Beyaz Pantolon

dirim

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.061
1.191
773
kızlar beyaz pantolon almak istiyorum ama iç gösterme sıkıntısından dolayı
her seferinde vazgeçiyorum.ten rengi önerilmiş ama
beyaz kot'u ten rengi boxerla giydiğimde boxerın izi belli oluyor.
yardımcı olursanız çok mutlu olucam

Beyaz kot alın.İnce olanları oluyor yazlık.Çamaşırınız hiç belli olmaz.

kotonda denedim bir tane malesef iç gösteriyor bende arıyorum beyaz pantolon ama yok yok yookkk

arkadaşın dediği gibi beyaz kot kumaşından olanlar iç göstermez ve güzel duruyorlar..
yani denim satan mağazalarda bulabilrsiniz..mavi,littlebig gibi..

kotonda denedim bir tane malesef iç gösteriyor bende arıyorum beyaz pantolon ama yok yok yookkk

valla canım ben yıllar önce leke de bulmuştum bi tane iç göstermeyen pek kolay değil iç göstermeyenini bulmak ama biraz uzun tshirt lerle fln giyersen daha rahat olur iç çamaşırını göstermez

valla canım ben yıllar önce leke de bulmuştum bi tane iç göstermeyen pek kolay değil iç göstermeyenini bulmak ama biraz uzun tshirt lerle fln giyersen daha rahat olur iç çamaşırını göstermez

bulamazsam mecbur beyaz kot alacağım arkadaşların dediği gibii..

kızlar ben oxxodan beyaz kot aldım bir tane dayanamadım ama
ten rengi dikişsiz olanla denicem,çünkü ten rengi boxerla belli oluyor dikiş yerleri.
birde birkaç kişide gördüm hiç belli olmuyor soramıyorum da
bir arkadaş demişti terzide içine astar diktiriyorlar diye,
bu şekilde kullanan var mı ya da içine külotlu çorap giysem nasıl olur acaba bide bu sıcaklarda
iç göstermesinden iyidir diye düşünüyorum.

astar diktirmek mantıklı. Bende ltb'den aldım açık renk çamaşırlarla giyebiliyorum sıkıntı yaşamadım

bende de aynı dert vardı ve ben baya bir araştırdım,pentide dikişsiz ten rengi külot ve boxer var,çalışanlar ve orada bir müşteri külot olanı al dediler ama ne bileyim el kadar şey nasıl totomu kapatır da iç göstermez diye tereddüt edip almadım ama o külotta ısrar etmişlerdi bir bak istersen.neyse efendim bende gittim başka bir yerden dikişsiz ten rengi boxer aldım,markası nbb,evde geldim denedim,hatta aynanın karşısında eğildim kalktım şekilden şekile girdimvs... kesinlikle iç göstermiyor,dışarıya çıktığımızda eşimede sordum bak bakayım arkamdan bişey belli oluyormu diye,yok olmuyor.denendi onaylandı kesinlikle ten rengi dikişsiz boxer diyorum.

En iyisi beyaz kot ama kot almayacaksan mutlaka arkası cepli olan modelleri tavsiye ederim.
Arkada cep olunca iz belli etmiyor.

Ben de beyaz pantolon giymeyi severim, ama iç çamaşır belli etmesi yüzünden giyemiyodum.
Kot kumaşından aldım bir beyaz pantolon, çok rahat kullanımı. Tavsiye ederim

canım bende ten rengi boxerla denedim ama dikişsiz değil benimki.
sanırım ondan dolayı belli oldu izleri.bide dikişsiz bakayım.
daha fırsat bulupta bakamadım bile işlerden.

En iyisi beyaz kot ama kot almayacaksan mutlaka arkası cepli olan modelleri tavsiye ederim.
Arkada cep olunca iz belli etmiyor.
canım benimkinde cep var ama yinede belli oluyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…