beyaz deri koltuk

blezya

bir umuttur yasamak
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
340
0
46
Ankara
Arkadaslar daha önce esya hususunda konu acmıstım. size sunu danısmak istiyorum. ben koltuklarımın kenarını beyaz deri içini ise acık kahve yaptırdım. ama nette okuduklarımdan sonra telaşa düştüm. bana mobilyacı her istedgiimde beyaz deri kimyasalı verebilecegini söyledi. fakat herkes şikayetlenmiş tukenmez kalem cıkmıyor yada leke gösteriyor gibi. inanın içime dert oldu şimdi sürekli bununla ugrasamazki insan.. gercekten kullananlardan yorum beklıyorum beyaz deri belamı bukadar???

Benimde koltuklarımın derileri beyaz. ama sadece kol koyulan yerleri. Oraya da nasıl bir leke olabilir ki. ( tabi benim çocuğum yok kalem felan olurmu bilemem ) sadece siyah leke olmuştu bi kere cif domestos bulaşık deterjanı ne varsa karıştırdım çıkmıştı.

Benimde koltuklarımın derileri beyaz. ama sadece kol koyulan yerleri. Oraya da nasıl bir leke olabilir ki. ( tabi benim çocuğum yok kalem felan olurmu bilemem ) sadece siyah leke olmuştu bi kere cif domestos bulaşık deterjanı ne varsa karıştırdım çıkmıştı.

bnmde yanlarda canım. ne bilim ya nette yok tukenmez yok su bu leke korktmm inanki:)

koltukların kenarı beyaz değilde, krem rengi olsaydı daha güzel olurdu, bence koltuk takımının diger ana rengine göre beyaz uymaz

beyaz koltuk görsel olarak şık olabilir ama hiç kullanışlı olmadığını düşünüyorum..
eşya alırken kullanışlı olup olmadığına bakmalı..
şimdilik çocuk yoksa bir süre kullanırsınız, sonra örtü koyarsınız,örtüyle de bir şıklığı kalmaz ama..
katiyyen evime almam beyaz deri koltuğu,beyaz kumaş olanı bile..:19:

beyaz koltuk görsel olarak şık olabilir ama hiç kullanışlı olmadığını düşünüyorum..
eşya alırken kullanışlı olup olmadığına bakmalı..
şimdilik çocuk yoksa bir süre kullanırsınız, sonra örtü koyarsınız,örtüyle de bir şıklığı kalmaz ama..
katiyyen evime almam beyaz deri koltuğu,beyaz kumaş olanı bile..:19:

ben zaten tamamen beyaz almadım cnm sadece kol kısımları beyaz deri içi ise kahverengi kumastan. kollara şık örtüde diktircem ama yinede sadede kullanmak istedigimden sordum

benşm de kol koyma kısımları krem deri bebeler bi güzel yamış tükenmez kalemle arkadaşım da geçenlerde söyledi o da evine gelen misafirin çocuğu boyamış kırmızı tükenmez hemde dikkat istiyo ben bi aralık dalgınlığımda karşılaştım bu durumla mesela:14::14:

Arkadaslar daha önce esya hususunda konu acmıstım. size sunu danısmak istiyorum. ben koltuklarımın kenarını beyaz deri içini ise acık kahve yaptırdım. ama nette okuduklarımdan sonra telaşa düştüm. bana mobilyacı her istedgiimde beyaz deri kimyasalı verebilecegini söyledi. fakat herkes şikayetlenmiş tukenmez kalem cıkmıyor yada leke gösteriyor gibi. inanın içime dert oldu şimdi sürekli bununla ugrasamazki insan.. gercekten kullananlardan yorum beklıyorum beyaz deri belamı bukadar???

merhaba canım,

10 yıldır beyaz deri koltuk kullanıyorum. hem de sadece kolları filan değil, her yeri beyaz :))

2 tane canavar büyüttüm ayıptır söylemesi.. hem de salonda, o koltukların üstünde..

hala evime gelenler koltuklarımı yeni sanıyorlar yemin ederim:))

deri kadar rahat bir şey yok. tükenmez kalem lekesi ayıptır söylemesi tükürükle hemen çıkar.. parmağını tükürükle koltuğa sür anında çıkar.

bir de öyle kimyasallara filan gerek yok. zaten kimyasalları aldığında da göreceksin ki bu kimyasal ddikleri şey bildiğin cif :))) beyaz deri koltukların ilacı ciftir yani :)

benşm de kol koyma kısımları krem deri bebeler bi güzel yamış tükenmez kalemle arkadaşım da geçenlerde söyledi o da evine gelen misafirin çocuğu boyamış kırmızı tükenmez hemde dikkat istiyo ben bi aralık dalgınlığımda karşılaştım bu durumla mesela:14::14:

cifle çıkıyor arkadaşlar...

benim çocuklar da çok boyamışlardı koltukları hepsi çıktı..

bir keresinde de fosforlu kalemlerle boydan boya koltukları çizmişler... neredeyse bayılacaktım gördüğümde...

ama onlar bile çıktı.. hemen ilk silmede çıkmadı, ama 3. silmede izi bile kalmamıştı.

kaç 3 valla ben en az 10 kez sildim cifle, çamaşır suyuyla,koslayla kirçözle,ariel leke çıkarıcıyla yok yok çıkmıyo valla gördükçe sinirlerim bozuluyo..

benimde yemek masamin sandalyeleri beyaz deri uzerine koydugum cicegin polenleri dokulmus sari leke oldu cikmio ne yaptiysam cikmio bi tek tinerle silmeyi denemdim

valla evde hazirda tiner yok almam lazim olsa kesin denerdim zaten pamukla falan silerim once test amacli ise yararsa haber veririm

Back
X