- Konu Sahibi almagester06
-
bende arıyorum beyaz fondöten..beyaz tenliyim ama yüzümdeki lekeleri kapatmak için ve porselen görünümü elde etmek için istiyorum..ben göz altı kapatıcısnı tüm yüzüme sürüyordum bembeyazdı golden roseunkini kullanıyordm..ama oda sivilcelenme yaptı..çok güzel oluyordu..uriage'in creme extreme güneş korumasını sürdüğümde yüzüm bembeyaz oluyor ama beyaz boyayla boyamışsn gibi ozaman çok hoşuma gidiyor pek yedirmiyorum beyaz geziyorum hemde korunuyorum =))) koyu kırmızı rujla tam güzel oluyordu...beyaz fondoten bulursan banada haber ver almagester =) anna suinin ürünleri çok güzel rujunu kullanmıştım amerikadan arkadaşım getirmişti...fondoteninide araştıralım.
dita von teese çok beyaz tenli ama bu hatunlar yazın şemsiyeyle dolaşan tipler ayriyetten dita hanım tüm vücudunu pudralamadan dışarı adımını atmazmış:Sbende çok seviyorum gotik tarzda makyajı beyaz pürüzssüz bir ten kan kırmızısı dudaklar fln ben beyaz fondoten çok gördüm bu arada siz nasıl rastlamadınız:S
Bahsedilen beyaz fondoten nerede satılıyor ? Net dışında satış noktaları var mı ?
Anladım canım , çünkü dışarda ben de görmedim .Bir de eczanede satılan coverderm markada beyaz fondoten var .Ama çok yoğun olduğu için kullanımı zor .Aklınızda bulunsun canım Şenizcanım ben sadece anna sui yi biliyorum yani görmedim başka ciddi ciddi beyazdı öle çok açık pembe falan değil. ben strawberryde gördüm kaydirigubbakcemile5
Anladım canım , çünkü dışarda ben de görmedim .Bir de eczanede satılan coverderm markada beyaz fondoten var .Ama çok yoğun olduğu için kullanımı zor .Aklınızda bulunsun canım Şeniz
konunun uzerınden seneler de gecse ,ben de beyaz fondoten arayıs ıcerısınde oldugumu belırtmek ısterım.
belkı bılen kullanan bır arkadas yardımcı olur.
benım de ten regm beyaz ,hatta vucudum yuzume oranla daha da beyaz.
en acık renk fondotenı alsam bıle ben de koyu duruyor .
boyun bolgemle yuz bolgem arasın da cıddı renk gecısı oluor .
ee fondoten kullanmasam bu sefer de,yuzumun rengını dengleyemıyorum .
bu byaz fndotenı nerede bulbılırz ?
ozellıkle su sıralar ıffet cok dıkkatımı cekıyor
denız cakır o kdar beyaz degıdı ,ne kullanyorlar acaba ?
evet ben de o arayış içindeyim :)
cildim gayet düzgündür, daha önce fondöten kullanmama gerek olmadı hiç, sevmediğim için de kullanmadım
ama bu aralar beyaz pudra yetmez oldu bana ve dita tarzı bir beyaz fondöten arıyorum
bilen gören kullanan varsa şu konuya bi el atsın sevabına
konunun uzerınden seneler de gecse ,ben de beyaz fondoten arayıs ıcerısınde oldugumu belırtmek ısterım.
belkı bılen kullanan bır arkadas yardımcı olur.
benım de ten regm beyaz ,hatta vucudum yuzume oranla daha da beyaz.
en acık renk fondotenı alsam bıle ben de koyu duruyor .
boyun bolgemle yuz bolgem arasın da cıddı renk gecısı oluor .
ee fondoten kullanmasam bu sefer de,yuzumun rengını dengleyemıyorum .
bu byaz fndotenı nerede bulbılırz ?
ozellıkle su sıralar ıffet cok dıkkatımı cekıyor
denız cakır o kdar beyaz degıdı ,ne kullanyorlar acaba ?
dita von teese çok beyaz tenli ama bu hatunlar yazın şemsiyeyle dolaşan tipler ayriyetten dita hanım tüm vücudunu pudralamadan dışarı adımını atmazmış:Sbende çok seviyorum gotik tarzda makyajı beyaz pürüzssüz bir ten kan kırmızısı dudaklar fln ben beyaz fondoten çok gördüm bu arada siz nasıl rastlamadınız:S[/
Nerelerde rastalayabiliyoruzki bunlara ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?