Beyaz kokusuz akıntı

bencede yeni topik fikri güzel açalım.

ben sizleri çok sevdim güzel bir grup olduk ayrılmayalım

sen aç canım güzel bir isim olsun bat günleri felan yazılsın orda toplanalım ayrılmayalım hiç.burası bende bagımlılık yaptı işe gelir gelmez ilk buraya bakıyorum

öyle canım bugun üzerimde bi tuhaflık var kendimi nasıl yorgun hissediyorum hiç birşey yapasım gelmiyor.göyüslerime dokunamıyorum ara arada kasıklarımda batma var

evet cnm aynen acayip rahatsızım çok gaz sürekli karnımda şişlik hissi gözlerim gidiyo önümdeki işleri bıraktım ya hiç cnm istemiyo

Canım beni yanlış anlama biraz fazla açık konuştum ama kusura bakma akıl verir gibi oldu galiba bence bu konuda nesrin tecrübeli olabilir uzun süre evli kalmış ben sadece 2.5 sene evliyim eskiler daha ii bilir

yok cnm benm yanlış anlasam neden soruyum öle şey olurmu:)))

sen aç canım güzel bir isim olsun bat günleri felan yazılsın orda toplanalım ayrılmayalım hiç.burası bende bagımlılık yaptı işe gelir gelmez ilk buraya bakıyorum

fark etmez canım istersen sen aç evet ismi ne olcak onu düşünelim fikirleeeeeeerrrrrr .

kızlar bu arada ben yarın dr a gitmeye karar verdim bi arkadaşım git biran önce bekleme cumartesiyi dedi 16:10 a randevu aldım

Canım beni yanlış anlama biraz fazla açık konuştum ama kusura bakma akıl verir gibi oldu galiba bence bu konuda nesrin tecrübeli olabilir uzun süre evli kalmış ben sadece 2.5 sene evliyim eskiler daha ii bilir

eski yeni evlilikle alaksı yokki canım benim bilmediğim bir konuda sen benden daha tecrübeli olabilirsin veya bir başka arkadaşımız

fark etmez canım istersen sen aç evet ismi ne olcak onu düşünelim fikirleeeeeeerrrrrr .

kızlar bu arada ben yarın dr a gitmeye karar verdim bi arkadaşım git biran önce bekleme cumartesiyi dedi 16:10 a randevu aldım

vallahamı ay güzel haberi yarın öğrenecegiz inş

Canım bende de bağımlılık yaptı sabah işe geliyorum bu sayfayı açıyorum hemen kim ne yazmış kim ne paylaşmış merak ediyorum bende çok sevdim burayı bu grubu :=))))

ya kızlar bi sigara içeyim dedim miğdem bulandı nerdeyse çok özür istifra ediyordum gözümün önünde yıldızlar uçuştu sarı sarı

tamam canım açarım fark etmez ne olsun adı
"aralık için umutluyuz" olsun mu yada başka bişi benim aklıma gelmio sizde söyleyin

yada " araklıkta hamileliği umutla bekleyenler "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…