- Konu Sahibi radongesiniya
-
ayni durumdayiz canim desene ben beyaz esyada biraz daha bekliycem sanirim biraz birikim yapip nakit almayi planliyorum..Ben de bi kac gundur arastiriyorum ve arcelik alicam saniyorum..Arkadaslarin yorumlarini bekliyorum..
Canım benim bütün beyaz eşyalarım bosch, gerçekten çok memnunum. 8 yıldır kullandığım çamaşır ve bulaşık makinesi için daha henüz servis çağırmadım. Sorunsuz ikisi de. Bu sene bulaşık makinemi değiştirdim, yine bosch aldım, bir önce kullandığım biraz sesli çalışıyordu, şimdi kullandığımda makine çalışıyor mu diye arada kontrol ediyorum o derece.:)) Tabii seneler geçtikçe teknoloji de ilerliyor, makinelerin de daha sessizini yapıyorlar. Yerim olsa ben kurutucu düşünürdüm, çünkü onlar da eskisi gibi değil artık, yoğuşmalıları oldukça övüyorlar, ama ben kullanmadım bilmiyorum.
Son olarak bulaşık makinesi üzerinde set üstü ocak istiyorum ama gerektiğinde çıkabilsin, çok mu şey istiyorum demişsin. Bu sene annemin yazlığında 10 senedir kullandığı arçelik bulaşık makinesi (üzerinde set üstü ocak yekpare olanlardan) emekliye ayrılmaya karar verince, biz de harıl harıl acaba bu eski tip üzerinde set üstü ocak olan bulaşık makinesi üretiliyor mu hala diye arayışa girdik. Bosch çok güzel bir şey yapmış, set üstü ocak ama bulaşık makinesi üzerine monte edilebiliyor ve isteyince çıkarabiliyorsun. Anneme ondan aldık, bulaşık makinesinin üzerine ocağı monte ettiler, çok da güzel durdu. Bulaşık makinesinin üst tablasını da verdiler, yarın öbürgün ocak bozulur ya da fırınlı ocak almak istersek, ocağı demonte edip sadece bulaşık makinesi haline getirebiliyorsun. Aşağıdaki linki inceleyebilirsin. Senin işine yarar mı bilmiyorum, biraz da uzunca yazdım kusura bakma, şimdiden kolay gelsin ve hayırlı olsun...
kendi evimizde bosh un buLasık makinesi ve buzdoLabını kuLLanıyoruz ve hic hic memnun deiLiz.hatta dayımLarda aynı buzdoLabından aLmıstı onLarın ki hurda oLdu caLısmıyo biLe. tabi son teknoLojiyLe donatıLmıs ürünLer deiL ama memnun kaLmadıgımız icin bosh ürünLerini hic düsünmüyorumlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?