Çocuk Hastalıkları Beyaz kaka?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Cilekliekler7

Hakediyorum her milimini bu dik gülüşün..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
967
1.687
63
Arkadaşlar merhaba, bebeğim 3 bucuk aylık. Son zamanlarda sürekli olmamakla birlikte beyaza yakın açık renkli kaka yapıyor. Sonrasında kaka rengi düzeliyor ancak bikaç gün sonra tekrar aynı renk görüyorum. İnternette hiç iyi şeyler okumadım. pazartesi doktora götüreceğim. Başına gelen var mı? Neden olabilir?

Benim basima geldi cok korktum. Sonra farkettim ki o gun sadece ayni yemeği yemisim. Ekstra hicbir sey yememisim. O sebeple oyle olmus.

Benim basima geldi cok korktum. Sonra farkettim ki o gun sadece ayni yemeği yemisim. Ekstra hicbir sey yememisim. O sebeple oyle olmus.
Benim öyle bir durumum olmadı ama anne sütü dışında günde 2 kere formül mama veriyorum. Onu 3e çıkarmıştım belki ondandır diye umut ediyorum. 2. Kakası normaldi bugün. Ama içim hiç rahat değil hala

Mamayı ne zamandır kullanıyor?
Gıda alerjisi olabilir, mamayı kesin.
Beyaz kaka tehlikelidir, ciddiye alınması gerekir.
Ama beyaz mı yoksa açık sarı mı o önemli.
Formül mamada kaka zaten anne sütünden farklı renkte olur.

Mamayı 1 bucuk aylıkken başladık. Şimdiye kadar normaldi. Son 1 haftadır 2 kere bu şekilde oldu.Tam kireç beyazı değil çok açık sarı renkte. Gün içindeki 2.kakası normal renkteydi. Onun dışında ateş VS. Yok keyfi de yerinde.

Beyaz kaka ile açık sarı kaka arasında dağlar kadar fark var. Kakasının fotografını cekın tekrar yaparsa. Safra kesesi, karaciğer USG si çekilmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…