• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz kokusuz akıntı

endozlem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
297
5
116
Eskişehir
şu anda bir akıntı problemim var ama başımdan geçenleri şöyle bir özetliyeyim daha iyi anlamanız açısından.

biz ağustos ayında artık çocuk sahibi olmaya karar verdik ve çalışmya başladık. ve ben o ay bi kimyasal gebelik geçirdim. dr gittiğimde test yaptığı gün daha sonuç çıkmadan muayene etmişti ve çook hafif birakıntın var eğer gebelik çıkmazsa bir fitil vercem onu kullan ama tes sonucu çıkınca gebelik varsa kullanma demişti. ama ben akıntı falan sezmedim o dönem hiç o muayene sırasında fark etti. bende kimyasal geçirdikten sonra fitili kullandım 6 adet vardı ama 4 de bıraktım kullanamadım vs. sonraki 2 ay çok üstünde durmadık çalışmanın. en son 27 ekimde regl oldum. ve bu ay baya sıkı çalıştık normalde 30 günde bir olurum ovulasyon testi takibi yaptım bu ay 19. gün yumurtladım yani 33 güne falan denk gelecek bu ay döngü 28 kasım beklenen adet tarihim. şu anda gebelikle ilgili pek belirtim yok ama devam eden beyaz bi akıntı var kokusuz bazı günler daha yoğun oluyo sizce nedendir iltihabik bir durum olabilir mi 2 ay önceki olay tam olarak geçmedide o mu devam ediyo yoksa döllenme olmuş olabilir mi? hamilelik belirtileri arasında var ama . kafam çok karışık :44: benzer şeyi yaşayanlar var mı aranızda.:50:

merhaba bende heray gebelik testiyle hüsrana uğrayanlardanım kesin bu ay hamileyim diyorum regl oluyorum :43::43: bende vajinamdan gelen hersıvıya bakıyorum aynı durum bendede var beyaz bir sıvı ama bende ayda bir mantar olur vajinamda onunla alakalı diyorum muhtemelen sizinde mantar olma olasılığı vardır hamilelik olabilmesi için akıntının yumurta akı şefaf bir akıntı olması gerekiyor iki parmağınında arasında uzaması lazım akıntının bence doktora görün derim mantar başlangıcı olabilir. kendine iyi bak

benim adetime bir hafta kala falan hep beyaz akıntım olur ben bunu normal bişey zannediyodum herkezde olmuyomu yani bu :44:

merhaba bende heray gebelik testiyle hüsrana uğrayanlardanım kesin bu ay hamileyim diyorum regl oluyorum :43::43: bende vajinamdan gelen hersıvıya bakıyorum aynı durum bendede var beyaz bir sıvı ama bende ayda bir mantar olur vajinamda onunla alakalı diyorum muhtemelen sizinde mantar olma olasılığı vardır hamilelik olabilmesi için akıntının yumurta akı şefaf bir akıntı olması gerekiyor iki parmağınında arasında uzaması lazım akıntının bence doktora görün derim mantar başlangıcı olabilir. kendine iyi bak

mantardan bende şüphelendim ama hiç kaşıntı falan yok canım yaa daha öncede mantar olmuştu biliyorum nasıl olduğunuda. yumurta akı şeklinde yumurtlama döneminde oluyor diye biliyorum gebelikte de mi öyle oluyormuş. benim adet önceside hiç olmazdı böyle bakalım şu regl dönemim geçsin 1 aralığa randevu aldım zaten gidicem inş iltihap falan yoktur ondan korkuyorum :50:

beyazg canım sen bende uğraşıyorum demişsin ya kaç aydır deniyorsunuz nasıl takip ediyosun biraz paylaşırmısın

beyazg canım sen bende uğraşıyorum demişsin ya kaç aydır deniyorsunuz nasıl takip ediyosun biraz paylaşırmısın

benimde şuan akıntım oluyo sarı renkte ve 2 gündür aşırı miğdem bulanıyo.daha günüme var.mantarda kaşıtı olur ve peynirimsi bi akıntı gelir mantarla alakası yok bence

benim hiç olmazdı işte oyüzden garip geldi senin akıntı nasıl peki

beyaz krem gibi, doktoruma sorayım bakalım bu normalmi diye daha önce doktor bana akıntın oluyormu kokulumu kokusuzmu diye sormuştu bende kokusuz deyince bişey dememşti. ayrıca bende uzayan şeffaf akıntı yumurtlama döneminde oluyo diye biliyorum inşallah sorun yoktur

benimde şuan akıntım oluyo sarı renkte ve 2 gündür aşırı miğdem bulanıyo.daha günüme var.mantarda kaşıtı olur ve peynirimsi bi akıntı gelir mantarla alakası yok bence

bende öyle düşünmüştüm mantarda kaşıntı oluyor. bikaç yerde okudum döllenme olduysa akıntı devam edermiş beyaz yada sarı şeklilde ama bendede başka hiç belirti yok göğüslerde falan oyüzden pek ümitlenmemeye çalışıyorum daha 1 hafta var

beyaz krem gibi, doktoruma sorayım bakalım bu normalmi diye daha önce doktor bana akıntın oluyormu kokulumu kokusuzmu diye sormuştu bende kokusuz deyince bişey dememşti. ayrıca bende uzayan şeffaf akıntı yumurtlama döneminde oluyo diye biliyorum inşallah sorun yoktur

aynı benimde öyle işte krem gibi kokusuz

beyaz akıntının hamilelikle alakası olacağını zannetmiyorm öyle olsa ben hamile olurdum 3 yıldır isteyen biri olarak

doğrudur olmayabilir aman iltihap fallan olmasında hamilelikte olmasın bu ay için onada razıyım normal birşey olması içimi rahatlattı azıcık.

3 yıldır deniyormusunuz canım

ben eylül ayında düşük yaptım.akıntı birde sık idrara çıkıyordum hatta sistit oldum zannetmiştim meğer hamileymişim.alt tarafdada bir baskı hissediyordum.olabiliyor canım

ben eylül ayında düşük yaptım.akıntı birde sık idrara çıkıyordum hatta sistit oldum zannetmiştim meğer hamileymişim.alt tarafdada bir baskı hissediyordum.olabiliyor canım

bende ağustos ayında yaptım ama ozaman akıntım varmıydı hatırlamıyorum da göğüslerimde acaip bi sızlama bide kasığımda batmalar vardı şimdi yok hiç biri

bende ağustos ayında yaptım ama ozaman akıntım varmıydı hatırlamıyorum da göğüslerimde acaip bi sızlama bide kasığımda batmalar vardı şimdi yok hiç biri
benimde göyüslerim büyüdü özellikle sol göğsümde agrı kendi kendime bunlarda bi tuhaflık var dedim hamile olduğumu hiç düşünmemiştim.ben 5 sene tedavi gördüm hamile kalmak için yapmadığım kalmadı enson ümit kesildi benden bir mucize oldu benim için

Slm bende de 2 haftadır aynı akıntı var kokusuz ve krem şeklinde bazende hafif peynirimsi gibi sanırım intihap olabilir mantar olsa kokulu ve kaşıntı olur .

2 haftadır derken ne döneme denk geliyor adetinden sonra mı başladı yumurtlama döneminden sonra mısen dr a gittin mi peki iltihap mı dedi.

benimde göyüslerim büyüdü özellikle sol göğsümde agrı kendi kendime bunlarda bi tuhaflık var dedim hamile olduğumu hiç düşünmemiştim.ben 5 sene tedavi gördüm hamile kalmak için yapmadığım kalmadı enson ümit kesildi benden bir mucize oldu benim için

Sen genede bir kan testi yaptır ümitlerin boşuna çıkmasın diye söylüyorum sakın yanlış anlama yada ecz idrar testi al önce onu yap

Back