Pudra, Fondöten, Kapatıcılar beyaz fondoten --Anna Sui fondotenler

almagester06

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
1.606
16
358
Ankara
arkadaşlar porselen makyaj için çok açık renkte fondoten kullanılıyor ama ne kadarda en açık rengi alsak dita von teese gibi durmuyor. illaki bi beyaz fondöten gerkiyor sanki.özellikle gothic makyaj tarzı için. nette beyaz fondotene baktım bulmadım. sadece ad olarak geçiyor ama marka olarak bulamadım. bir tek Anna Sui de bulabildim. kendiside japon kökenli olduğu için sanırım ( onlar bembeyaz cilde düşkün olduklrı için) beyaz renkte ve diğer markalara göre en açık renkte fondotenleri bulabildim. isterseniz bir bakın derim. birde ben bu markayı kullanmadım acaba kullanan var mı bilgilendirebilir mi

Son düzenleme:
bende arıyorum beyaz fondöten..beyaz tenliyim ama yüzümdeki lekeleri kapatmak için ve porselen görünümü elde etmek için istiyorum..ben göz altı kapatıcısnı tüm yüzüme sürüyordum bembeyazdı golden roseunkini kullanıyordm..ama oda sivilcelenme yaptı..çok güzel oluyordu..uriage'in creme extreme güneş korumasını sürdüğümde yüzüm bembeyaz oluyor ama beyaz boyayla boyamışsn gibi ozaman çok hoşuma gidiyor pek yedirmiyorum beyaz geziyorum hemde korunuyorum =))) koyu kırmızı rujla tam güzel oluyordu...beyaz fondoten bulursan banada haber ver almagester =) anna suinin ürünleri çok güzel rujunu kullanmıştım amerikadan arkadaşım getirmişti...fondoteninide araştıralım.

strawberryde ve anna sui nin kendi sitesinde var resmen beyaz renkte bende alayım dedim ama işte cesaret edemedim. resimde upload edemedim sorun var sanırım. bende beyazım ama işte bazen böyle sırf vişne yada kırmızı dujla çok güzel oluyor. kaydirigubbakcemile2 ben ısmarlamayı düşünüyorum. şey bide gece yatarken ben bioderma 60 faktör kullanıyorum sabah çok güzel yapıyo. hatta geceleride duduklarıma özel roc un dudak için güneş stiğini sürüyorum ipek gibi oluyor. aklıda olsun. kırmızı dudaklar için pütürlük güzel olmuyor

bende vazelin sürüyorum dişimi fırçaladıktan sonra dudağımıda fırçalayıp =) evet pütür pütür hiç güzel olmuyor...fondöteni gördm canım..güzel bence ısmarla..eminim güzel durur.. bende gelecek ay sipariş veririrm şimdilik güneş kremi aynı etkiyi görüyor...güneş kremini gece sürmem ya gece okadar şey sürüyoruz zaten kimyasallardan ölcez =) dışarı çıkarken sürüyorum..uriagei dene ama mutlaka..anna suiyi ısmarlarsan sonuçları bekliyorum canım..

ya ben artık tek tip nemlendirici kullancam. en iyi anti aging kremi güneş kremleri imiş. ondan sadece onu sürüyorum hihoyyyt bide senin dediğii deniyim bakayım aman eksik kalmıyımkaydirigubbakcemile3 ya ben fondoten ya çok güzel çıkacak ya elimde kalcak Şeniz hbr veririm alınca canım

dita von teese çok beyaz tenli ama bu hatunlar yazın şemsiyeyle dolaşan tipler ayriyetten dita hanım tüm vücudunu pudralamadan dışarı adımını atmazmış:Sbende çok seviyorum gotik tarzda makyajı beyaz pürüzssüz bir ten kan kırmızısı dudaklar fln ben beyaz fondoten çok gördüm bu arada siz nasıl rastlamadınız:S

evet o dita falan dışarı çıkmıyor ama zaten bende beyaz tenliyim ve bu yaz nerdeyse hiç çıkmadım dışarı yani hala bembeyazdım. dita nın makyajsız halinide gördüm yani beyazlığı normal. gerçektende makyajsız adım atmıyor.ya ben gerçekten çok açık renkli fondöten gördüm ama beyaza hiç rastlamadım. sen hangi markalarda biliyosun hihoyyyt

canım ben sadece anna sui yi biliyorum yani görmedim başka ciddi ciddi beyazdı öle çok açık pembe falan değil. ben strawberryde gördüm kaydirigubbakcemile5
Anladım canım , çünkü dışarda ben de görmedim .Bir de eczanede satılan coverderm markada beyaz fondoten var .Ama çok yoğun olduğu için kullanımı zor .Aklınızda bulunsun canım Şeniz

Anladım canım , çünkü dışarda ben de görmedim .Bir de eczanede satılan coverderm markada beyaz fondoten var .Ama çok yoğun olduğu için kullanımı zor .Aklınızda bulunsun canım Şeniz

tşkler kaydirigubbakcemile5evet canım onu bende biliyorum ama sanırım o tarz eczanede satılanlar ve çok yoğun kıvamlı olanlar yüzünde yanık yada doğum lekesi olanlar için oluyor. ve o yüzden çok yoğun. ya bide şey sorcam sitede bişeylermi değişti? resim ekleyemiyorum bi türlü

ben de beyaz tenliyim,genelde tenime uygun fondoten ve pudra bulmakta zorlanıyorum,artı türkiyeye en acık renkler getirilmiyor genelde,mesela estee lauder double wear kullandım bi ara,en acık tonunu aldım ama kopkoyu geldi bana,fkt internette benim aldıgım tonun 2ton acıgına kadar vardı estee'nin sitesinde...anladım ki türkiye getirmiyor acık tondaki renkleri pek...ysl nin fırcalı fondotenine bi bakın isterseniz ben kullanıyorum en acık rengini...

konunun uzerınden seneler de gecse ,ben de beyaz fondoten arayıs ıcerısınde oldugumu belırtmek ısterım.
belkı bılen kullanan bır arkadas yardımcı olur.
benım de ten regm beyaz ,hatta vucudum yuzume oranla daha da beyaz.
en acık renk fondotenı alsam bıle ben de koyu duruyor .
boyun bolgemle yuz bolgem arasın da cıddı renk gecısı oluor .
ee fondoten kullanmasam bu sefer de,yuzumun rengını dengleyemıyorum .
bu byaz fndotenı nerede bulbılırz ?
ozellıkle su sıralar ıffet cok dıkkatımı cekıyor
denız cakır o kdar beyaz degıdı ,ne kullanyorlar acaba ?

evet ben de o arayış içindeyim :)
cildim gayet düzgündür, daha önce fondöten kullanmama gerek olmadı hiç, sevmediğim için de kullanmadım
ama bu aralar beyaz pudra yetmez oldu bana ve dita tarzı bir beyaz fondöten arıyorum
bilen gören kullanan varsa şu konuya bi el atsın sevabına

kızlar merhaba,

Ben ingiltereden orjinal stargazer beyaz fondoten aldım. 3 kutu toklamıştım kendime. ama yine gideceğim için ben kendime alabilirim. tanesine 5.5 pound ödemiştim. Kargo ücretinizi öderseniz aldığım fiyata göndereyim tanesi 25 TL oluyor sanırım. İsteyen olursa da tekrar ingiltereye gittiğimde gelirken getireyim. dert etmeyin

ızlar merhaba,

Ben ingiltereden orjinal stargazer beyaz fondoten aldım. 3 kutu stoklamıştım kendime. ama yine gideceğim için ben kendime alabilirim. tanesine 5.5 pound ödemiştim. Kargo ücretinizi öderseniz aldığım fiyata göndereyim tanesi 25 TL oluyor sanırım. İsteyen olursa da tekrar ingiltereye gittiğimde gelirken getireyim. dert etmeyin. Bu arada ben antalyadayım. kargo ile size 2 günde ulaşır sanırım. Öptümm

Son mesajdan beridir üzerinden uzun bir zaman geçmiş fakat konuyu yeniden canlandırmak istiyorum. Fondoten rengini açıcı ürünler bulabildiniz mi? Mac Face And Body için muadil olabilecek uygun fiyatlı bir ürün var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…