Beyaz Çay'ın detoks etkisinin ve ödem atmaya yardımcı olduğu doğru mu?

pamukkkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
4
0
36
İzmir
selam kızlar
Ben bir süredir takipçisiyim KK nın
Yeni birşey duydum ve sizlere de sormak istedim beyaz çay!vücuda detoks etkisi yaparak ödemi atmaya yardımcı oluyormuş
Yeşilçaydan kafein oranı daha düşükmüş ve detoks etkisi daha fazlaymışAranızda içen yada bilgisi olan var mııı??Nereden bulabileceğimi bilmiyorum

gecenlerde tv de bende duydum netten biraz baktım ama bulamayacağımı bildiğimden arastırmadım acıkcası..

Arkadaşlar Lipton'un piramit beyaz çayı vardı ama içindeki beyaz çay oranı çok yüksek değil

çaykur'da üretiyor ama yarım kilosu 500 tl civarı sanırım.

bunun haricinde de büyük ekolojik marketlerde de bulabilirsiniz

Son düzenleme:
ben yurtdısındayım cnm burda beyaz cay cok yaygın cok tuketılıyor. tadı da cok guzel ve metabolızmayı 3 kat mı ne hızlandırıyomus bende o yuzden ıcıyorum

Ben şu an Londra'dayım, evet burada da white tea var, ama açıkçası ilk gördüğümde tadını merak etmiştim, gene her zamanki gibi yeşil çay ya da meyveli çayları tercih etmiştim, ama şimdi bunu okuduktan sonra alayım, merkasını yazacağım size belki Türkiye'de vardır, umarım faydası olur.

Bu arada metabolizmamızı hızlandırmak istememiz güzel, ama bu sadece yemeklerle ya da met. hızlandırıcı içeceklerle olmaz diye düşünüyorum. Aktif bir hayat tarzı yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…