Kontakt Lens beyaz lens

video şimdi açıldıda, çook güzel ya...
nerden bulabilirm ki:S
burdaki optkçilerde klask freshlook var bilmiyorumkismile

netten ısmarlkende göz çaplarıyla ilgili bilgim yok :kedi:
offf süper ya nasıl bulcam mafoldumben

Vetman isimli üyeden bilgi alabilirsiniz solotica topiğinde yazıyor özel mesaj atarsanız ilgilenecektir. Hidrosummer serisi diye belirtirseniz yardımcı olup olamayacağını söyler size. Yurtdışından kendi imkanlarınızla da getirtebilirsiniz otica belluci,wrlens,paranalentes gibi sitelerden. Google'a bu isimleri yazıp aratabilirsiniz. Paranalentes pek önerilen bir site değil gerçi fiyatlar öteki sitelere göre daha ucuz fakat şişeler kırık,hasarlı gelebiliyor birkaç arkadaşımızın başına geldi.

Vetman isimli üyeden bilgi alabilirsiniz solotica topiğinde yazıyor özel mesaj atarsanız ilgilenecektir. Hidrosummer serisi diye belirtirseniz yardımcı olup olamayacağını söyler size. Yurtdışından kendi imkanlarınızla da getirtebilirsiniz otica belluci,wrlens,paranalentes gibi sitelerden. Google'a bu isimleri yazıp aratabilirsiniz. Paranalentes pek önerilen bir site değil gerçi fiyatlar öteki sitelere göre daha ucuz fakat şişeler kırık,hasarlı gelebiliyor birkaç arkadaşımızın başına geldi.

Soloticaların çapları standart bildiğim kadarıyla CB: 8.7 DIA:14.2

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim :içelim:

sempatiksalakcinni tabiki hayır:KK70:

ya böle açık renk ama böle hafif maviye kaçan bir renk arıyorum. normal kullanmak için.

hani böle beyaz olmasada, az çok buna yakın bir renk önerebilirsniz die konu açtım :kedi:

bu renge yakın bi renk bi marka biliyorsanız paylaşırsanız çok sevinirm :icecream:

rainbow elite line gri...beyaza yakın gri-mavi duran bir lenstir mesela..
daha renkli ve iddialı renk istersen rainbow elite line ın lilacı da beyazımsı gridir ama normal griden farkı içinde leylak moru tonu olması...

Son düzenleme:
rainbow perla
solotica cor ice
bunlara yakın ama bunun kdr korkunc değil kaydirigubbakcemile3

bilgi edinmek amacı girdiğim topic saçmalama olayını bile aşmış .
bnde beyaz arıyorum epeydir. en büyük firmalarda bile yok.
neticede satılmıyor demekki aldınmı arkadaşım.?

rainbow markasınınb eyazının fiyatı 360 liradır düng ittim sordum almadım çünki üç ay sonra ameliyat olucam

ya yurtdışında buldum ama tr gelmesi çok masraflı:KK70: yurtdışına çıkarsam elbet bir gün o zaman beyaz kırmızı ve mor lens alıcam kötükedihüso=)))
tr deki markaların çoğunu detayla inceledim hiçbiri istedgm gb deil.:uhm: benim gözler koyu kahve kapamıor yani:KK70: istedgm renk olmuor:KK70: anca yurtdışındaki firmalarda var.
bu yüzden şimdilik vazgectm=) :gitme:

canım yurtdışında lensler buradan çok daha hesaplı üstelik bir çok firmanın ücretsiz shipping olayı var yol bedavaya geliyor.paranalentesten bakabilirsin bende magic top ginza var gözümü açıyor göz rengim çok koyu kahve ama şu an çok açık bir gri oldu.Solotica bu kadar açmamıştı. Zaten lensin boyaması çok güzel kendi gözün tamamen kapanıyor. 85 dolar fiyatı shipping bedava.

solotica hıdrosummer serisinden branca rengi var beyaz buz mavisi arası yıu tubeda videoları var ve bende isteyene getiriyorum:))

X