Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beyaz koltuğumda lekeler vardı lekelerin üstüne kosla vanish döküp sildim ancak döktüğüm yer yuvarlak şekilde sarardı sonra koltuğun tamamını sildim ama düzelmiyor. Ne önerirsiniz hanımlar
Amonyakli temizleyiciler iyi geliyo dene derim ama kumasin hassasa zarar verebilir. Normal zamanlarda da uzerine pelus alip ortebilirsin. Ben öyle yaptim
Beyaz koltuğumda lekeler vardı lekelerin üstüne kosla vanish döküp sildim ancak döktüğüm yer yuvarlak şekilde sarardı sonra koltuğun tamamını sildim ama düzelmiyor. Ne önerirsiniz hanımlar
Bizim de hali lekelenmisti kesin cozum denedim bizzat sirke ve karbonat bir su bardagi kadar suyun icine yarim cay bardagi sirkeyi dök sonra bezi bu suyun icine batir ve lekeyi sil sulu sekilde ardindan karbonati dok koltugunun ustune ve yaptigin sirkeli suyla tekrar sil .
Bizim de hali lekelenmisti kesin cozum denedim bizzat sirke ve karbonat bir su bardagi kadar suyun icine yarim cay bardagi sirkeyi dök sonra bezi bu suyun icine batir ve lekeyi sil sulu sekilde ardindan karbonati dok koltugunun ustune ve yaptigin sirkeli suyla tekrar sil .
Benim salon koltuklarım kırık beyaz, yıllarca oturma odasında kullandım. Çok leke oldu çamaşır sulu suyla sildim hep. Hiç lekesi yok 10 yıllık olduğuna inanmıyor görenler.