Mutfak Dekorasyonu beyaz mutfağım sizce nasıl

Deniz ve Kum

Sevdamızı kimse sorgulamasın
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2007
11.604
10.121
823
Adana
Arkadaşım cep telefonundan çekmiş
bende onun facebookundan alıntı yaptımm resim biraz bozuk

1769.jpg

cok guzel gule gule kullanin.
size tavsiyem yemek masanizi beyaza boyamaniz ya da beyaz kagit ile kaplamaniz.
o zaman mutfaginiz birbirine cok daha uyumlu olacak.
boyama isini esiniz yapabilir(puskurtulerek yapilan boyalarla daha iyi oluyor bu boyama islemi diye duydum), kaplamayi ise ikiniz beraber yapabilirsiniz.

bayıldım mutfağına caanım çok güzel allah güle güle huzurla oturmayı nasip etsin :66:

mutfağın güzel canım güle güle kullan fakat halı, mutfak masası ve duvarların rengi ile beyaz hiç olmamış duvarların sarıya çalan bir krem halın mavi- krem masan kahverengi bunlarla beyazın uyumu zor bence halını siyahlı kırmızılı birşey seçmelisin masanıda siyah ve kırmızı modern sandalyeleri olan bir takım almalısın o zaman daha uyumlu olur

Halı konusunda arkadaşlara katılıyorum ama mutfak çok güzel insan zevkle hazırlar valla yemekleri :) benim mutfağım yarısı kadar belki vardır geniş mutfakları çok seviyorum. Birde masanın sadece sandalyelerini beyaz alsan yada beyaza boyama şansın varsa boyamalısın çok sık olur :) Allah güle güle oturmak, yemek pişirmek nasip etsinn :))

mutfağın güzel canım güle güle kullan fakat halı, mutfak masası ve duvarların rengi ile beyaz hiç olmamış duvarların sarıya çalan bir krem halın mavi- krem masan kahverengi bunlarla beyazın uyumu zor bence halını siyahlı kırmızılı birşey seçmelisin masanıda siyah ve kırmızı modern sandalyeleri olan bir takım almalısın o zaman daha uyumlu olur

Canım aklımda senin dediğinn gibii halıı varr ama yenii yaptırdığımm içinnn şimdii biraz almamm imkansızz amaa ilk işim almakk olacakk
masayaa gelince onuu orda hiç istemiyorumm mutfak büyük oluncaaa koymak zorunda kaldımm
orayaa L koltuklar varyaa ondann düşünüyorummm ,
keşke istediklerimii hemenn almaa imkanımm olsaaaa ama malesef

Halı konusunda arkadaşlara katılıyorum ama mutfak çok güzel insan zevkle hazırlar valla yemekleri :) benim mutfağım yarısı kadar belki vardır geniş mutfakları çok seviyorum. Birde masanın sadece sandalyelerini beyaz alsan yada beyaza boyama şansın varsa boyamalısın çok sık olur :) Allah güle güle oturmak, yemek pişirmek nasip etsinn :))

Arkadaşımın evinde gördümm kırmızıı siyah bir halıı sermişş mutfağına bayıldım çok şık durmuş beyaz mutfakta
sandelyeleride beyaz deriyle kaplatmışlar
perdeleride kırmızıı siyah yine avizesii kırmızııı
onun resimlerinide çektim inşallah birgünn koyarımmm çok beğendim bennn
mutfağa L koltukk istiyorummm

çok beğendim tatlm :71:

Çok güzel, güle güle kullanın. Işıklandırma da ayrı bir güzellik katmış.:nazar::nazar:

bayıldım mutfağına caanım çok güzel allah güle güle huzurla oturmayı nasip etsin :66:

Mutfak gerçekten çok güzel canım güle güle kullan :nazar:

halıyı değiştirsen bence çok güzel........

cok guzel gule gule kullanin.
size tavsiyem yemek masanizi beyaza boyamaniz ya da beyaz kagit ile kaplamaniz.
o zaman mutfaginiz birbirine cok daha uyumlu olacak.
boyama isini esiniz yapabilir(puskurtulerek yapilan boyalarla daha iyi oluyor bu boyama islemi diye duydum), kaplamayi ise ikiniz beraber yapabilirsiniz.

harika güle güle kullan............çok ferah ben çok beğendim :):71:

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederimm
ASLINDA DAHA İYİİ RESİM KOYMAK İSTERDİMM AMA BUNUU MİSAFİRİM ÇEKMİŞTİİ BOZUK ÇIKMIŞ RESİMM
Birde duvarlara baktımda gerçekten sarı durmuşş
ama sarı değildee kum beji duvarlarr
ev daha önce boyalıydıı sonra mutfak yapıldıı
oo halılarr benimde gözümee kötüü gözüküyorrr

güzel bir mutfak..lezzetli yemeklerin piştiği, kahve arası sıcacıkk sohbetlerin olduğu ve tüm bunların sağlıkla, huzurla yapıldığı bir yer olsun...

Halı ve mutfak hariç herşey mükemmel gözüküyor.Güle güle kullanırsınız inşallah:nazar:

halı ve mutfak hariç ne demek anlamadım açıkçası:))

canım bazı uyumsuzluklar olsa da zamanla düzeltirsin önemli değil,Allah içinde mutlulukla ve huzurla yemek pişirmeyi nasip etsin.
Ayrıca bu evin mutfağı bu kadar büyükse evin diğer yerleri nasıldır kimbilir...
Mutfakta büyük olunca şöyle sağını solunu biryerlere çarpmadan bulaşıkları yerleştirince ohhh bundan güzeli var mı???

Arkadaşımın evinde gördümm kırmızıı siyah bir halıı sermişş mutfağına bayıldım çok şık durmuş beyaz mutfakta
sandelyeleride beyaz deriyle kaplatmışlar
perdeleride kırmızıı siyah yine avizesii kırmızııı
onun resimlerinide çektim inşallah birgünn koyarımmm çok beğendim bennn
mutfağa L koltukk istiyorummm

Evet bencede L koltuk tarzı da güzel olur Halıyıda siyah beyaz tonlarında al dicem ama beyaz halıda çabuk kirlenir sonra çok uğraşırsın ama genel olarak beğendiğimi söyleyebilirm Arkadaşının mutfağınıda merak etmedim değil onuda zamanla görme şansımız olur umarım.

Back
X