merhaba bende heray gebelik testiyle hüsrana uğrayanlardanım kesin bu ay hamileyim diyorum regl oluyorumbende vajinamdan gelen hersıvıya bakıyorum aynı durum bendede var beyaz bir sıvı ama bende ayda bir mantar olur vajinamda onunla alakalı diyorum muhtemelen sizinde mantar olma olasılığı vardır hamilelik olabilmesi için akıntının yumurta akı şefaf bir akıntı olması gerekiyor iki parmağınında arasında uzaması lazım akıntının bence doktora görün derim mantar başlangıcı olabilir. kendine iyi bak
benim adetime bir hafta kala falan hep beyaz akıntım olur ben bunu normal bişey zannediyodum herkezde olmuyomu yani bu :44:
beyazg canım sen bende uğraşıyorum demişsin ya kaç aydır deniyorsunuz nasıl takip ediyosun biraz paylaşırmısın
benim hiç olmazdı işte oyüzden garip geldi senin akıntı nasıl peki
benimde şuan akıntım oluyo sarı renkte ve 2 gündür aşırı miğdem bulanıyo.daha günüme var.mantarda kaşıtı olur ve peynirimsi bi akıntı gelir mantarla alakası yok bence
beyaz krem gibi, doktoruma sorayım bakalım bu normalmi diye daha önce doktor bana akıntın oluyormu kokulumu kokusuzmu diye sormuştu bende kokusuz deyince bişey dememşti. ayrıca bende uzayan şeffaf akıntı yumurtlama döneminde oluyo diye biliyorum inşallah sorun yoktur
aynı benimde öyle işte krem gibi kokusuz
beyaz akıntının hamilelikle alakası olacağını zannetmiyorm öyle olsa ben hamile olurdum 3 yıldır isteyen biri olarak
ben eylül ayında düşük yaptım.akıntı birde sık idrara çıkıyordum hatta sistit oldum zannetmiştim meğer hamileymişim.alt tarafdada bir baskı hissediyordum.olabiliyor canım
aynı benimde öyle işte krem gibi kokusuz
benimde göyüslerim büyüdü özellikle sol göğsümde agrı kendi kendime bunlarda bi tuhaflık var dedim hamile olduğumu hiç düşünmemiştim.ben 5 sene tedavi gördüm hamile kalmak için yapmadığım kalmadı enson ümit kesildi benden bir mucize oldu benim içinbende ağustos ayında yaptım ama ozaman akıntım varmıydı hatırlamıyorum da göğüslerimde acaip bi sızlama bide kasığımda batmalar vardı şimdi yok hiç biri
Slm bende de 2 haftadır aynı akıntı var kokusuz ve krem şeklinde bazende hafif peynirimsi gibi sanırım intihap olabilir mantar olsa kokulu ve kaşıntı olur .
benimde göyüslerim büyüdü özellikle sol göğsümde agrı kendi kendime bunlarda bi tuhaflık var dedim hamile olduğumu hiç düşünmemiştim.ben 5 sene tedavi gördüm hamile kalmak için yapmadığım kalmadı enson ümit kesildi benden bir mucize oldu benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?