kızlar bu bitkinin adını duyduk uzaktan taylanddan.
göğüs gelişiminde adeta mucize bitki diye bahsedildi.şimdi extratı satışa sunulmuş gitti gidiyorda
.sanırım toz halinde.
ama sadece göğüs için değilmiş saç cilt erken menopoz kanser riskini azaltma.doğal östrojen olduğu yazıyor.
satıcıya mail attım.şu cevabı vermiş.
Bakın kendisi sadece bitkidir .
İçinde bir katkı maddesi yoktur.
Zaten bu anlamdaki bütün satılanların içindeki ana maddedir.
Dolgunluk anlamında hemen hemen kimse birşey söylemedi.
Büyütme anlamında çok zayıf kilolularda beslenme eksikliği kilo alamama gibi sorunları olanlarda bunu yapması zor .
Bu bitkiye sadece bu gözle bakmayın lütfen .
Kiminde saç dökülmesini durduruyor .
Saçların tekrar çıkmasını sağlıyor.
Hanımlara bitkisel anlamda en yüksek ostrejen sağlayan bir bitkisel .
fiyatı 35 lira.
ben bunu zaman zaman araştırmış ama bir sonuca ulaşamamıştım.yani ürüne ulaşma açısından.
şimdi buldum ama hala tereddütteyimeyvahedigeldismile.siz nedersiniz fikrinizi almak istedim.:enbuyukkk:
göğüs gelişiminde adeta mucize bitki diye bahsedildi.şimdi extratı satışa sunulmuş gitti gidiyorda
.sanırım toz halinde.
ama sadece göğüs için değilmiş saç cilt erken menopoz kanser riskini azaltma.doğal östrojen olduğu yazıyor.
satıcıya mail attım.şu cevabı vermiş.
Bakın kendisi sadece bitkidir .
İçinde bir katkı maddesi yoktur.
Zaten bu anlamdaki bütün satılanların içindeki ana maddedir.
Dolgunluk anlamında hemen hemen kimse birşey söylemedi.
Büyütme anlamında çok zayıf kilolularda beslenme eksikliği kilo alamama gibi sorunları olanlarda bunu yapması zor .
Bu bitkiye sadece bu gözle bakmayın lütfen .
Kiminde saç dökülmesini durduruyor .
Saçların tekrar çıkmasını sağlıyor.
Hanımlara bitkisel anlamda en yüksek ostrejen sağlayan bir bitkisel .
fiyatı 35 lira.
ben bunu zaman zaman araştırmış ama bir sonuca ulaşamamıştım.yani ürüne ulaşma açısından.
şimdi buldum ama hala tereddütteyimeyvahedigeldismile.siz nedersiniz fikrinizi almak istedim.:enbuyukkk: