Beyaz kapı ve sarı buzlu cam kötü mü olur?

Beyazla birlikte cok siritir. Bir de kapilari beyaza yagli boyayla mi boyayacaksiniz. Asla tavsiye etmem. Boyamaya kalkarsaniz yari mat biseyler bulun derim.

yok once cılasını kaldırıcam, sonrasında suan polısan su bazlı boyası elımde ama amerıkan kapı boyası mı alsam polısanla mı yapsam karar veremedım....
yaglı boyayı evdekı esyada,mobilyada sevmıyorum, hem cok etkılı bır madde, hemde ben cok dagınık calısıyorum cıkaramam o lekelerı :KK70:

dun gece bır tane yaglıboya tablo yaptım, sonra sıkıldım karakalem esımı cızdım... sonra bır sehpam vardı onu boyamıstım onceden son desen calısmalarını yaptım... delı gıbı neye saldıracagımı sasırdım, bır seyden cabuk sıkılıyorum aralara serpiştiriyorum... uzun surelı projeler sıkıyor bıraz ahaha :KK70: ben o kapıların arasına neler sıkıstırırım sımdı :KK70: bakalım, oldugunda paylasıcam :)
Olur olur zamanla :KK70:
Ev sahibi ne diyor kapı boyama işine? Bi konunda yatak odanı gördüm çok güzelmiş.

Olur olur zamanla :KK70:
Ev sahibi ne diyor kapı boyama işine? Bi konunda yatak odanı gördüm çok güzelmiş.

onu kaldırmayı unutmusum demek, diğer fotolarımı yenı sayılır kaldırdım, cunku epey degıstırdım, yenı halını yuklerım dıye, yatak odamda degıstı bırazcık :) begenmene sevındım, ben de senın evını ve tarzını cok begenıyorum.. (korler sagırlarla hıc ılgısı yok..:KK24:) eski radyo düşünüyorsun en son bulabıldın mı?

Son düzenleme:
ev sahıbı karısmıyor fazla, kafana gore takıl dıyor resmen, zaten bu sıte yıkılacak(3-5 seneye), ondan cok takılmıyor da, yıne adettendır sorucam henuz sormadım :)

onu kaldırmayı unutmusum demek, diğer fotolarımı yenı sayılır kaldırdım, cunku epey degıstırdım, yenı halını yuklerım dıye, yatak odamda degıstı bırazcık :) begenmene sevındım, ben de senın evını ve tarzını cok begenıyorum.. (korler sagırlarla hıc ılgısı yok..:KK24:) eski radyo düşünüyorsun en son bulabıldın mı?
Aaa ben burada demiş miydim hiç radyo diye. :KK70: hiç hatırlamıyorum. Öyle eski tarzda bi radyo isteğim vardı doğru. D&r da bu ara hep radyo ve hoparlör görüyorum ama beğendiğim modeller hoparlör çıkıyor. Bir şeykoyacak yerim de kalmadı artık pek. Bana kalsa gramofon da alırım. Duvar tipi piyano da alırım. Ama evde hiçbir şeye yer yok. o_O

Aaa ben burada demiş miydim hiç radyo diye. :KK70: hiç hatırlamıyorum. Öyle eski tarzda bi radyo isteğim vardı doğru. D&r da bu ara hep radyo ve hoparlör görüyorum ama beğendiğim modeller hoparlör çıkıyor. Bir şeykoyacak yerim de kalmadı artık pek. Bana kalsa gramofon da alırım. Duvar tipi piyano da alırım. Ama evde hiçbir şeye yer yok. o_O

benım radyomu gorup oyle bır konu acılmıstı, ordan aklımda kalmıs :) eskıcıden bır gramofon aldım yakın zamanda, pıyano fıkrı harıkaymıs :) ben de yer konusunda aynı sıkıntıyı yasıyorum :)

X