koyu bir kızıl oldu garnier ile boyayınca. sabunu denesem midiye düşünüyorum.daha 2 gün önce boyadıgım için belki akar hemen
kizlar sacimi kizila hic boyamadim ama sacimda güneste falan kizillik görünüyor.. bu kizilligi sabunla giderebilirmiyim acaba kizila hic boyamasamda.. cünkü kizillik gitsin diye koyuya boyamak istemiyorum ilerde sari tonlarinda boyaticagim icin.. lütfen cevap
5 gün evvel saçımı platin sarı yaptırdım...ama çok az bi turunculuk oluştu...kuaförüm 1 hafta bekle dedi,eğer yıkandıkça akmazsa cila atarız dedi...ben kiiiimm 1 hafta beklemek kim?her gün spor salonuna gidiyorum,bir sürü kokoş hatunun arasına...ertesi gün gidip küllü açık sarı aldım boyadım,saçım gri oldu biraz sarılık katsın diye gidip koyu sarı aldım ve boyadım,kınalı kuzulara döndüm...kuaförümden iittiğim azar da cabası...bütün hafta sonu ağladım...ama karar verdim en az 1 hafta ellemiycem diye(nasıl duracaksam) sonra bu sabun olayını okudum...dün gece ve bu gece yıkadım...hele bu gece yarım kalıp sabun bitirdim kafamda...yıkanırken öyle yorulmuşum ki kollarım kıpırdamıyor...şimdi havlu başımda bekliyorum,sanki baya açıldı...yarın gün ışığında görücem artık...bu hafta akan aksında haftasonu açık platin sarı alıp son kez boyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?