• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz koltuğumdaki lekeler çıkmıyor

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Beyaz koltuğumda lekeler vardı lekelerin üstüne kosla vanish döküp sildim ancak döktüğüm yer yuvarlak şekilde sarardı sonra koltuğun tamamını sildim ama düzelmiyor. Ne önerirsiniz hanımlar

Ne lekesi olduğunu bilmiyorum çünkü koltuklar beyaz olduğu için en ufak şeyden bile leke oluyor

Amonyakli temizleyiciler iyi geliyo dene derim ama kumasin hassasa zarar verebilir. Normal zamanlarda da uzerine pelus alip ortebilirsin. Ben öyle yaptim :KK14:

Beyaz koltuğumda lekeler vardı lekelerin üstüne kosla vanish döküp sildim ancak döktüğüm yer yuvarlak şekilde sarardı sonra koltuğun tamamını sildim ama düzelmiyor. Ne önerirsiniz hanımlar
Bizim de hali lekelenmisti kesin cozum denedim bizzat sirke ve karbonat bir su bardagi kadar suyun icine yarim cay bardagi sirkeyi dök sonra bezi bu suyun icine batir ve lekeyi sil sulu sekilde ardindan karbonati dok koltugunun ustune ve yaptigin sirkeli suyla tekrar sil .

Bizim de hali lekelenmisti kesin cozum denedim bizzat sirke ve karbonat bir su bardagi kadar suyun icine yarim cay bardagi sirkeyi dök sonra bezi bu suyun icine batir ve lekeyi sil sulu sekilde ardindan karbonati dok koltugunun ustune ve yaptigin sirkeli suyla tekrar sil .

Karbonatin iyice kabarmasini bekle sirkede elma sirkesi olursa daha iyi olur .sirkeli suyun icinede karbonat dokebilirsin.

Benim salon koltuklarım kırık beyaz, yıllarca oturma odasında kullandım. Çok leke oldu çamaşır sulu suyla sildim hep. Hiç lekesi yok 10 yıllık olduğuna inanmıyor görenler.

Back
X