- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
arkadaşlar bakın ne buldum okudum kendim yaptım ve faydasını gördüm sizlerle paylaşmak istedim
1 çay kaşığı kabartma tozu
tatlı kaşığı tarçın tozu
5_6 dmla limon suyu
bunlatı karıştırdım ve dişlerimi fırçaladıktan sonra bu karışımla bir kez daha fırçaladım inşallah sizin de işinize yarar
yerimseniben
limon dişler için zararlı arkadaşlar..çünkü asit...ağzın bazik olması lazım..yoksa dişler çürür..ama arada bir yemek sodası (karbonat) la dişleri fırçalamak beyazlaması için yardımcı olabilir...bunun da fazlası zarar..dişetlerine zarar verip kanatabilir.tükrük ve dil baziktir ağzımızda..yine de siz bilirsiniz...
Selam kızlar,
Beyaz dişlere sahip olmak için yıllar önce şap denemiştim. (Bir kitapta yazıyordu)
baharatçılarda rahatlıkla bulabileceğiniz bir miktar şap alıyorsunuz. bunu tencerede yada tavada v.s. yakıyorsunuz. (hiç bir şey katmadan) şap yandıkça beyaz toz halini alıyor ve bununla dişlerinizi fırçalıyorsunuz. sonucu oldukça etkili. yalnız, ağzınız bir tuhaf oluyor :bbo: benden söylemesi.
(kulaklarımı çınlatmayın yani :1no2: )
:1rolleyes:
merhaba kizlar, belki hatirlarsiniz ben daha once bir kisisel plazma lazer hakkinda yazmistim. ben kullanmaya baslayali bu plazma lazeri yaklasik 3-4 ay oldu ve dislerim kar beyazi oldu. dis etlerimde bir problem yasamiyorum, ilk kullanimda olmustu ama simdi dengesini sagliyabiliyorum. acaba bunu benden baska kullanan varmi? plazma lazerin adi million dollar smile.
merhaba kizlar, belki hatirlarsiniz ben daha once bir kisisel plazma lazer hakkinda yazmistim. ben kullanmaya baslayali bu plazma lazeri yaklasik 3-4 ay oldu ve dislerim kar beyazi oldu. dis etlerimde bir problem yasamiyorum, ilk kullanimda olmustu ama simdi dengesini sagliyabiliyorum. acaba bunu benden baska kullanan varmi? plazma lazerin adi million dollar smile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?