- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
- Konu Sahibi dertlisezen
-
canım bende garnier çikolata kahve boyadım dipler tuttu uçlardaki siyah boyam akmasına rağmen baya koyu siyah gibi bi renk tuttu saçı parlatmasında beslemesinde sorun yok ama sanırım renk tutturma gibi bi sorunu var..2renk geziorum bende valla moralim bozuldu..bu sabun bendede işe yararmı sizcemerhaba, acaba sabunu denediniz mi boyayı akıtmak için. Benim açık bakırdı nasıl olduysa koyu bir kızıl oldu garnier ile boyayınca. sabunu denesem midiye düşünüyorum.daha 2 gün önce boyadıgım için belki akar hemen
arkadaşlarr saç rengini akıtmak istynlere duyrulurr..en doğal yolu: bir yumurtaa sarısını bir yemek kaşığı dalin bebk şampuanıı ile karıştrıp saçınızn uçlarınaa diplerine değirmeden sürün (dalin yoksa kullandığınızz şampuanlada yapabilrsinzz önemli olan yumurta zaten) 15_20 dk bekletip durulayınn.bol şampuanla yıkadıktan sonraa yumurta kokusu falan kalmıoo saçtaa hiç bir şeklde.saçınızı duruladığınzz yerde boyanın aktığını görebilceksinzz.üstelkk saçlarr bu bakımdan sonra yumuşuyorr.kırıklarada iiyi gelen bir yöntem denemk isteyenlere
a.smerhaba kızlar ben yeni üye sizlerden saç boyası hakkında bilgi istiyorum.saçlarımı kolestonun kızılına boyamıştım şimdi sarı renge boyamak istiyorum.kızıl şuan sadece saçımın uç kısımlarında var o renkten kurtulmak ve saç rengimi açmak için kolestonun yoğun renk açıcısını aldım ilk defa deneyeceğim için turunculaşma falan olur mu acaba?birde renk açma işleminden hemen sonra mı saçımı boyayacağım yoksa 1 ay kadar zaman seçse mi?cevap yazarsanız sevinirim çünkü hemen saçımı boyamak istiyorum...:sm_cool:
arkadaşlar saçımda beyaz olması nedeniyle sürekli saç boyarım.kolleston çok akıyor renk atıyor bir süre sonra.sarı tonları en güzel tutan boya lorael.özellikle loraelin çok çok açık küllü sarı rengi hiç turunçulaştırmadan ve yıpratmadan özellikle dip boyasında kullanışlı.röfle yada platine yakın dip boyalarında hiç bir marka işe yaramıyor.bir loraelin faydasını gördüm o renkte pek bulunmuyor.palet saç derisini yakıyor.selektıve de tavsiye ederim renk seçeneği fazla .güzel tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?