Canım sakın umudunu yitirme verende Allah alanda Allah o yüzden herşeyin hayırlısını iste
anladın dimi canım ne demek istediğimi romantik bir akşam ayarla güzel kokular sür şöle güzel dekolteli elbise giy yani kadınlığını kullanarak konuşmaya başla zaten gerisi gelir :=)))
öyle canım bugun üzerimde bi tuhaflık var kendimi nasıl yorgun hissediyorum hiç birşey yapasım gelmiyor.göyüslerime dokunamıyorum ara arada kasıklarımda batma var
saol cnm:)))inş. Tabiki
bencede yeni topik fikri güzel açalım.
ben sizleri çok sevdim güzel bir grup olduk ayrılmayalım
öyle canım bugun üzerimde bi tuhaflık var kendimi nasıl yorgun hissediyorum hiç birşey yapasım gelmiyor.göyüslerime dokunamıyorum ara arada kasıklarımda batma var
Canım beni yanlış anlama biraz fazla açık konuştum ama kusura bakma akıl verir gibi oldu galiba bence bu konuda nesrin tecrübeli olabilir uzun süre evli kalmış ben sadece 2.5 sene evliyim eskiler daha ii bilir
sen aç canım güzel bir isim olsun bat günleri felan yazılsın orda toplanalım ayrılmayalım hiç.burası bende bagımlılık yaptı işe gelir gelmez ilk buraya bakıyorum
Canım beni yanlış anlama biraz fazla açık konuştum ama kusura bakma akıl verir gibi oldu galiba bence bu konuda nesrin tecrübeli olabilir uzun süre evli kalmış ben sadece 2.5 sene evliyim eskiler daha ii bilir
fark etmez canım istersen sen aç evet ismi ne olcak onu düşünelim fikirleeeeeeerrrrrr .
kızlar bu arada ben yarın dr a gitmeye karar verdim bi arkadaşım git biran önce bekleme cumartesiyi dedi 16:10 a randevu aldım
aayyy hadi bakalım innşşş innnşş olcak olcak ben inanıyorum
serperim uzakta kalma sende katıl aramıza istersen
Serper kim burda ??
serper kim burda ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?