Canım biz o boyda bir aynayı 20 liraya aldık. Basit mi bir mahalle çerçevecisine ya da camcısına ölçü verip kestireceksiniz. Esnaf için 5 dakikalık iş. Eve adam çağırmak tabi maliyetli olur. Ince bir puslu cam gayet ucuz alabilirsiniz benden söylemesi. Kumlu camdan daha ucuz olsun dersen düz cam alıp kumlu folyo yapıştırırsın kumlu cam olur. Netteki fiyatlar Gözünü korkutmasın. Küçük esnaf daha düşük fiyatlar veriyor. Kapıyı falan boyayabiliyorsanız camı da takarsınız. :)aa şimdi baktım kapı cam kurulum dahıl 80 tl dıyor, eger oyleyse hiç mi ugrasmasam, kalıtesını cok onemsemıyorum acıkcası beyaz olsun yeter.. ee evın kapılarıda cok kalıtelı aman aman degıller nasılsa. portmantoyu da kendım boyadım mı sanki harıka olur gıbı duruyor.
Canım biz o boyda bir aynayı 20 liraya aldık. Basit mi bir mahalle çerçevecisine ya da camcısına ölçü verip kestireceksiniz. Esnaf için 5 dakikalık iş. Eve adam çağırmak tabi maliyetli olur. Ince bir puslu cam gayet ucuz alabilirsiniz benden söylemesi. Kumlu camdan daha ucuz olsun dersen düz cam alıp kumlu folyo yapıştırırsın kumlu cam olur. Netteki fiyatlar Gözünü korkutmasın. Küçük esnaf daha düşük fiyatlar veriyor. Kapıyı falan boyayabiliyorsanız camı da takarsınız. :)
canım bizde kapılarımızı yeni yaptırdık madra kapı buzlu cam boydan boya iki kapıya sadece 50 tl ödedik:)))
canım biz takmadık kapılarım hatta daha takılmadı onlar takacak ama aslında şöyle aldığımız evin kapı modellerini değiştirdik fiyat farkı vererek yine fiyat farkı vererek iki tane kapıyı camlı yaptırdık sadece camın parasını alıyoruz dediler yani sizde alabilirsiniz demişlerdi biz onlara verdik parayı onlar halletti:))bu camları sizde temin edebilirsiniz çok zor bişe dğl zaten:))cıddı mı? sız mı taktınız camı, yoksa camcı mı? eger oyleyse bızım komple camlar 100 tl falan tutar. bu boy 3 tane cam var, diğer kapıların camı bunun da yarısı..
canım biz takmadık kapılarım hatta daha takılmadı onlar takacak ama aslında şöyle aldığımız evin kapı modellerini değiştirdik fiyat farkı vererek yine fiyat farkı vererek iki tane kapıyı camlı yaptırdık sadece camın parasını alıyoruz dediler yani sizde alabilirsiniz demişlerdi biz onlara verdik parayı onlar halletti:))bu camları sizde temin edebilirsiniz çok zor bişe dğl zaten:))
evet canım fiyatı o rakamlarda bişe yani çok pahalı dğl:)) umarım taktırmada sorun yaşamazsınız:))) şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanın canım:))şimdi olctum toplam camlarımız 3 m2 buzlu camda ortalama m2'si 20 tl, evet bu fıkrı sevdım, cok teşekkür ediyorum arkadaslar sıze....
evet canım fiyatı o rakamlarda bişe yani çok pahalı dğl:)) umarım taktırmada sorun yaşamazsınız:))) şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanın canım:))
gule gule kullanın, ohh ne guzel ıcınıze de sındıyse.... ben nedense hıc cam degıstırme uzerıne yogunlasmamıstım, acıkcası fıyatlarını bu kadar olabılecegını duşunmemıstım,gadjo dilo ve senın sayende fıkrım degıstı, camların degısecek ve kapılarım boyanacak, net fıkrım bu yonde, cok teşekürler.[teşekkür ederim:)) rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu:)))
İstediğin gibi olur umarım canım. Bitince paylaşırsın artık bizimle degule gule kullanın, ohh ne guzel ıcınıze de sındıyse.... ben nedense hıc cam degıstırme uzerıne yogunlasmamıstım, acıkcası fıyatlarını bu kadar olabılecegını duşunmemıstım,gadjo dilo ve senın sayende fıkrım degıstı, camların degısecek ve kapılarım boyanacak, net fıkrım bu yonde, cok teşekürler.
tamam canım merak etme sen, o iş bende artıkİstediğin gibi olur umarım canım. Bitince paylaşırsın artık bizimle de
tamam canım merak etme sen, o iş bende artık
ne zaman bıtırebılecegım konusunda hıcbır fıkrım yok ama