- Konu Sahibi Astronomer
kızlar üstünden baya bir zaman geçmiş ama,yazmadan edemeyeceğim, ergenlikten beri komedon problemim vardı roaccutane da kullandım ancak hala geçmemişti, çok da kafama takıyordum. makyaj yapmayı da hiç sevmem ki makyajla biraz kapatayım diyeyim. teyzem cilt doktoru o da dedi geçmeyecek onlar hayatın boyunca çıkacak, başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki.minnacıktılar ve sıkınca içlerinden yağ çıkıyordu, ay bir de kokuyorlardı ki anlatamam. kendime olan özgüvenim falan alt seviyelerdeydi. Sonra girdim burada türlü türlü şey okudum. aslında çok iyi bir temizleme jeli kullandığımı düşünüyordum aynı şekilde çok iyi bir markanın sıkılaştırıcı toniğini kullanıyordum. ama etkisi sıfırdı. sonra burda öncelikle yosun sabunu ve lavantayı keşfettim. ama benim cildimin çok farklı bir şeye ihtiyacı vardı. Daha sonra bunların yanına ek olarak elma sirkesi ve soda toniğini kullandım. Sodanın içine iki çay kaşığı pirinç karıştırdım, bir gün beklettim ve sabah akşam cildimi temizledikten sonra, üstüne madecasol sürdüm.her ay 5 gün artarda yapıyorum bu kürü. He bir de benim annem hemşire o bütün siyah noktalarımı ve komedonlarımı sıktıktan sonra başladım bu küre, sizler de cilt bakımına tek seferlik gidebilrsiniz.Sonuç mu? MÜKEMMEL! kürü yapmadığım günlerde de sadece elma sirkesi ve madecasol kullanmıyorum. şimdi cildim yağlanır mı gibisinden sorular gelir ya da kürü bıraktığımda yeniliyor mu? HAYIR, cildimin yağ dengesini korumak için soda kürümün içine 2 çay kaşığı elma sirkesi de koyuyorum. kürün olduğu gün biraz farklı kokuyorum açıkçası yüzümden sanki elma sirkesi kokusu çıkıyor gibi, ancak madecosol bu kokuyu aslında kapatıyor. Madecosolun kokusunun da çok kötü olmadığını düşünürsek.
sonuça gelelim, 1 cam şişe soda, 1 yasun sabunu, 10 gr lavanta, elma sirkesi, herhangi bir cilt temizleyici jel,2 çay kaşığı pirinç yani totalde en fazla 20 TL'ye güzelliğim bana geri geldi, gözeneklerim kapandı, cildim parıldıyor ve bu durum beni çok mutlu ediyor. Darısı başınıza :))))))
ürünleri kullandığım sıra ;
jel
yosun sabunu
elma sirkesi
lavanta
soda toniği
madecasol
bisey sorucamda kuru 5 gun mu yapiyosunuz kuru yaparken lavanta suyunuda kullaniyomusunuz?? Ay cidden cok bulandim doktor doktor gez caresi yok..elma sirkesi ve soda tonigini ayri ayri mi suruyosunuz? bu soda tonigin icinde pirinç var mi?keske bnde bi kurtulabilsem