Beyaz katı akıntı??

Bnde hâlâ adet olmadim. Test yaptım negatif cikti. Bole yani. Kist fln olsa agrim fln olur demi. Agrim flnda yok. Anliyamadm. Ins vardir bebegim..cok mutsuz keyifsizim

Hala olmadim canimm. Ya. Olsam rahatlıcm olmadi dicwm. Ama bole bklemekse sıkıcı. Dun kötü oldum aglicm gibi oldum esim gorup uzulmesn die kndimi sıktm aglamadim. Ins vardir. Adet belirtimde yok. Kist olunca karinda siskik olurmus oda yok. Idrara cok çıkmak kist beliritisi olabilirmiş bnde cok cikiyorum korkuyorum

Evet çok sıkıcı ya inşallah vardır. Ben de idrara çok çikiyorum göğüşlerim sis iki gündür ağrı yok ama ve akşamlari batmalar oluyor kaşığımda. Bide canım çok sütlü tatlılar çekiyor neredeyse bir haftadir her gün yiyorum. Tabii psikolojik de olabilir bakalım inşallah vardır:rolleyes:

Kasiklarm da ara ara var. Bana göğsüm sis geliyor yada kndi kndimize belirtiler buluyoruz. Cok midem bulaniyor bide basmda da agri var

kimyasal gebelik oldugunu nasil anliyorsunuz kizlar?

5 gunum gcti adet olsam dicem yok olmadi. Bklmekde kötü dua edelim ins birbirimize v basklarina

kimyasal gebelik oldugunu nasil anliyorsunuz kizlar?
Canm testte mesela bnm ole olmustu silik çıkmıştı kan testi yaptırdım doktor şüpheli dedi adetimn 4.gunu fln yaptirmstim. Ertesi gun adet oldum.deger yukselmesi gerekirkn düşüyor snrs adet oluyorsun bole

Soylediklerinib hepsi bende var ve bugun hamile oldugumu ogrendim :) senin ichin hayirlisi olsun INSHALLAH

İnşallah canım ya:) çok teşekkür ederim. Peki neler yaşadın öğrenene kadar???
Canim ben kipriklerimden de anlmishdim internetden okumushdum,dish etimden de anladim bunlardan bShqa yumurtlamadan sonra kasik agrilarim oldu,gogus agrim yumurtalamadan 2gun sonra oldu 17gun onceden bashlamishdi benee adetden 3-4gun once bashlardi,gogusum cok fenaydi Canim,bashka ne istersen sora bilirsin

Her kes kafana takmazsan olur diodu,ben takdim butun gun okuodum her yerden belirtileri :) adetden once yaptim negativdi sonra yaptim pozitiv oldu)

Enfeksiyon ve usutmeden de oluyor bende de çok oluyor aslında iyi bir şey en azından içimizde kalmıyor sokutuyoruz

Back