Beyaz cizgi

image.jpg

Bende pcosum adetim 35 gün gecikti iki kez kan tahlili yaptim gecen sali günkü 0.100, cikti yani negatif.okadar cok kekik cayi yaptım aslanpencesi Civan percemi hayit tohumu karistiripta ictim kac gun boyunca adetim gelmedi iki kere pembe lekelenmem oldu karnimda da pit pit ses var anlamadim yabi ok adar kekik cayi ictim aç karninada normalde gelirdi hemen bu kez hic bisey yok sadece yogun beyaz akıntım var ve bugun sabah yaptigim idrar testim ikinci cizgim beyaz cizgi cikti cok enteresan kizlar sizce

Kan tahlili negatif cikipta pozitif olabilir mi sonradan ben negatiftir diye okadar sey ictim sokulsun diye bu arada 2,yildir beebek istiyorum olmuyor😔test fotomu ekliyorum

Eklentiler

• IMG_20220826_135814.jpg
    IMG_20220826_135814.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 330
  • IMG_20220826_135752.jpg
    IMG_20220826_135752.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 254
  • IMG_20220826_135020.jpg
    IMG_20220826_135020.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 353
İlk dakikalarda da beyaz cizgi olustu isikta gorunuyordu
Kaset testte beyaz çizgi gözükmemesi lazım diye biliyorum, bozuk olabilir veya bu markaya özgü bir şeydir . Bence bir kaç gün bekleyin regli olabilirsiniz. Kan testi %99a kadar güvenilir sonuç veriyor, negatif çıktıysa psikolojik olarak kendinizi etkiliyorsunuz.

Kaset testte beyaz çizgi gözükmemesi lazım diye biliyorum, bozuk olabilir veya bu markaya özgü bir şeydir . Bence bir kaç gün bekleyin regli olabilirsiniz. Kan testi %99a kadar güvenilir sonuç veriyor, negatif çıktıysa psikolojik olarak kendinizi etkiliyorsunuz.
Haklısınız bekleyeyim .bu arada bu test markasiyla daha once 4 kez test yaptim ilk kez boyle cikti.ama bekleyelim hasta olurum belkide😔

Bende pcosum adetim 35 gün gecikti iki kez kan tahlili yaptim gecen sali günkü 0.100, cikti yani negatif.okadar cok kekik cayi yaptım aslanpencesi Civan percemi hayit tohumu karistiripta ictim kac gun boyunca adetim gelmedi iki kere pembe lekelenmem oldu karnimda da pit pit ses var anlamadim yabi ok adar kekik cayi ictim aç karninada normalde gelirdi hemen bu kez hic bisey yok sadece yogun beyaz akıntım var ve bugun sabah yaptigim idrar testim ikinci cizgim beyaz cizgi cikti cok enteresan kizlar sizce
Benm negatif ti cnm senin neymiş sonuç

Allah hayırlısıyla nasip eylesin inşallah ve isteyip olmayan herkese saglikli hayırlı evlat nasip etsin hepimize 😔🤲🤲

X