Beyaz Dişler için özel karışımlar...Paylaşalım

1cay kasıgı kabartma tozu
2cay kasıgı zeytın yagı
1cay kasıgı lımon suyu
bunları karıstırıp haftada bır fırcalarsanız gercekten fark edıyo zeytın yagıda karbonatın dıslerı cızmesını onluyomus twde gordum paylasmak ıstedımm

kızlar internetten diş beyazlatıcı jel aldım yarın gelecek.kullanıcı mesajlarında 1 haftada etkisini gösterdiği falan yazılıyordu.yarından itibaren deneyeceğim.inşallah iyi sonuç alırım.aranızda bu tür ürünler kullanan varmı????

Walla ben ne denediysem olmadı inş. bu dedikleriniz işe yarar çok saolun paylaşımlarınız içim

bişey sormak isitiyorum...bu karbonat dediğinz le kabartma tozu dediğinz aynı şey değil dimi???
bide bu kabartma tozu dediğinz pastalara keklere koydumuz kabartma tozumu yawe???

ya arkadaşlarrr bişi dikkatimi çektii birasss garipp bi soru olcak ama kabartma tosu limon ve tarçın yasmış arkadaşş iiihoşş sizde karbonat demişsinizz sorum şu; ben kabartma tozunu pastalarımda kullanıyorum karbonatı dişlerimde fisfisfis karıştırmışmısınıss yoksa kabartma tozumu kullanım bendeee kestane kebap acele cwp:uhm:

deneyip sonucu yazacağım şekerimm Şeniz

uşşşş kıyamazmış arkadaşlarına yerim seni Şeniz

Bende duymuştum. Hatta şap, ağız yaraları ve diş etlerine iyi geldiğini biliyorum. Annem ağız yarası için denemişti.

bende dişlerim için birkaç kez denedim. faydasını da gördüm. ama arada bir yapılması lazım.diş etlerine zarar verir. paylaşımız için teşekkürler.

CANIM BU LAZERİ BENDE 1 HAFTADIR KULLANIYORUM AMA PEK BİR DEĞİŞİKLİK OLMADI GİBİ.15 GÜN KULLANIN DEDİLER AMA 3,4 AY ZARARI OLMADIMI

canım nerden bulabiliriz bu plazma lazeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…