kad_er ASYA'm hoşgeldin kızım... Kayıtlı Üye Katılım 22 Nisan 2010 Mesajlar 4.888 Emoji Skoru 5 Puanlar 156 Yer İstanbul 1 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kad_er #1 yardımcı olun kızlar domestosla denedim çıkmadı,acaba ne kullanmalıyım,,,
funda30 hadi meleğim gell.. Kayıtlı Üye Katılım 1 Ekim 2010 Mesajlar 3.089 Emoji Skoru 7 Puanlar 116 Yer İstanbul 1 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kad_er #2 kad_er .!.: yardımcı olun kızlar domestosla denedim çıkmadı,acaba ne kullanmalıyım,,, Genişletmek için tıkla... kolonyayla bir dene bikere bence.Birde kullandığın deodorant veya parfumden az bişi lekeye sık arkasından sertçe sill..Bende işe yaramıştı parfümm Son düzenleme: 1 Haziran 2011
kad_er .!.: yardımcı olun kızlar domestosla denedim çıkmadı,acaba ne kullanmalıyım,,, Genişletmek için tıkla... kolonyayla bir dene bikere bence.Birde kullandığın deodorant veya parfumden az bişi lekeye sık arkasından sertçe sill..Bende işe yaramıştı parfümm
kad_er ASYA'm hoşgeldin kızım... Kayıtlı Üye Katılım 22 Nisan 2010 Mesajlar 4.888 Emoji Skoru 5 Puanlar 156 Yer İstanbul 1 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kad_er #3 funda30 .!.: kolonyayla bir dene bikere bence.Birde kullandığın deodorant veya parfumden az bişi lekeye sık arkasından sertçe sill..Bende işe yaramıştı parfümm Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım ,kolanyayı denedim çıkmadı ama parfümü bi deneyeyimm bakalım inşlhh çıkarır,,,
funda30 .!.: kolonyayla bir dene bikere bence.Birde kullandığın deodorant veya parfumden az bişi lekeye sık arkasından sertçe sill..Bende işe yaramıştı parfümm Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım ,kolanyayı denedim çıkmadı ama parfümü bi deneyeyimm bakalım inşlhh çıkarır,,,
kad_er ASYA'm hoşgeldin kızım... Kayıtlı Üye Katılım 22 Nisan 2010 Mesajlar 4.888 Emoji Skoru 5 Puanlar 156 Yer İstanbul 2 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kad_er #4 kad_er .!.: teşekkür ederim canım ,kolanyayı denedim çıkmadı ama parfümü bi deneyeyimm bakalım inşlhh çıkarır,,, Genişletmek için tıkla... çıkmadııııııııı:84::84::84:
kad_er .!.: teşekkür ederim canım ,kolanyayı denedim çıkmadı ama parfümü bi deneyeyimm bakalım inşlhh çıkarır,,, Genişletmek için tıkla... çıkmadııııııııı:84::84::84:
C civcivy Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 1 Eylül 2009 Mesajlar 2.216 Emoji Skoru 3 Puanlar 116 Yer Diğer 3 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kad_er #5 tükenmez kalem silgisi işe yararmı acaba
A Aris Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Nisan 2010 Mesajlar 810 Emoji Skoru 12 Puanlar 46 Yer Adıyaman 5 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kad_er #6 kad_er .!.: çıkmadııııııııı:84::84::84: Genişletmek için tıkla... Beyaz Cif ile çıkmalıdır.