Beyaz katı akıntı??

Heyyooor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
57
5
1
34
Merhabalar arkadaşlarımmm,
Umarım iyisinizdir. Her şey gönlününce olsun inşallah. Kızlarım yardımınız gerekiyor. İki gündür beyaz bazen sıvı bazen katı (çoğunlukla) akıntım var. Acaba neyin belirtisi bu?? Normal akıntı değil, kokusuz da:/ bel ağrısı da oluyor ve bazen karnımın en alt bölgesinde kasıkların orada ağrı oluyor:s kafam çok karıştı, yardımcı olabilecek ya da ayni şeyleri yaşayan var mı????

Umarım iyisinizdir. Her şey gönlününce olsun inşallah. Kızlarım yardımınız gerekiyor. İki gündür beyaz bazen sıvı bazen katı (çoğunlukla) akıntım var. Acaba neyin belirtisi bu?? Normal akıntı değil, kokusuz da:/ bel ağrısı da oluyor ve bazen karnımın en alt bölgesinde kasıkların orada ağrı oluyor:s kafam çok karıştı, yardımcı olabilecek ya da ayni şeyleri yaşayan var mı????
gebelik olabilir mi

Hiç bilmiyorum;/ adetime daha var düzensiz oluyor gecen ay 22 gibi olmuştum gebelik belirtisi olabilir mi bunlar??
gebelik de olabilir
mantar gibi bişey de olabilir
ikisine de benziyor
koku kaşıntı var mı

Ay cnm n gzuel soru sormussun ole. :) bnmde ole iki gundur gobegimn alt tarafları agriyo . Bole bi agrim yoktu usutyummu acaba adetime 1 hafta gebelikdr inss

Bende mantar zannederken bebiş cıkti:)) insallah sizinde öledir koku yok kasınti yok ama beyaz akınti vardı simdi azaldı artk

Bun
Bende mantar zannederken bebiş cıkti:)) insallah sizinde öledir koku yok kasınti yok ama beyaz akınti vardı simdi azaldı artk

Hayırlı olsun canım:) peki başka ne belirtin vardı?? Benim şuanda sidetli baş ağrısı bide çok üşüyorum:s işte olduğum halde uyuya kalmısımo_O

Bun

Hayırlı olsun canım:) peki başka ne belirtin vardı?? Benim şuanda sidetli baş ağrısı bide çok üşüyorum:s işte olduğum halde uyuya kalmısımo_O
Baş ağrısı degilde asiri sinir oldu iki hafta herseye herkese tvdeki reklamlara bile kızdim:)) üsumem defazlasiyla vardi o hala devam uyku haliyle yemek masasinda bile kafam düsüyo 2 sn uyusam yetrr diom:)) onlarn haricinde adet olacakmisim gibi belimde aģrı ve cabuk yoruluyorm

Ümitlendrmek iatemem asla ama istiyosun belliki insallah hamilesindir dua edicem senin icin

Back