- 13 Ağustos 2022
- 8.696
- 4.441
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Az önce Instagram'da gördüm.Esinden ayrılmış bir arkadaşım var.Kardesinin düğününde( görümce) bembeyaz tül elbise giymiş.Gelin görümce tesettürlü tek fark gelin de taç var.Ve gelinliği kabarık kimse dememiş mi buna neden beyaz giyindin diye ?Samimi değiliz.
Kocasını kıskanan kuaför eşi mesela. Ben bunu neden biliyorum ki?Nurun uzağında yakınında, kendisine selam veren vermeyen herhangi biri hakkıda bilgi sahibi olmayan var mı? Benim yok.
Mekanın sahibinin medeni halini de eklemeyi atlama amaBenim bi arkadas da san sebastiani guzel yapmayan bi mekana gidip san sebastian siparis verip onun fotosunu hikayesinde paylasmis
Oranin san sebastiani guzel deggggggiillllllggggggg diye konu neden acmadim ben onu sorguluyorum su an
Belçika'ya gelin giden komşu kızı var zihnimde amaçsızca yer tutuyor.Kocasını kıskanan kuaför eşi mesela. Ben bunu neden biliyorum ki?
San Sebastian kim diyeceğim olmayacak, ney diyeceğim cahilliğim ortaya çıkacak.Benim bi arkadas da san sebastiani guzel yapmayan bi mekana gidip san sebastian siparis verip onun fotosunu hikayesinde paylasmis
Oranin san sebastiani guzel deggggggiillllllggggggg diye konu neden acmadim ben onu sorguluyorum su an
Samimi degiliz hshsjdjdjMekanın sahibinin medeni halini de eklemeyi atlama ama
O kadar samimi değilim.Gelinden tek farkı gelinin tacı.Gelin ve damada çok altın para takmışlar mı? Şimdi daha çok altın yerine nakit takılıyor düğünlerde, bunların öyle mi olmuş?
Seni niye çağırmadılar?
Az önce Instagram'da gördüm.Esinden ayrılmış bir arkadaşım var.Kardesinin düğününde( görümce) bembeyaz tül elbise giymiş.Gelin görümce tesettürlü tek fark gelin de taç var.Ve gelinliği kabarık kimse dememiş mi buna neden beyaz giyindin diye ?Samimi değiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?