Beyaz Kwao Krua

seminay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
317
0
96
Yalova
kızlar bu bitkinin adını duyduk uzaktan taylanddan.
göğüs gelişiminde adeta mucize bitki diye bahsedildi.şimdi extratı satışa sunulmuş gitti gidiyorda
.sanırım toz halinde.
ama sadece göğüs için değilmiş saç cilt erken menopoz kanser riskini azaltma.doğal östrojen olduğu yazıyor.
satıcıya mail attım.şu cevabı vermiş.

Bakın kendisi sadece bitkidir .
İçinde bir katkı maddesi yoktur.
Zaten bu anlamdaki bütün satılanların içindeki ana maddedir.
Dolgunluk anlamında hemen hemen kimse birşey söylemedi.
Büyütme anlamında çok zayıf kilolularda beslenme eksikliği kilo alamama gibi sorunları olanlarda bunu yapması zor .
Bu bitkiye sadece bu gözle bakmayın lütfen .
Kiminde saç dökülmesini durduruyor .
Saçların tekrar çıkmasını sağlıyor.

Hanımlara bitkisel anlamda en yüksek ostrejen sağlayan bir bitkisel .
fiyatı 35 lira.
ben bunu zaman zaman araştırmış ama bir sonuca ulaşamamıştım.yani ürüne ulaşma açısından.
şimdi buldum ama hala tereddütteyimeyvahedigeldismile.siz nedersiniz fikrinizi almak istedim.:enbuyukkk:

Büyütme anlamında çok zayıf kilolularda beslenme eksikliği kilo alamama gibi sorunları olanlarda bunu yapması zor
????

tek başına da o kadar mucize yaratamıyor demek istemiş heralde.
canım zaten forumda da kilo almak için uğraşan arkadaşlarda bu konuda muzdarip.
hatta bir arkadaş göğüs büyütücüyle aynı ürünün kilo aldırıcısını birlikte kullandığından bahsetmiş.

femagis diye bir ürün var canım içinde bu bitki varmış tatlıaşık isimli üye şunları yazmış.
canım ben bu kremi uzun araştırmalar sonunda aldım;hemen anlatayım;
1..bu kremin içinde östrojen hormonu kesinlikle yok.tayland'da bulunan bir bitki var adı da Pueraria Mirifica extract ( Guao Krua).tamamen doğal,göğüs büyütücü etkisi yeni kanıtlanmış bir bitki.
2..ben bu ürünü kullanıyorum.3.ayımdayım ve çok düzenli kullandım,ilk ay hafif bi dolgunluk verdi ama şuan eskiye oranla bayağı büyüdü,eski sütyenlerim artık çok sıkıyor,80takıyodum şimdi 85ancak oluyo,belkide 90bile olur valla denemedim.
3..bu ürünü aldığım kişi üstüne basa basa şunu söyledi:KESİNLİKLE BİR ANDA BIRAKMAYIN.
ben de onun dediği gibi talimatlara uyuyorum,kremle birlikte nasıl kullanılacağı da gönderiliyo,yeterli dolgunluğa ulaştıktan sonra 1ay sadece geceleri sürüyosun,sonra zamanla azalan bi yönerge var,gerisini unuttum valla,ben şimdi 1ay sadece gece sürme faslındayım.

yan etkisi olabileceğini ben de düşünmüştüm,hem çok araştırdım hemde aldığım kişiyle uzun uzun konuştum,yan etkisinin olmadığını,ürünün tamamen doğal oldğunu hatta içindeki o bitkinin kansere karşı koruyucu etkisinin olduğunu söyledi,ben de internetten araştırdım tabiki ve dediklerinin doğru olduğunu gördüm:)))

Bütün dişi cinsiyet karakteristiklerinin korunmasına yardımı

* Vücudun yenilenmesine, canlı kılmaya yardımı

* Anti menopoz yardımı

* Göğüslere güzel görünüm ve form vermeye hacim kazandırmaya yardımı

* Menopoz hastalığının rahatlatılmasına yardımı

* Cildin gençleşip güzelleşmesine yardımı

* Yaşlanmaya karşı yardımı

* Kan dolaşımına yardımı

* Hafızayı güçlendirmeye yardımı

* İştah açmaya yardımı

* Ten renginin güzelleşmesine yardımı

* Kırışıklıkların azalmasına yardımı

* Katarakt problemlerinin kısmen giderilmesine yardımı

* Özellikle göğüs çevresindeki cildi beslemesi

* Saçların erken beyazlaşmasıyla savaşması

* Saçları yeniden çıkarmaya ve güçlendirmeye, var olanları koyulaştırmaya yardımı

* Enerjiyi ve isteği artırmaya yardımı

Vajina kurulugunu giderir, vajinayi nemlendirerek yeniden forma sokar.

bak kapsülün faydalarına almak istiyorum bunun içindeki diğer faydalarına da ihtiyacım var.
sen ne yaptın oryantalisi bıraktın mı
ondan da çok ümitlenmiştik

yok güzelim bırakır mıyım ya :) inat ettim büyüyecekler başka yolu yok.
bu bitkiyi ben daha önce duydum pueraria mirifica adıyla ggde vardı. kalçaları şekillendirir göğüsleri büyütür saçlara faydalı vs vs vs bi sürü güzel şey yazıyodu. o zaman almayı düşündüm ama saçlara iyi geliyosa vücuttaki bütün tüyleri besler diye korktum almadım.

şimdi oryantalisin yanında dışardan destek olarak şerbetçi otuyla yapılan kremi yapsam diyorum yada zeytinyağıyla çemen tozu karışımını daha karar veremedim.

çemen otunu veya filizini blendrdan geçirip biraz öğütülmüş karabiber ekleyin.
zeytinyağıyla karıştırıp macun yapıp göğüslere sürün.
yarım saat bekletip yıkayın.
birde bugün internette araştırıken biri
rezene içine biraz karbonat koyup çeyı öyle demleyip içiyormuş
çok faydasını gördüm diyor.

yok güzelim bırakır mıyım ya :) inat ettim büyüyecekler başka yolu yok.
bu bitkiyi ben daha önce duydum pueraria mirifica adıyla ggde vardı. kalçaları şekillendirir göğüsleri büyütür saçlara faydalı vs vs vs bi sürü güzel şey yazıyodu. o zaman almayı düşündüm ama saçlara iyi geliyosa vücuttaki bütün tüyleri besler diye korktum almadım.

saçlarla vücuttaki tüylerin yapısı tamamıyla farklıymış mesela hem yüze maske yapılan hem saça faydalı bir çok ürün var.öyle birşey olmuyormuş yani

rezene içemiyorum ben kokusuna dayanamıyorum ya. çemeninde kokusu var. büyük ihtimal şerbetçi otuyla hazırlanan kremden yapcam heralde.

çemen otunu veya filizini blendrdan geçirip biraz öğütülmüş karabiber ekleyin.
zeytinyağıyla karıştırıp macun yapıp göğüslere sürün.
yarım saat bekletip yıkayın.
birde bugün internette araştırıken biri
rezene içine biraz karbonat koyup çeyı öyle demleyip içiyormuş
çok faydasını gördüm diyor.

banada bonvivayı öneren aktar pahalı deyince bu TARİİFİ VERDİ BU FORMÜLDE İŞE YARIYOR DİYEE..AMA ÇEMEN TOHUMUNU DEDİ..a.s

Sitemizde bitkisel veya kimyasal medikal ürünlerle ilgili konu açılması yasaktır. Bu bölüm özellikle - başlıktan da anlaşılacağı gibi - sadece doğal göğüs büyütme yöntemleri ile ilgili konuları içerir. Bu nedenle konuyu kilitliyorum.

Back