gebelik olabilir miMerhabalar arkadaşlarımmm,
Umarım iyisinizdir. Her şey gönlününce olsun inşallah. Kızlarım yardımınız gerekiyor. İki gündür beyaz bazen sıvı bazen katı (çoğunlukla) akıntım var. Acaba neyin belirtisi bu?? Normal akıntı değil, kokusuz da:/ bel ağrısı da oluyor ve bazen karnımın en alt bölgesinde kasıkların orada ağrı oluyor:s kafam çok karıştı, yardımcı olabilecek ya da ayni şeyleri yaşayan var mı????
Hiç bilmiyorum;/ adetime daha var düzensiz oluyor gecen ay 22 gibi olmuştum gebelik belirtisi olabilir mi bunlar??gebelik olabilir mi
Hiç bilmiyorum;/ adetime daha var düzensiz oluyor gecen ay 22 gibi olmuştum gebelik belirtisi olabilir mi bunlar??
Yara derken enfeksiyon mantar gibi öiYarada olabilir fazla gecikmeden muayne olmanizi tavsiye ederim
gebelik de olabilirHiç bilmiyorum;/ adetime daha var düzensiz oluyor gecen ay 22 gibi olmuştum gebelik belirtisi olabilir mi bunlar??
Kaşıntı yok şimdilik biraz koku var ama hafif :/gebelik de olabilir
mantar gibi bişey de olabilir
ikisine de benziyor
koku kaşıntı var mı
Ay cnm n gzuel soru sormussun ole. :) bnmde ole iki gundur gobegimn alt tarafları agriyo . Bole bi agrim yoktu usutyummu acaba adetime 1 hafta gebelikdr inssMerhabalar arkadaşlarımmm,
Umarım iyisinizdir. Her şey gönlününce olsun inşallah. Kızlarım yardımınız gerekiyor. İki gündür beyaz bazen sıvı bazen katı (çoğunlukla) akıntım var. Acaba neyin belirtisi bu?? Normal akıntı değil, kokusuz da:/ bel ağrısı da oluyor ve bazen karnımın en alt bölgesinde kasıkların orada ağrı oluyor:s kafam çok karıştı, yardımcı olabilecek ya da ayni şeyleri yaşayan var mı????
mantar başlangıcı olabilirKaşıntı yok şimdilik biraz koku var ama hafif :/
Ay cnm n gzuel soru sormussun ole. :) bnmde ole iki gundur gobegimn alt tarafları agriyo . Bole bi agrim yoktu usutyummu acaba adetime 1 hafta gebelikdr inss
Peki teşekkürler araştiracağim birazmantar başlangıcı olabilir
bence ilerlemeden bir doktora görünün
mantar başlangıcı olabilir
bence ilerlemeden bir doktora görünün
iki gun fln karnimda batma oldum smdi egilemiyorum bile. Ins vardır bebeğim . Belim flnda agriyor bide cok idrara cikiyorum.İnşallah yaa başka belirtin var mı???
iki gun fln karnimda batma oldum smdi egilemiyorum bile. Ins vardır bebeğim . Belim flnda agriyor bide cok idrara cikiyorum.
Bnde her ay umut umutt.( pskilolijmin bozulduğunu düşünüyorum artik
Bende mantar zannederken bebiş cıkti:)) insallah sizinde öledir koku yok kasınti yok ama beyaz akınti vardı simdi azaldı artk
Baş ağrısı degilde asiri sinir oldu iki hafta herseye herkese tvdeki reklamlara bile kızdim:)) üsumem defazlasiyla vardi o hala devam uyku haliyle yemek masasinda bile kafam düsüyo 2 sn uyusam yetrr diom:)) onlarn haricinde adet olacakmisim gibi belimde aģrı ve cabuk yoruluyormBun
Hayırlı olsun canım:) peki başka ne belirtin vardı?? Benim şuanda sidetli baş ağrısı bide çok üşüyorum:s işte olduğum halde uyuya kalmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?