Beyaz katı akıntı??

ben 6 ay oldu evleneliii ...ama biz evlendiğimz günden beri deniyoruz..henüz bi sonuc olmadı

Erken dahaa. Bnm icinde erkn olr yani inss. Her ay umutla bklemek insani yoruyor

ya stres yapmamk gerekiyormus ama insanın elinde değil ki stres yapmamak
her ay tedirgin oluyor insan aca mı diye
soğan suyunu bile içtim
o iğreç tada katlanarak
ouuf nasıl yapsak acabaaaaaa
her akşam nerdeyse eşime ceviz ve nar suyu içiriyorum ki sperm sayısı artsın bu sefer tutsun diye :(

Aynen öyle her ay boşuna umutlenmek çok kötü bir şey. Hamile olmasam bile hamile gibi hissediyorum heyecandan:KK61:

Kızlaaaar, ben galiba hamileyim. Dün akşam kahve rengi akıntım oldu kurumuş kan gibi. Bide üşüme hiç geçmiyor. Ayrica hep acıkıyorum ya canım saçma saçma seyler istiyor:KK48: sizin var mı bir gelişme??:KK52:

Ayy ins cnmm vardir. Cok mutlu oldm
. Bnmde sanki adet olmuşum akinti geliyor gibi bakıyorum bisey yok
. Akintmda yok. Her hangi bi değişiklk yok vucudunda bnde cok Üşüyorum ki usuyen bi insan degilim.bide kasiklarmda ara ara batma oluyor

Inşallah canım ya :) daha 6 gün var adetime dayanamayip test yaptım negatif çikti. Artık regl günümü bekleyeceğim Allah gözlümüze göre verir inşallah

Amin aminn ins. Yine yaprsin test ins vardir. Bnmde 3 gun kaldi. Sol tarafimda agri vsr kalkerkn fln acaba varmdir?

Canim ihmal etmeden bir uzmana gorun derim
Enfeksiyonsa da mantarsada erken tedavi her zaman icin onemli!!!

Amin aminn ins. Yine yaprsin test ins vardir. Bnmde 3 gun kaldi. Sol tarafimda agri vsr kalkerkn fln acaba varmdir?

Canım bilmiyorum ki bence doktora gitmeliyiz:/ benimde sabahlari siddetli kasık ağrım oluyor. Ben adet günümü bekliyorum dr'a gideceğim.

Canim ihmal etmeden bir uzmana gorun derim
Enfeksiyonsa da mantarsada erken tedavi her zaman icin onemli!!!

Evet biliyorum ama mantarsa bel ağrısı falan olmuyormuş bakalım adet günümü bekliyorum dr'a gitmek için:/ teşekkür ederim cevap verdiğin için:KK68:

Ben dayanamayıp yine test yaptım bu sefer anlayamadım sanki var ama yok :KK54: kafayi bozdum ben galiba :-) sen baktın mı

Bnde hala olmadim. Cok udtra5 cikiyorum..Kimyasal gebelik oluyor bnm ya 4 5 gun snra adet oluyorum beklicm bu sefer.

Back