beyaz halidan kahve lekesi nasil cikar

Mervesevecen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2018
188
159
33
arkadaşlar bilen var mi nasıl çıkar sildim gene cıkmış leke halının üstüne neyle silmem lazim

Halının lekeli tarafını ıslatın çamaşır deterjanı dökün üzerine 30 sn bekletin ıslak bezle silin olmazsa yıkamaya verin bizim beyaz halıdan kırmızı oje lekesini bile çıkardılar.

Kahve lekesini ben silmeyle çıkaramadım. Kırmızı cif kullanıyorum halıda ve koltukta genellikle iyi ama kahve çok zor.

Bimin bulasik parlaticisini deneyin seffaf olani. Onunla silin sonra durulayin guzelce. Mavimsi olan bulasik parlaticilariyla yapmayin. Renk kaliyor cok kotu

Vanish kosla halı şampuanı deneyin çıkmazsa fairy bulaşık makinesi tabletini sıcak suda eritip onunla silin. Benim beyaz renkli halıma da kırmızı biber sosu dökülmüştü bu ikisi ile çıktı çok az leke kalmıştı o da yıkatmaya verince çıktı..

Ben gecenlerde bulasik deterjaniyla cikarmistim. Bir fincan kahve bembeyaz haliya dokuldu. Ne buyuk hayal kirikligi bilirim 😁 Once temiz kagit havlularla iyice bastirdim. Ust uste denedim. Havlu hic islanmayana kadar. Sonra yarim cay bardagi bulasik deterjanini doktum sildim tertemiz oldu. 😊

Bulasik parlaticisi ama gec kalinmis gb en iyisi yikamaciya verin cikartiyorlar bnmde kahve dokulmusti beyaz halima sildm parlaticiyla hafifledi snra yikamacidan cikms lekesi bembeyaz geri geldi

Bimin bulasik parlaticisi daha gecen hafta beyaz halimdan cikardim yumisak bi bezi islayip sıkın üstüne parlatici dökup silin sonra durulamak icin bi kac sefer daha silin benim ki çıktı

Back
X