Mutfak Dekorasyonu beyaz mutfak dekorasyonuna renk katalım

sinem1810

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
10
0
86
İstanbul
merhabalar. mutfağım yapılıyor. yerler beyaz granit, dolaplar parlak beyaz. sizce bu mutfağa nasıl bir tezgah, ara taş ve masa ile renk katabilirim. (buzdolabım vs gri) tavsiyelerinizi bekliyorum. sizin eviniz de buna benzerse fikir olması açısından fotoğraflarını paylaşırsanız süper olur:)

merhabalar. mutfağım yapılıyor. yerler beyaz granit, dolaplar parlak beyaz. sizce bu mutfağa nasıl bir tezgah, ara taş ve masa ile renk katabilirim. (buzdolabım vs gri) tavsiyelerinizi bekliyorum. sizin eviniz de buna benzerse fikir olması açısından fotoğraflarını paylaşırsanız süper olur:)

merhaba canım ,, benm mutfagım siyah beyaz fakat benm üst dolaplarm beyaz alt dolapları siyah tercih ettim ben.. yerlerde granit .. eger bu uyumdan hoşlanıyorsan mermerini syah simli alabilrsin. cam mozaik içinde inan bana siyah beyaz çok seceneğin olacaktır ve cokkkk şık duruyo .çok güzel cam masalar da var siyah beyaz çiçekli yada sade .. istersen bir düşün foto paylaşamıyorum evimin tadilatı bitmediği için çekemedim :)) ama gerçekten mükemmel bi mutfaga sahibim . beyaza siyah cok yakışıyooo ..

Tezgah olarak kesinlikle simli siyah tezgah super olur bayılıyorum onlara bence öyle yaptırın :)
Ara taş olarakta siyah beyaz ve kırmızı renklerinde kucuk kucuk kabartmalı taşlar var yeni çıkmış fotografını bulup eklicem öyle birsey yaptırabilrsiniz
masada beyaz super olur bizde beyaz dikdortgen bi masa yaptırıcz birde burdan bi arkadasta gordum bar taburelerinden alms mutfagına bayıldım sizde mutfak renginize uygun bar taburesi alabilirsiniz mesela beyaz masa siyah ve kırmzı tabureler :)

Son düzenleme:
tezgah arası cam mozaik diye geçiyormuş
çok tatlılar:16:
$cam-mozaik-7-5079920.webp

$damla-serisi-58d5v-33465.webp

$imagesCAURE49E.webp

Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Siyah beyazın uyumu gerçekten süper ancak ben biraz daha farklı bir şeyler istiyorum mesela gri tezgah nasıl olur?

merhaba sinem;ben de mutfağımı yaptırıyorum...sana fikir olur belki ben şöyle yaptırdım; alt ve üst parlak beyaz dolap,tezgah çimstone elvas,tezgah arası mcm md70 8 mm kristal cam mozaik$20130327_171432[1].webp$20130327_171307[1].webp$20130223_140623[1].webp

Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Siyah beyazın uyumu gerçekten süper ancak ben biraz daha farklı bir şeyler istiyorum mesela gri tezgah nasıl olur?

fotoğrafları yükledim canım,tezgahım çimstone elvas ve tam senin istediğin gibi gri...uzaktan bakınca koyu gelebilir ama daha inşaat halinde olduğu için toz içinde silinmedi o yüzden koyu gözüküyor ama beyaz dolaplara yakıştırdığım tek renk bu oldu...tezgah arası renkli seçmedim,gözü yorabileceğini düşündüğüm için onu da beyaz seçtim (yüklediğim fotoğrafın yan çevrilmiş olduğunu düşün)

Süpersin😍tam hayal ettiğim gibi. Jelatinlerin çıkmış halini merak ettim doğrusu... Sence ara taşı inox yapsam nasıl olur ya da aynalı camlardan? Aslında beyaz da çok hoş görünüyor... Off karar vermek zor.

canım daha bugün gittik inşaata ve tezgah arası yeni takılmış ama üzerinden derz geçilmemiş daha...belki sana az çok fikir verir diye yüklüyorum resimleri...bence inox ve koyu renkler ışığı emdiği için mutfağını daha küçük ve kasvetli gösterebilir
$20130409_171054[1].webp$20130409_170947[1].webp

Biraz renk katmanı tavsiye ederim. Tamamen beyaz olursa temizlik açısından çok sorun yaşarsın. Diğer hanımların dediği gibi simli renkler güzel olabilir.

merhaba, belki konulardan görmüşsünüzdür, ben krem dolaplara bordo tezgah yaptırdım... tezgah arasını da dijitalbaskılı cam yaptırıyorum. sanırım burada cam yaptıran bir ben varım :1: ben biraz çiçekli böcekli bir şey istiyordum, biraz renk olsun diye camı seçtim...

Bizde annemin mutfağını yeni yaptırdık o komple beyaz istediği için tezgahıda beyaz yaptık. mutfağı çok küçüktü ve ferah bir hava kattı. ara taşlar beyaz,süylü kahve küçük taş. Mutfağı yaptırırken ben şunu farkettim bu aralar herkes bir çimstone dur korian dır gidiyor ama aslında okadar çok çeşit varki. mesela annemin ki ithal laminat tezgah. bembeyaz ve parlak. kullanımıda çok kolay. ve renk çeşitleri inanılmaz fazla. yalnış hatırlamıyorsam aldığımız yerde gri ve içi simli bir modelde vardı. Siyah içi simli olan bir model vardı. benim aklım onda kaldı aslında. ama annem beyaz isteyince beyazı tercih ettik mecburen. birde aklımda kalan bir renk varki; mor... ahh ahh. eğer sende benim gibi bir mor seversen kesinlikle düşünmelisin okadar güzel bir tonu var ki.. birde küçücük mutfağa çimstone için 2000 tl fiyat vermişlerdi bize laminat tezgah seçince bize maliyeti 600 tl oldu :) bu arada daha ucuza da türkiye'de üretilenleri varmış ama çiziliyor.
düşünürsen fırsatım olduğunda gittiğimde çekerim fotoğraflarını bilgin olması için

Kullanım açısından çimstone istiyorum. Diğerleri çizilir gibi geliyor bana. Ama ben de annen gibi bembeyaz olmasa da çoğunlukla beyaz istiyorum mutfağımı. Belki perdemi mor seçebilirim ben de moru çok severim.

Back
X