Mutfak Dekorasyonu beyaz mutfağım sizce nasıl

hersey cok sik ve modern ama halin biraz uymamis gibi geldi bana tatlim.. am asen begendiysen sorun yok allah nice yemekler yapip birsuru tatli ani nasip etsin insallah

güzel günlerde kullanın.. iç açan, huzur veren bir mutfak olmuş...
eksikleri zamanla olur canım, herşey bir anda olmuyor..hem şimdiki haliyle de gayet güzel bence..
güle güle eskitin inşaAllah....

Son düzenleme:
1769.jpg

bayıldım güle güle kullan mutbak muhabetine bayılırım senınkide buna uygun .

merhaba .mutfağınız çokk güzell .iyi günlerde kullanın.aslında görünce çok şaşırdım çünkü ben de mutfağımı değiştiriyorum ve benimkiyle nerdeyse aynı.dizaynı kendim yaptım. 3D çizimleri yapılıyor şu an .benim dolabım da beyaz .2 camlı kapak var yukarıya açılan.o camların rengi siyah.tezgah siyah ,star galaksi.tezgah arası için de seninkine benzer bi cam kare baktık.siyah beyaz ve simli mi desem parlak mı desem güzel bi gri renk .cam kare 3 renk kısaca.duvarlarım kum beji olcak.yerler de sapelli lamine olcak büyük ihtimal.ankastrelerim için de siemens düşünüyorum. ben öyle farklı markaları karıştımayı sevmiyorum .siemens iyi gibi geldi .hepsini öyle alcam galiba.
bu arada canım benim de çözemediğim birkaç şey var ,fikrini almak istiyorum.
1.dolap kapakların parlak mebran mı ?öyleyse temizliği kolay mı ve çizilme oluyor mu??el izi falan kalıyor mu??değilse kapakların nasıl?
2.şu an kullandığım dolabımın spotları sürekli patlıyordu. iç mimar metre işi olan ledlerden yapalım dedi ama hiç görmediğim için memnun kalmamaktan korkuyorum. senin spotlarda patlama oluyor mu??
ayrıca dolap aydınlatmasında gün ışığı mı beyaz mı kullanayım hala kararsızım.uygun olunca fikirlerini paylaşırsan sevinirimm

hersey cok sik ve modern ama halin biraz uymamis gibi geldi bana tatlim.. am asen begendiysen sorun yok allah nice yemekler yapip birsuru tatli ani nasip etsin insallah
Canım beğendiğimden değildee şimdii değiştirmee imkanı olmadığından ordaaa
çokk sağol bu arada
çokk güzel olmuş,güle güle kullanın.
teşekkürler
güzel günlerde kullanın.. iç açan, huzur veren bir mutfak olmuş...
eksikleri zamanla olur canım, herşey bir anda olmuyor..hem şimdiki haliyle de gayet güzel bence..
güle güle eskitin inşaAllah....
evet canım bir andaa yapamıyorsunn isterdimkii tam olsunn
bende biliyorumm halıı uymuyor orayaa
mesela 3 hafta önce buzdolabımın yerinde eskii beyaz vestel markaa küçükk 12 yıllık dolabımm vardıı onu değiştirdimm
kızlarıma çocuk odası aldımmm
eksik bitmiyorr
yoksa hemenn halılarıı değiştiridim
bayıldım güle güle kullan mutbak muhabetine bayılırım senınkide buna uygun .
sağol canımm

merhaba .mutfağınız çokk güzell .iyi günlerde kullanın.aslında görünce çok şaşırdım çünkü ben de mutfağımı değiştiriyorum ve benimkiyle nerdeyse aynı.dizaynı kendim yaptım. 3D çizimleri yapılıyor şu an .benim dolabım da beyaz .2 camlı kapak var yukarıya açılan.o camların rengi siyah.tezgah siyah ,star galaksi.tezgah arası için de seninkine benzer bi cam kare baktık.siyah beyaz ve simli mi desem parlak mı desem güzel bi gri renk .cam kare 3 renk kısaca.duvarlarım kum beji olcak.yerler de sapelli lamine olcak büyük ihtimal.ankastrelerim için de siemens düşünüyorum. ben öyle farklı markaları karıştımayı sevmiyorum .siemens iyi gibi geldi .hepsini öyle alcam galiba.
bu arada canım benim de çözemediğim birkaç şey var ,fikrini almak istiyorum.
1.dolap kapakların parlak mebran mı ?öyleyse temizliği kolay mı ve çizilme oluyor mu??el izi falan kalıyor mu??değilse kapakların nasıl?
2.şu an kullandığım dolabımın spotları sürekli patlıyordu. iç mimar metre işi olan ledlerden yapalım dedi ama hiç görmediğim için memnun kalmamaktan korkuyorum. senin spotlarda patlama oluyor mu??
ayrıca dolap aydınlatmasında gün ışığı mı beyaz mı kullanayım hala kararsızım.uygun olunca fikirlerini paylaşırsan sevinirimm
Mutfağınıın camlarınıı siyah olması çok güzel olmuşş bende dahaa burda kkda görüştümm amaa benimki yapıldıktan sonra
eğer daha önce görseydimm kesin siiyah isterdim
şimdi yaptıracak olsamm bazı şeylerde değişiklik isterdim mesela kesinliklee evyue koydurmazdımmm temizliğii çokk zorr
elimdee bezle geziyorumm hemen leke yapıyorr ve kenarda su birikiyorrr

1nci sorunu cevaplıyımm benimkilerde beyaz pvc canım mebran değill ama şu varkii el izii çokk fazla belli oluyorrr süreklii siliyorum onlarıdaa hanii diğer eskii dolaplar gibii uzunn dayanmıyor temizlikk
süreklii silmek zorundasınn amaa olsunn temizleyincee mis gibii oluyorr ,çizilme olmadıı

ben sppotlardan salona ve yatak odasınada taktırdımm sadece süreklii olarakk nedense onlardan 2 tanesi patlıyorr
let ışıklardan benn çokk memnunumm ama mavi tercih ettimm
diğer renklerdekiini bilmiyorummm

bende çok begendim tabi bazı bütünlemeler olsa çokdaha hoş olur beyaz mutfağı kullanuışsız diyorlar bende yeni yaptıracam ve kararsızım

Mutfağınız çok güzel.hayalimdeki gibi geniş.Benimde mutfağım beyaz.Halılar sizinde dediğiniz gibi olmamış.Masada daha modern hale getirilebilir.Onun dışında gerçekten çok güzel.Güle güle kullanın.

Back
X