Benim aslında baya geçti ama pko yüzünden anlayamıyorum göğüslerim sisince hasta olurdum 2 haftadır sis ama hala olmadımÇok olmamakla birlikte devam ediyor adet günüm pazar günü ama her an olacakmışım gibi hissediyorum senin adetin ne zaman
Birkac gun önce yaptim ama cikmadi pko olanlarda 60 -70 gun sonra çıkabiliyormuş birkaç yerde okudum belki öyledir değilswde gelir inşallah hemen . Bebek için özel bir çalışmamız yok stres yok yani amams Allah verirse dünyalar benim olurTest yap canım ben olsam duramazdım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Amin hepimizin inşallah. Hayırlı habeririz en kısa sürede inşallahSabır gerektiriyormuş. Stres olmaması çok iyi ben fazla yapıyorum. Allah gönlünüze göre versinin inşallah hayırlı haberler alırız
Hamilemisin acaba merak ettim benimde aynı şuanda :)Benim aslında baya geçti ama pko yüzünden anlayamıyorum göğüslerim sisince hasta olurdum 2 haftadır sis ama hala olmadım
Enfeksiyon olabilir doktorunuza görünün.Merhabalar. Uzun süredir takip ediyorum,ilk kez yazıyorum. 1 yıllık evliyim. Çocuk düşünüyoruz. Bu ay adet gördüm ve biteli 6 gün oldu. Şuan genital kaşıntım ve kokusuz beyaz kremsi akıntım var. Sert değil,krem gibi. Özellikle tuvaletteyken artıyor :/ Sebebi ne olabilir mantar olsa kokulu akıntı olur diye biliyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?