Doğuma Hazırlık Beyaz gürültü (ses) oyuncağı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

almagester06

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
1.606
16
358
Ankara
Merhaba, 27 haftalık hamileyim ve bebeğim için neler almalıyım diye nette dolaşırken bu beyaz gürültü-ses oyuncaklardan gördüm. Beyaz gürültü yani anne karnındaki ses ile bebeğin daha rahat uykuya dalmasını saglayan bir oyuncakmış. Bazı markalar var ancak en öne çıkan ve çok sık duyduğum whishbear adında. Sensörü ile bebek uyandığında tekrar çalışmaya başlıyor. Kullanıcılar gayet memnun. Fakat alırım işe yaramazsa kenarda kalır diyerek alıncak birşey değil zira hatrı sayılır bir fiyatı var.Aranızda kullanan ve tavsiye eden var mı?

Merhaba, 27 haftalık hamileyim ve bebeğim için neler almalıyım diye nette dolaşırken bu beyaz gürültü-ses oyuncaklardan gördüm. Beyaz gürültü yani anne karnındaki ses ile bebeğin daha rahat uykuya dalmasını saglayan bir oyuncakmış. Bazı markalar var ancak en öne çıkan ve çok sık duyduğum whishbear adında. Sensörü ile bebek uyandığında tekrar çalışmaya başlıyor. Kullanıcılar gayet memnun. Fakat alırım işe yaramazsa kenarda kalır diyerek alıncak birşey değil zira hatrı sayılır bir fiyatı var.Aranızda kullanan ve tavsiye eden var mı?
kullanmadım ama bence almayın..yada çevrenizde varsa alın bi deneyin ona göre alırsınız..

kullanmadım ama bence almayın..yada çevrenizde varsa alın bi deneyin ona göre alırsınız..
Aslında ikinci el buldum ama annemler böyle şeylerde ikinci el almaya karşı. Deneyebileceğim hiç kimse yok maalesef. 490 TL gibi bir fiyatı var az da değil. Baya okuyup araştırdım bir tarafım al mutlaka diyor öte yandan onca masraf olacak kalsın diyor. Fakat araştırdığımda klinik ortamlarda ve diğer kullanıcılarda gerçekten çok işe yaradığını gördüm.

Çok tşk ederim. Yaşadığım ildeki ebebekte göremedim malesef 😔
Fisher price'in zürafa şeklinde pusete takilabilen bir oyuncağı var,doğa sesleri,kus sesi vs var,ben onu kullanıyorum,gayet iş görüyor.
20 dakika kesintisiz çalıyor,yukarıda yazmışsınız 490 tl diye,bence gerek yok öyle büyük meblağlar ödemeye. Ben 40 lira civarı birşey ödemiştim bahsettiğim oyuncağa.
Birde bu bahsettiğim pusete de takılıyor,dışarda uyuttunuz,pusete koydunuz diyelim bebeğinizi hemen bunu da takıyorsunuz,etraftaki seslerden etkilenmiyor.
1 sene olacak ben alalı,hala kullanıyorum arada,oğlum 11.5 aylık
Tavsiye ederim

Fisher price'in zürafa şeklinde pusete takilabilen bir oyuncağı var,doğa sesleri,kus sesi vs var,ben onu kullanıyorum,gayet iş görüyor.
20 dakika kesintisiz çalıyor,yukarıda yazmışsınız 490 tl diye,bence gerek yok öyle büyük meblağlar ödemeye. Ben 40 lira civarı birşey ödemiştim bahsettiğim oyuncağa.
Birde bu bahsettiğim pusete de takılıyor,dışarda uyuttunuz,pusete koydunuz diyelim bebeğinizi hemen bunu da takıyorsunuz,etraftaki seslerden etkilenmiyor.
1 sene olacak ben alalı,hala kullanıyorum arada,oğlum 11.5 aylık
Tavsiye ederim
Bende bakayım o zaman. Fiyat çok makul imiş gerçekten. Hadi olsun şimdi 100 TL. Çok tşk ederim🤗

Rica ederim.
Bir bakın inceleyin,emin olun iş görüyor gayet.
Ben hala kullanıyorum,oğlum 1 yaşına girecek,aldığım en faydalı şeylerden biri hatta ilk üçe girer
Bugun başka bir arkadaş da aynısını söyledi ve çok pahalı bu verme o kadar dedi. Beklemek lazım demek ki,o günkü gazla alacaktım😁

Merhabalar, öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. Sağlıcakla doğar umarım. Bebekten bebeğe değişen bir durum bu. Eğer uykuya dalmakla ilgili problemler sizi rahatsız edecekse o zaman bir çözüm aramanız daha doğru alışveriş yapmanızı sağlayacaktır. Veya beyaz gürültü oyuncağı ihtiyaç varsa alınabilir fakat ihtiyaç olmadan almanızı önermiyorum. Bana hediye gelmişti, lüzum kalmadı kullanmadık. Cocona baby adında bir bebek yatağı var. Fakat sanıyorum isim benzerliğinden daha kalitesiz bir marka yatak daha var, bu ürünü inceleyin, biz kullandık aşırı memnun kaldık. Bir de hazır kundak önerebilirim. Lakin; bu sizin yolculuğunuz, sizin hikayeniz yani biricik, deneyerek ihtiyaçlarınızı anlayacaksınız. Sevgiler.

Back
X