Kontakt Lens beyaz lens

bi renk buldum muhteşem ama 100 msjm olması ger4ekmş o linki buraya vermem için. böle aradgm renk neredeyse o, ama size nasıl göstrcm bilmiyorum:bbo::çok üzgünüm:

işte bu renk çok güzel.
soloticaymış ama rengini yazmamışlar.boshayallersmileboshayallersmile

Eklentiler

• $32828133u4w.jpg
    $32828133u4w.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 151
Arkadaşlar tanita tikaram grisi rainbow un grisine benziyormu gerçekten? Kullanan varsa resmini paylaşabilirmisiniz?

İlla beyaz göz istiyorsanız solotica hidrosummer gloss branco var ama insanlar sokakta sizi görme özürlü sanıp acıyabilirler :) Bence çok açık renk gözleri seviyorum özellikle çok açık mavi. Bunun içinde yine hidrosummer gloss azul diye bir renk var buda çok çok açık mavi bir renk. Bende araştırıyorum sanırım sokakta dolaşılabilecek en açık mavi hidrosummer gloss azul. Bu lenslerin resimlerini sitede bulabilirsiniz.

Tanita tikaram grisi nasıl bişey hiç resim bulamadım kullanan yokmu hanımlar? Lütfen kullanan varsa resim paylaşın yardımcı olun lütfen.

sempatiksalakcinni tabiki hayır:KK70:

ya böle açık renk ama böle hafif maviye kaçan bir renk arıyorum. normal kullanmak için.

hani böle beyaz olmasada, az çok buna yakın bir renk önerebilirsniz die konu açtım :kedi:

bu renge yakın bi renk bi marka biliyorsanız paylaşırsanız çok sevinirm :icecream:

canım solotica hidrosummer blanca buna yakın

X