beyaz eşyada vestel'e ne dersiniz???

temmuz27

evli,mutlu,çocuklu :)
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
1.244
32
158
fiyatları çok uygun peki ya kalitesi? var mı bana akıl verebilecek olan yada vestel beyaz eşya kullanankaydirigubbakcemile5

Canım ben de uygun olduğu için vestel düşünmüştüm ilk etapta. Ancak vestek teknik serviste çalışan arkadaşlar malların sorunlu olduğunu çok şikayet aldıklarını söyledi. Bu nedenle bekoyu tercih ettim. Hem kaliteli hem de diğer markalara göre fiyatı daha uygun geldi. Ama henüz kullanmadım. Seneye düğünden sonra kullanacağız inşallah.

ben vestelin hiç bir ürününü beğenmiyorum soğudum çünkü çocukluğumdaki eski televizyonumuz vesteldi ve sağolsun tamirden beri gelmezdi şimdi ise arçelik kullanıyoruz ve çok memnunuz

vestel hakkında baya bi araştırma yaptım. bakıyorumda forumda hiç vestel kullanan yok. o zaman ben niye alayım ayolkaydirigubbakcemile4

ben vestelde çalıştım geçen sene o kadar çok şikayet geliyordu ki ben tavsiye etmem canım iyice araştır öyle al derimm

Kesinlikle tavsiye etmem cnm.
Bekarken maddi olarak çok sıkışık olduğum bir dönemde mecburiyetten çamaşır makinasını almak zorunda kaldım hiç ama hiç memnun değilim.Borçlarımız bittiğinde bosch tan güzel bir makine alacağım.

KESıNLıKLE ALMA ÇOKKK ÜZÜLÜRSÜN

Kesinlikle tavsiye etmem cnm.
Bekarken maddi olarak çok sıkışık olduğum bir dönemde mecburiyetten çamaşır makinasını almak zorunda kaldım hiç ama hiç memnun değilim.Borçlarımız bittiğinde bosch tan güzel bir makine alacağım.

KESİNLİKLE ALMA ÇOKKK ÜZÜLÜRSÜN

bencede vestel ve regalden uzak dur. profiloyu da araştır canım bosch ve siemensin fabrikalarında üretiliyor aynı özelliklerde olmasına rağmen onlardan cok daha ucuz.

sağolun kızlar bilgiler için
arzuca prorilonon fiyatları uygun evet. eğer dediğin gibiyse ben bi araştırayım onu

beyaz eşya şans işi kesinlikle aristondan şaşmayın bide bosch dan beko arçelik ıvır zıvır bence.

Vestelde maestro model buzdolabı ve fırından başka ürün önermem

Bizde de tv'si var 4 yılda 2 kere bozuldu. Benim pek içime sinmedi Vestel yaa, çoğu kişiden olumsuz yorumlar da duyunca...:olmaz:

Ben de Beko ya da Profilo düşünüyorum(Profilo'da bir tanıdığımız var da o bakmamı önerdi)
Cecillonasanırım iyi anlıyorsun beyaz eşya işinden. Rica etsem bana hem kullanışlı hem de uygun fiyat olan Beko ve Profilo buzdolabı-çamaşır makinesi önerebilir misin varsa aklında? (çam.mak. çift girişli olacakmış büyükler öyle istiyor, iyi mi kötü mü ben çözemedim:)bilmiyorumkismile

Ariston ingiliz malı kesinlıkle bence türk olsun ben vestelden set üstü ocak aldım en pahalısını hiç memnun değilim alır almaz paslanmaya başladı ocağın ceryanlı bölümü çakmak kısmı 2 ay sonra bozuldu berbat bir marka tavsiye etmem

Bizde de tv'si var 4 yılda 2 kere bozuldu. Benim pek içime sinmedi Vestel yaa, çoğu kişiden olumsuz yorumlar da duyunca...:olmaz:

Ben de Beko ya da Profilo düşünüyorum(Profilo'da bir tanıdığımız var da o bakmamı önerdi)
Cecillonasanırım iyi anlıyorsun beyaz eşya işinden. Rica etsem bana hem kullanışlı hem de uygun fiyat olan Beko ve Profilo buzdolabı-çamaşır makinesi önerebilir misin varsa aklında? (çam.mak. çift girişli olacakmış büyükler öyle istiyor, iyi mi kötü mü ben çözemedim:)bilmiyorumkismile

Profilodan buzdolabı önermiyorum. Beko buzdolabında profiloya göre daha kaliteli ve sorunsuz. Beko D 9430 No Frost modelini tavsiye ederim. 435 lt lik hacmiyle oldukça yeterli bir dolaptır. 1375 TL fiyatı vardır.
Beko D 9430 NM No-Frost Buzdolab | | ||BeyazEsyam.COM||

Çamaşır makinesinde profilodan CM1001CTR 7 kg 1000 devir modeliyle Bekodan D 7101 modelini tavsiye ederim. İkisini kıyaslayacak olursak plastik aksamda (pano,kapak) profilonun daha iyi kalitede olduğu öne çıkıyor. Profilo A-%20 Beko A-%10 tüketimli makineler. Profilo için kötü makine diyemem ama yıkaması, su boşaltması ve sıkmada çok yüksek ses çıkarmıyor olmasa bile insanın içini gıcıklıyan tiz motor sesi var. Ama sıkmada titrediğini kesinlikle göremezsiniz. İçindeki amortisör ve yay sistemi o derece sağlamdır. Beko da ise yıkama ve su boşaltma işlemleri profiloya nazaran daha sessizdir. Sıkmada üzerine bir şampuan kutusu koyduğunuzda hafifçe titrediğini görürsünüz. Sıkmada profiloya göre biraz daha yüksek motor sesi vardır. Ama öyle tiz kulak çınlatan gürültüsü yoktur.Sonuç olarak iki makinede 7 kg ve 1000 devir aynı sınıf makineler olup beko normal kalite standartlarında üretilmiş olup profilo bu standardın daha üstünde olup haliyle daha sağlamdır. Ama bekonun yıkama performasının daha iyi olduğunuda söylemeliyim. Son karar sizin. İkiside güzel beğendiğinizi alabilirsiniz.
Beko D1 7101 E amar Makinas | | ||BeyazEsyam.COM||
Profilo CM1001CTR 7 Kg. 1000 Devir amar Makinas | | ||BeyazEsyam.COM||

Teşekkürler Cecillona emeğine sağlık. Araştıracağım çıktığım zaman çok yardımcı oldun gerçekten.

ya kızlar ne kadar olumsuz şeyler yazmışsınız... bende bütün beyaz eşyamı vestelden aldım.. off yaaa.. inşaallah biizmkilerde bi sorun çıkmaz ne diyim ya.. gerçi annemde vestel çamşır mskines ve bulaşık makinesi kullanıyor memnunuz ama... iice kafam karıştı.. inşaallah bi sorun çıkmaz..

Anneme 3 yıl once vestel camasır makınesı aldık 3 yıl gecmeden bozuldu guzel yıkamadı supurgesı ayrı bır dert degıstrdık beko aldık cok memnunuz ben olsam asla almam....

Back
X